Larsovo bubnování za moc nestojí, Jamesův zpěv to samé a jako doprovodný kytarista je tuctový. A Kirkem jako sˇolistou si taky nejsem moc jistý. Hodně se utíná... Rob hraje jak démon a hlavně přesně...dfleischer píše:...a podle čeho to soudíš??Prophet píše:Nejsmutnější na tom je, že Rob je z nich jako muzikant nejlepší
Metallica
- Prophet
- Bandzone: http://bandzone.cz/empathia
Re: Metallica
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Tak si dávejte bacha...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Taky myslím, že je na ně příliš dobrý.Prophet píše:dfleischer píše:Prophet píše:Nejsmutnější na tom je, že Rob je z nich jako muzikant nejlepší
Ale jestli jim to v kapele šlape, tak ať tam hraje, kór když ho to baví a má se z toho dobře.
-
dfleischer
Sice Metallica patří k mejm nej kapelám,ale zdá se mi že posledních pár let z ní zbyla akorát továrna na peníze
...a nebo se mi to zdá,a posledních pár let to jenom rozjížděj ve velkym 
Za todle by se ti vysmál i Dave MustaineProphet píše:Larsovo bubnování za moc nestojí, Jamesův zpěv to samé a jako doprovodný kytarista je tuctový. A Kirkem jako sˇolistou si taky nejsem moc jistý. Hodně se utíná... Rob hraje jak démon a hlavně přesně...
Hetfield není nadarmo označován jako král doprovodný kytary, upřímně s tím názorem dost souhlasím.
Sorry, ale já vidím Jamese o hodně líp jak Kirka. James je Bůh
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Prophet
Tak znám plno lepších doprovodných kytaristů, ale je to jen můj názor a ten váš vám neberu.
Prophet: Tak na to si počkám.... můžeš začít 
Bez jakéhokoli pokusu o flame nebo buzerace mě to také zajímá. 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
-
dfleischer
plno je podle mě cca 20...tak můžeš začít psát 20+ doprovodnejch kytaristů lepších jak Hetfield

Naposledy upravil(a) dfleischer dne 30.08.2010 19:07, celkem upraveno 1 x.
- Skořepný Šokátor
S doprovodnýma bych souhlasil - ale doprovodná + zpěv, to by se podstatně zkrouhlo
fekál.
-
dfleischer

- Prophet
Dobře přiznávám,že jsem to s tím tuctovým trochu přehnal a takhle z hlavy bych asi 20 lidí neřekl. Je těžké najít něakého rize doprovodného kytaristu, protože všichni co znám hrajou aj sóla... Co se týče zpěvu a kytary zároveň tak bych poukázal na frajery jako Alexi Laiho a Mille Petrozza...
-
dfleischer
Tak Santiago mělo letos nabušenej setlist
ale já sem se setlistem z Milovic maximálně spokojenej (Disposable heroes,TWJYL,Sanitarium,Helpless,Motorbreath,.....) jak já bych se tam vrátil 
EDIT: Přikládam videjko...Hetfield odvedl slušnej výkon,ne?
hlavně teda díky BBS,FFWF,Horseman,Blitzkrieg a Whiplashsetlist at sandiego 2010 píše:Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
The Four Horsemen
Harvester Of Sorrow
Fade To Black
That Was Just Your Life
The End Of The Line
Sad But True
Broken, Beat and Scarred
Cyanide
One
Master Of Puppets
Fight Fire With Fire
Nothing Else Matters
Enter Sandman
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Whiplash
Seek and Destroy
EDIT: Přikládam videjko...Hetfield odvedl slušnej výkon,ne?
dfleischer-ty fotky máš z FB?Sou tam dost dobrý z DM tour i ze sonisphere( mimo jine i Milovice)Jedna z mála věcí na co je FB dobrej... 
Mě na metle vadí, že james když příjde na sólo buď ještě zrychlí, nebo neubere a kirk pak toho má plný oči, když na to sólo má čas, tak je to bomba, hraje fakt dobře, ale jak ho james honí tak to prostě musí odhrkat a jede se dál...to, že jedou pořád rychleji je jasný, ale kolikrát je to prostě až moc. Tím narážím na to video nademnou..
Flajtr: Seš si jistý, že tempo určuje rytmický kytarista?? 
Jasně, že to stojí dost na bubeníkovi, od toho tam taky je
ale jo, myslím, že to James dost ovlivňuje 
-
dfleischer
já bych teda řek že kytarista jede tempo vždycky podle bubeníka (teda až na našeho kytaristu,ale ten je výjimka a navíc je to kok.ot
)