..Která je lepší?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
ellis096

..Která je lepší?

Příspěvek od ellis096 »

..Vím, že tenhle dotaz tu nedávno byl, ale tak proč se neoptat znovu..Hraji na 3/4 kytaru-španělu, struny mám kovové a hraní prsty je mi bližší než hra trsátkem...Přeci jen už mám delší prsty než když jsem na ní hrát začínala, proto si chci pořídit kytaru větší..Ale nevím, jestli znovu španělu nebo jít do westernovky..V čem je podle vás westernová kytara lepší oproti španěle?..Díky za všechny rady a názory.. :wink:
...EDGE...

Re: ..Která je lepší?

Příspěvek od ...EDGE... »

Ale tak kdyz uz tu dotaz nedavno byl, a ty to dokonce vis, tak proc se ptat znovu? :?
Tos co uz s tebou...westernka je spis na triskani u taboraku a pisnicky, tenci krk, kovove struny, spanelka ma krk jak spalek, nylonky a hodi se spis na klasiku ci jazz...basta fidli vic ti nereknu
ellis096

Příspěvek od ellis096 »

...EDGE... píše:Ale tak kdyz uz tu dotaz nedavno byl, a ty to dokonce vis, tak proc se ptat znovu? :?
Tos co uz s tebou...westernka je spis na triskani u taboraku a pisnicky, tenci krk, kovove struny, spanelka ma krk jak spalek, nylonky a hodi se spis na klasiku ci jazz...basta fidli vic ti nereknu
..No tak jednodušší se znova zeptat, než si ty všechny příspěvky číst a stejně bych z toho moc nepochytila :? ...Tohle vysvětlení mi bohatě stačí, děkuju.. :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

ellis096 píše:..No tak jednodušší se znova zeptat, než si ty všechny příspěvky číst a stejně bych z toho moc nepochytila :?
Kdyby si tohle řekl každej nováček, tak tu nebude fórum ale totální bordeloidní chaos.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
ellis096

Příspěvek od ellis096 »

mtmccox píše: Kdyby si tohle řekl každej nováček, tak tu nebude fórum ale totální bordeloidní chaos.
..Pardoon..Příště si dám bacha a radši se ptát nebudu.. :wink:
Ol'Dawg
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/martink52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ol'Dawg »

Zalezi na tom, co chces hrat a kde to budes hrat. Neznam lepsi nebo horsi kytaru, ale s ohledem na zanr a styl hry vhodnejsi a mene vhodnou.
Hrajete dobře, když vám to připadá snadné.
Cort Gold Edge LE + L. R. Baggs Anthem
AER Alpha
http://www.kytara.net
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Nero píše:akusticke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-ky ... ml#p272732

K čemu já se s tím píšu? :?:
Abys vždycky mohl přijít a uzavřít to oním magickým

Kód: Vybrat vše

http://hudebniforum.cz/akusticke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-kytaru-seznam-threadu-dle-ceny-kytary-t16993.html#p272732

Příště hledej, Lock.
Stížnosti po SZ 
:mrgreen:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“