Zdravim,
uvažujem v kapele, že budem využívat zvuky z počítače z různých softwarových synťáků. Bude stačit M-AUDIO Oxygen 25 MKII + notebook, nebo budu potřebovat ještě nějakou externí zvukovku, kvůli latenci? Díky za každé info.
Kuba
Midi klaviatura + VSTi pluginy, stačí pro živé hraní?
Pravidla fóra
Midi klaviatura + VSTi pluginy, stačí pro živé hraní?
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Midi klaviatura + VSTi pluginy, stačí pro živé hraní?
To záleží na spoustě parametrů: výkonnost NTB, náročnost VSTi, použitý ovladač.... nejlépe vyzkoušet v praxi. Osobně bych to takhle nedělal, HW je HW (pro živé hraní).
P.
P.
nebudou to žádné šílené rify, pouze jako takové oživení muziky, různými zvuky, popř spouštění již připravených smyček. Takže čistě teoreticky, když mám docela výkonný ntb, a VSTi nebudou nijak moc náročné, tak by to šlapat mělo. Jde mi hlavně o to jestli to nebude mít zpoždění.
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No právě - proto jsem psal VYZKOUŠET.
Tohle ti nikdo nepotvrdí... Zpoždění tam bude vždy - teď jde jen o to, jak veliké.
P.
P.
no hlavně stačí když na ntb bude probíhat nějaká operace,co nachvíli ten počítač "zasekne" nebo zpomalí(třeba aktualisace nebo nějaky programy co jdou na pozadí) lupne to,udělá se ti třeba 1s zpoždění a si v hajzlu
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
díky za komenty,
i tak to zkusím. Noťas se dá uhlídat od aktualizací a podobných procesů. Když to nepůjde, hold budem spouštět jenom smyčky.
K.
i tak to zkusím. Noťas se dá uhlídat od aktualizací a podobných procesů. Když to nepůjde, hold budem spouštět jenom smyčky.
K.