Dynatone DPP 520 nebo 620 mate nekdo nebo co byste doporucil

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
apolitas

Dynatone DPP 520 nebo 620 mate nekdo nebo co byste doporucil

Příspěvek od apolitas »

ahoj chci si koupit digitální piano a rozhoduje se mezi: a nebo muzete doporucit v podobny cene lepsiho..

http://kytary.cz/dynatone-dpp-520-butte ... /HN104446/ -procesor New DVSP 64 polyf.
http://kytary.cz/dynatone-dpp-620-butterfly/HN101388/ - procesor New ROS V.4 128 polyf.

mate nekdo jedno z toho nebo jaky je v nich rozdíl myslite ze ten novejsi procesor hraje fakt líp nebo to je to to samy jen za vic prachu:D..
Olihen

Re: Dynatone DPP 520 nebo 620 mate nekdo nebo co byste doporucil

Příspěvek od Olihen »

S těmihle zkušenosti nemám,ale v teto cenove relaci by ti mohla sednout Yamaha DGX hraje se na ní pohodlně,ale zvuk odpovídá ceně
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Hrochan

Příspěvek od Hrochan »

Já si teď koupil Casio PX-130 (za 16.190,- ) a spokojenost, nejlíp uděláš když si to sjedeš někam vyzkoušet :)
Počátek - sychravé dopoledne 10. dubna 2010 --- 1. (soukromá) hodina - 2. července 2010
R.I.P. Yamaha PSR-E313 --- welcome Casio PX-130
apolitas

Příspěvek od apolitas »

no tak dik to zkusim zejtra zajit nekam do hudebnin.. mozna i sahnu po ty yamaze nebo casio protoze o tom dynatonu nemuzu nikde nic najit i kdyz vypada docela dobre..
kremed1

Příspěvek od kremed1 »

Ahoj,
rozdíl mezi 520 a 620 nemohu hodnotit. Včera jsem si koupil DYNATON DPP-620 a v prodejně jsem jí porovnával s YAMAHOU DGX-640. Já sice nejsem odborník, vlastně spíše začátečník, ale můj subjektivní dojem byl, že ten DYNATON má mnohem příjemnější mechaniku. Přišla mi taková víc odpovídající akustickému piánu. I prodávající mě informoval, že si zákazníci tento model v tomto smyslu více pochvalují (i když jeho záměry mohou být různé :twisted: ).

Každopádně elektronika, myslím ovládání a konfort spíše tragický. V tomto má YAMAHA určitě hodně navrch. Srovnávám jednak z pohledu toho, co jsem zkoušel v té prodejně a jednak hraji ještě na synťák YAMAHA-E403.

Taky nástrojový rejstřík mi přijde v YAMAZE mnohem lepší, ačkoliv se mi zdálo, že klasické piano znělo z DYNATONU lépe.

Celkově bych každému spíš doporučil tu YAMAHU. Já ale nemohl té mechanice odolat a asi bych jí koupil znova :mrgreen: .

Ještě jednou upozorňuji, jsem začátečník a píšu jen svůj subjektivní dojem.
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

kremed1 píše:Ahoj,
Každopádně elektronika, myslím ovládání a konfort spíše tragický. V tomto má YAMAHA určitě hodně navrch. Srovnávám jednak z pohledu toho, co jsem zkoušel v té prodejně a jednak hraji ještě na synťák YAMAHA-E403.
Ještě jednou upozorňuji, jsem začátečník a píšu jen svůj subjektivní dojem.

Jen malá úprava .. YAMAHA-E403 není synťák .. je to samohrajka => to nemá s tím nic společného
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“