KUSTOM LEVNÉ POLOLAMPY

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

KUSTOM LEVNÉ POLOLAMPY

Příspěvek od tadeasp »

http://www.audiotek.cz/product-34556-ku ... -contender

http://www.audiotek.cz/product-40032-kustom-tube-12

Pražáci popřípadně brňáci, zkoušeli jste už někdo nějáké z těchto dvou pololampových komb?
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: KUSTOM LEVNÉ POLOLAMPY

Příspěvek od Smrťokvítek »

Toho Tube 12 mám asi 3 roky. :) Je to prostě malé kombo na doma. Žádný zázrak. Čistý zvuk mi přijde v pohodě ale zkreslení je takové nic moc. Zní to jako kdyby to vážně zkreslovalo tou lampou v preampu takže je to takové trochu rozsypané.
Mě na tom klasicky štve zvuk 8" repra. Navíc je to dost malé takže to prostě hraje jak krabička od sirek. Ale tak hrajou všechny tyhle komba co vím. Na cvičení doma to stačí. Já ho používám jako preamp když chci něco nahrávat do PC + občas na cvičení :).
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

No počkám a budu doufat, že budou pořád ve slevě i na konci září a zajedu to vyzkoušet.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Daniel Danes

Příspěvek od Daniel Danes »

tadeasp píše:No počkám a budu doufat, že budou pořád ve slevě i na konci září a zajedu to vyzkoušet.
Já osobně na Kustom nemám od ostatních muzikantů (prodejců) dobré reference...viz koment výše.
Pokud potřebuješ kombo na cvičení, doporučuju z vlastní zkušenosti Marshall MG15FX...stará řada stála za prd, ale ty nový jsou hodně povedený. Má to vestavný 4 efekty (Chorus, Delay, Phaser a Flanger + Reverb), výstup na sluchátka se simulací repro, vstup na mp3 a 4 kanály. Jsem s ním moc spokojenej. Nebo pak Roland micro Cube + všechny ostatní "silnější" řady...tyhle jsem zkoušel a zněli mě moc příjemně! 8)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“