Guitar Pro 6

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Guitar Pro 6

Příspěvek od SUK »

Pokud ti ze sto milionu 5000 lidi nic nevezme, tak je to furt nula....
Hodně budem někde...
Teorge

Příspěvek od Teorge »

SUK: a kolik OpenSourců nebo Freewarů jsi naprogramoval?
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Spousty, ale vetsinu jsem nikde nevydal, protoze to stalo za prd....
Hodně budem někde...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Bych jen podotkl, že propagace wraze software je zde zakázaná, takže by bylo lepší, kdyby SUK pomlčel.

Jestli nechápe, doporučil bych mu nastudovat něco o autorských právech a duševním vlastnictví...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Jestli je propagace warezu, ze jsem napsal, ze jsem program ozkousel (byt ne zrovna legalne) a prijde mi to jako smejd za kterej odmitam platit, tak pak uz nevim, co byste chteli :D Warez fakt nepropaguju
Hodně budem někde...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Software ma tu vyhodu, ze kdyz ho ukradnu, tak nikde nechybi
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ano, přesně to jsem měl na mysli.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Spatne ste to pochopili, i kdyz vas chapu.... bylo to napsano pomerne provokativne, mysleno jakoze "kdyz si ukradnu software na ozkouseni jestli koupit nebo nekoupit", tak s tim neni problem (zato sezrat rohlik v obchode jestli je dobrej uz je horsi - pokud si ho nekoupim)....
Hodně budem někde...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Mno, chtěl bych vidět, jak ukradneš software, jestli ho koupit nebo ne, a když zjistíš, že ho využiješ, tak nelegální verzi smažeš a koupíš si novou.

Hlavně ta filosofie je asi tak stejná, jako že si dojdeš ukrást iPhone, abys zjistil, jestli ho koupit nebo ne, a pak ho případně ojdeš vrátit nebo ho zpětně zaplatíš... :wink:

Je mi jasné, že pro většinu lidí je kráděž duševního vlastnictví snažší a morálně schůdnější než kráděž čehokoli materiálního, ale z hlediska práva to je (a z hlediska morálky by mělo) být to samé.

PetrPeter 1975 - 2008
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Jsou veci, co me ke koupi dokazou presvedcit (koupil jsem si VIP na jabbim ackoliv jeho vyhody temer nevyuzivam, CD nejaky folkovy skupiny, koupil jsem si treba gamesu kterou si ani nemuzu zahrat.... pak uz toho moc nakoupenyho nemam, vyuzivam placenyho softu zadarmo (MSDNAA) nebo opensource). Na koncerty kupuju listky atd.... Nejradsi bych mel veskerej software legalne ;)

A s iphonem to furt neni tak stejny prirovnani, iPhone je hmotna vec, nejakou chvilku bude chybet... a nakonec - zrovna iTelefon mi mozna nekde nechaj i vyzkouset (jako treba kytaru)...

A z hlediska moralky to neni uplne stejny si myslim - obrovsky mnozstvi softwaru by dneska nikdo neznal a firmicka by nevydelavala nic, kdyby se nekopirovalo. Je to asi ta nejjednodussi reklama. Nebo takovej prislib do budoucna - kupa dnesnich profi grafiku s placenym fotosopem zacinala na jeho upirateny verzi ;)

(neobhajuju warez, pouze se snazim prinyst i pozitivni dopady tyhle cinnosti... )
Hodně budem někde...
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

GP 6 jsem si nainstaloval jen z informačních důvodů kvůli RSE, které mi nakonec nešlo nainstalovat, nějaká chyba hned ze startu instalace či co... navíc starší verze GP 3,4 i některé 5 nejdou otevřít, takže zůstávám u 5 a navíc když jsem tam zkoušel něco zapisovat tak to bylo docela šílené, zlatá GP 5,2 :-)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

SUK píše:
A s iphonem to furt neni tak stejny prirovnani, iPhone je hmotna vec, nejakou chvilku bude chybet... a nakonec - zrovna iTelefon mi mozna nekde nechaj i vyzkouset (jako treba kytaru)...

A z hlediska moralky to neni uplne stejny si myslim - obrovsky mnozstvi softwaru by dneska nikdo neznal a firmicka by nevydelavala nic, kdyby se nekopirovalo. Je to asi ta nejjednodussi reklama. Nebo takovej prislib do budoucna - kupa dnesnich profi grafiku s placenym fotosopem zacinala na jeho upirateny verzi ;)

(neobhajuju warez, pouze se snazim prinyst i pozitivni dopady tyhle cinnosti... )
Většinu software tě taky nechají ozkoušej, od toho jsou trialy... Takže vcelku špatná logika argumentace. To, že hledáš pozitiva, je jasné obhajování warez. To musí vidět úplně každý.

Z hlediska morálky to to samé je - nebo by pro morálního člověka mělo být. Krádež jako krádež. A teda chtěl bych vidět jakéhokoli majitele softwarové firmy, který by ti řekl, že warez je dobrou formou propagace a reklamy. To ani omylem.

Nicméně celá tahle debata je k ničemu. Warez je špatně, už kvůli právnímu pořádku v naší zemi. A ani tady ho tolerovat nebudeme. Tečka.

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Tak, vyzkoušel jsem, a včera šla z domu. Pro moje potřeby zbytečné, zůstávám u GP5 a TG ...
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
sheVcza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheVcza »

Pár lidí tady mělo problém s funčkností GP6 pod Win7 (nebo i jiných), jde mi o to, že program po spuštění vyhodí hlášku "program přestal pracovat". Podařilo se to někomu vyřešit? Jednu dobu mi to pod XP jelo bez problému, po formátu to dělá tohle. Zkusil jsem nahodit Win7 a to samé. Tak nevím, asi tomu něco chybí, ale těžko říct co. Po googlování jsem zjistil, že má tento problém víc lidí, ale nikde žádné řešení. :|

PS: nejde o cracklou verzi nebo tak něco.
Obrázek
Shevův zápisník | Skalat maðr rúnar rista, nema raða vel kunni!
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Pokud to máš legálně, tak proč se neobrátíš na oficiální podporu?
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
sheVcza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheVcza »

Protože je tady problém zřejmě někde jinde, než v samotném programu. Proto se zkouším poptat první lidí. Pokud nepomůže, obrátím se na podporu.
Obrázek
SUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Obrat se na podporu rovnou. A kdyz nebudou vedet, bud si nech vratit prachy, nebo zkus cracklou verzi nebo pripadne do virtualni masiny.... jinak, zdravim ;)
Hodně budem někde...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Mně u podobných případů - tedy ne konkrétně u GP6 pomohlo, když jsem je spouštěl s právy administrátora. Zkus to.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

sheVcza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheVcza »

@SUK: Vitaj vitaj, o tobě jsem kurnik dlouho neslyšel. :) Jsem myslel, že už ani nežiješ. :D Jinak jo asi to vidím tak, že se na ně obrátím, jen co se v tom zkusím ještě trochu povrtat. :) Né že by se mi nechtělo vracet k 5, ale silně jsem si zvykl na 6. :)
@Bummer: Administrátorské práva nepomáhají, stejně tak různé režimy kompatibility. Škoda, že to nevyplivne nějaký crashlog.
Obrázek
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Pak tedy ještě zkus použít třeba VirtualBox nebo něco podobného, kam nainstaluješ na čisto systém a pak i GP a zkusíš spustit. Pokud to půjde, bude chyba na straně tvého systému, resp. programu, co ho nějakým způsobem upravil.

Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“