BlueLine 30R - hučení bez ohledu na vstup
Pravidla fóra
-
JendaPohanka
BlueLine 30R - hučení bez ohledu na vstup
Nějak se mně podělalo kombo - mám BlueLine 30R http://johnsongtr.themusiclink.net/blue ... 314.0.html, hraju na něj cca tři roky. Když jsem ho teď po asi dvou letech ve zkušebně přemístil do bytu, začala sama od sebe kolísat hlasitost (prostě se to při hraní samo zesilovalo a ztlumovalo) a pak zničehonic to začalo hučet až kvílet.
Teď to vydává tón o jedné frekvenci (nekolísá to) bez ohledu na hlasitost, přepnutý kanál nebo jakýkoliv vstup. Na nic to nereaguje, jenom to kvílí tím jedním tónem. V servisu chtěli litr jenom za diagnózu, a to je v současnosti cca třetinová cena toho komba, takže to jsem za to odmítl dát.
Nestalo se někomu něco podobnýho? Nebo v čem se tak zkusit povrtat? Díky
Teď to vydává tón o jedné frekvenci (nekolísá to) bez ohledu na hlasitost, přepnutý kanál nebo jakýkoliv vstup. Na nic to nereaguje, jenom to kvílí tím jedním tónem. V servisu chtěli litr jenom za diagnózu, a to je v současnosti cca třetinová cena toho komba, takže to jsem za to odmítl dát.
Re: BlueLine 30R - hučení bez ohledu na vstup
JendaPohanka píše:Nějak se mně podělalo kombo - mám BlueLine 30R http://johnsongtr.themusiclink.net/blue ... 314.0.html, hraju na něj cca tři roky. Když jsem ho teď po asi dvou letech ve zkušebně přemístil do bytu, začala sama od sebe kolísat hlasitost (prostě se to při hraní samo zesilovalo a ztlumovalo) a pak zničehonic to začalo hučet až kvílet.
Já mám doma nějaký divný zásuvky a u mojeho malýho fendra frontmana 15G to dela taky
EDIT: Borče , menuješ se stejně jak já
Máš to pokažený: najdi levnější servis. Litr za ohledání kombidla je zlodějna.
-
JendaPohanka
A nevíte někdo o nějakym dobrym servise v Brně? Ja byl zatim v Lidl Music, tam mně řekl že to bude od litru výš...
No pan Mašek. Jako bych ho slyšel
. V Brně je to divné. Vyškov je daleko ?
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JendaPohanka píše:A nevíte někdo o nějakym dobrym servise v Brně? Ja byl zatim v Lidl Music, tam mně řekl že to bude od litru výš...
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ono nakonec možná by nebyla od věci rada "Kup si nový aparát". Opravovat tohle kombo se asi už mco nevyplatí.dalabo píše:Máš to pokažený: najdi levnější servis. Litr za ohledání kombidla je zlodějna.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Proč: je to moc špatné kombo ?
Nechal jsem spravit podobné: Drive Heavy Tone. Oprava 600 korun za trafo a koncák.
Nechal jsem spravit podobné: Drive Heavy Tone. Oprava 600 korun za trafo a koncák.
- Nero
- Rádce
Já ti nevím, mě ty komba Johnson fakt nějak neberou. Hrál jsem na BlueLine 50 a RepTone 30 a ani do jednoho bych ty prachy nevrazil.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
V těch levných kombech je Johnson dost dobrý: proti Staggu nebo IMG a tak je to pořád trochu kombo ne atrapa z papíru
.
- Nero
- Rádce
Tak pravda, že proti Staggu to je lepší, ale je toto opravdu dostatečně dobrá reference? 
PetrPeter 1975 - 2008
všechno je lepší než stagg ....Nero píše:Tak pravda, že proti Staggu to je lepší, ale je toto opravdu dostatečně dobrá reference?
- Nero
- Rádce
No, občas mám dojem, že zas stoprocentní pravda to není. Když si vybavím aparáty typu EPH (Fídek) a podobně... 
PetrPeter 1975 - 2008
Hele zase bych se těm cenám nedivil... Pokud dostane combo bez schématu, nikdy ho neviděl, tak holt oprava může zabrat nějaký čas. A pokud ho to živí, tak sorry, ale taky z něčeho musí živit manželku, milenku a finanční úřad.
To je holt nevýhoda těch nejlevnějších comb bez garance servisu nebo s cenou, kdy každý pozáruční servis bude skoro za stejný prachy jako koupit nový.
Levný by byl nějaký bastlíř, ale profi servisních cen se musím bohužel zastat. Tedy pokud se platí za odvedenou práci, dobře opravené combo a na provedené práce je jistá záruka.
Oprava comba, které má alespoň nějaký výkon (cca 30W), by mohla být za trafo 350-400, 50 za integráč do koncáku, to jsme na 400-450 a jestli oprava stála Dalaba 600, tak opraváři zbylo tak 200 na rozebrání, ohledání, nákup transformátoru (asi doma neměl desítky typů), vypájení, zapájení nových dílů a převrtání otvorů pro trafo, prostě nekvalifikovaný ukrajinec na stavbě má proti němu vatu. To by mi mohli... (jak říká kamarád z Anglie: za tyhle peníze bych ani neotevřel dveře od auta)
(Tedy pokud to bylo combo kytarové normální, ne baterkový chrchlák typu marshall ms-4.)
To je holt nevýhoda těch nejlevnějších comb bez garance servisu nebo s cenou, kdy každý pozáruční servis bude skoro za stejný prachy jako koupit nový.
Levný by byl nějaký bastlíř, ale profi servisních cen se musím bohužel zastat. Tedy pokud se platí za odvedenou práci, dobře opravené combo a na provedené práce je jistá záruka.
Oprava comba, které má alespoň nějaký výkon (cca 30W), by mohla být za trafo 350-400, 50 za integráč do koncáku, to jsme na 400-450 a jestli oprava stála Dalaba 600, tak opraváři zbylo tak 200 na rozebrání, ohledání, nákup transformátoru (asi doma neměl desítky typů), vypájení, zapájení nových dílů a převrtání otvorů pro trafo, prostě nekvalifikovaný ukrajinec na stavbě má proti němu vatu. To by mi mohli... (jak říká kamarád z Anglie: za tyhle peníze bych ani neotevřel dveře od auta)
(Tedy pokud to bylo combo kytarové normální, ne baterkový chrchlák typu marshall ms-4.)
Dobře ale to sou úplně jednoduché věci. Roztrženej intrgrák bych si vyměnil sám kdyby mi někdo řek že to bude za litr. Tady sem platil za integrák asi 50 korun a 250 za nové trafo zbytek práce. Neříkej mi že to někdo bude dělat 3 hodiny. Kdo umí umí.