Zdravím,
chci poradit, jaké kombo na heavy metal do zkušebny (tak aby zvládlo přeřvat bicí). Mám problém, který se těžce řeší.. pěníze =) ... chci kombo do 5 500,-
Budu moc rád za vaše návrhy a rady.... samozřejmě může být bazarové....
Díky
Chci kombo na heavy metal
Pravidla fóra
Re: Chci kombo na heavy metal
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Čistě teoreticky...
Jestliže ta VS100R má 100W, nemůže to dělat bordel, když ta V30 má 60W?
Jestliže ta VS100R má 100W, nemůže to dělat bordel, když ta V30 má 60W?
Whoops!

Dobrá připomínka. Rozhodně by nebylo od věci se prodejce zeptat. Ale i kdyby - V30 střelíš vždycky a můžeš to nahradit něčím, co vydrží víc.
Dobrá připomínka. Rozhodně by nebylo od věci se prodejce zeptat. Ale i kdyby - V30 střelíš vždycky a můžeš to nahradit něčím, co vydrží víc.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
V tom bych neviděl problém ,kdo říká, že ho musíš hulit do plných. Pokud by to nešlapalo, tak by ho tam dotyčný neměl. Popř. bych s tebou klidně vyměnil za 120W Eminence

To bych už pak nějak pořešil, každopádně díky =) 
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Kefalín, čo si predstavujetě hen pod takým pojmom hej vymetál? Iron Maiden, Judas Priest a Accept, nebo třeba Disturbed?
Ad VS100/V30 - pochybuju že to někdy vyhulíš tak abys tu V30 spálil, měl jsem VS100 hlavu a nikdy jsem se nedostal s hlasitostí za půlku -s 2xG12T75. Ten reprák má nepochybně výkonovou rezervu ve špičkách (v praxi spíš na čistém zvuku), ale na zkresleném (což je hodněhodně komprimovaný zvuk) taky nejspíš nikdy nepůjde na doraz bez krve z uší a případné dynamické výchylky pobere.
Ad VS100/V30 - pochybuju že to někdy vyhulíš tak abys tu V30 spálil, měl jsem VS100 hlavu a nikdy jsem se nedostal s hlasitostí za půlku -s 2xG12T75. Ten reprák má nepochybně výkonovou rezervu ve špičkách (v praxi spíš na čistém zvuku), ale na zkresleném (což je hodněhodně komprimovaný zvuk) taky nejspíš nikdy nepůjde na doraz bez krve z uší a případné dynamické výchylky pobere.