M AUDIO KEYRIG 49
Pravidla fóra
M AUDIO KEYRIG 49
Zdravim chtel bych se zeptat jestli nema nekdo tento midi pristroj... mam problem pri jeho instalaci... zaboha to nemohu rozchodit pise mi to kdyz to zapojim do usb tak ze je to nezname zarizeni a ze nebylo spravne nainstalovane... potrebuju poradit... fakt nevim co s tim.... predem vsem diky Ondra
Re: M AUDIO KEYRIG 49
Nepotřebuje to náhodou nějaké spešl ovladače?
Třeba se mýlím, ale POD (můj mulťák ke kytaře) taky chce ovladače od výrobce, aby mohl ,,pořádně komunikovat" s pc...
http://www.m-audio.com/index.php?do=sup ... serie_ID=3
Třeba se mýlím, ale POD (můj mulťák ke kytaře) taky chce ovladače od výrobce, aby mohl ,,pořádně komunikovat" s pc...
http://www.m-audio.com/index.php?do=sup ... serie_ID=3
jasny to prave mam nainstalovany akorat mi to furt nejde... nevim jak mam nastavit v nahravacim programu midi zarizeni a jak tam dodat ty VST pluginy...
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by docela fajn, zmínit jakýže "nahrávací program" chceš použít, pak je dobré vyzkoušet, zda program vůbec přijímá MIDI data z klávesnice, viz. vlákno od Pavlii:
klavesove-nastroje/clanek-vyuziti-midi- ... 17346.html
Pokud nepřijímá, je potřeba hledat chybu v ovladačích, vyzkoušet jiný USB port, počet a typy dalších připojených USB zařízení apod.
Dále jsi nezmínil typ a verzi OS, což také není nedůležitá informace.
klavesove-nastroje/clanek-vyuziti-midi- ... 17346.html
Pokud nepřijímá, je potřeba hledat chybu v ovladačích, vyzkoušet jiný USB port, počet a typy dalších připojených USB zařízení apod.
Dále jsi nezmínil typ a verzi OS, což také není nedůležitá informace.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
mam cool edit pro, soundforge 9 a operacni system windows XP... jinak tamto urco zkusim
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ani Cooledit ani soundforge nejsou tak úplně vhodné programy pro práci s MIDI a VSTi, resp. nejsou vhodné vůbec!Co takhle zkusit originální aplikaci přiloženou ke KeyRigu? Tedy Protools M-Povered? Chápu, že pro začátečníka může být poněkud složitá.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Spíš si sežeň DAW soft... Třeba Sony ACID 7ondroj píše:mam cool edit pro, soundforge 9 a operacni system windows XP... jinak tamto urco zkusim
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
já nevim jak ty novy verze,ale vim že starej acid vubec neumožnoval práci s midi nebo jenom velmi omezeně
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Podle mě je to ale nejjednoduší program, asi nevím co tam myslíš, protože upravování not já dělám v guitar pro, jiný neznám krom sibeliuse, nahrávání midi do acidu jde v pohoděOlihen píše:já nevim jak ty novy verze,ale vim že starej acid vubec neumožnoval práci s midi nebo jenom velmi omezeně
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takovýho drahýho softu ten člověk umí používat a nejde mu rozchození hloupých MIDI kláves....
2ondroj: dokud nebudeš mít v systému (XP) napsáno, že je korektně nainstalované a funkční zvukové zařízení M-audio Key Rig (nebo tak nějak to bude), nemá cenu se snažit o nic dalšího, nebude ti to fungovat.
P.
2ondroj: dokud nebudeš mít v systému (XP) napsáno, že je korektně nainstalované a funkční zvukové zařízení M-audio Key Rig (nebo tak nějak to bude), nemá cenu se snažit o nic dalšího, nebude ti to fungovat.
P.
ale prece kdyz je to zarizeni urcene pro XP tak by to melo fungovat ne?? nevite kde by mohl byt problem? popripade mam dalsi otazku na spolupraci tohoto zarizeni s programem fruity loops 9... predem dik za reakce
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2ondroj: projeď si ten můj článek a i tu mojí poznámku výše a dokud nebudeš mít výsledek, v ničem jiném nepracuj!!!
KeyRig bude fungovat se vším - ale nejdřív musí být správně zaveden v OS.
P.
KeyRig bude fungovat se vším - ale nejdřív musí být správně zaveden v OS.
P.
tak sem precet ten vas clanek nainstaloval ten program ale pri hledani mi to midi zarizeni taky nenaslo.... pripojuji to normalne pres usb... fakt nevim co s tim 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ovladač ovladač ovladač..... případně vyzkoušet na jiném počítači a bude-li chování stejné, jedná se pravděpodobně o vadu HW (KeyRig).
P.
P.