Zdravím pánové, mám problémek se svejma domácíma bedýnkama, je to zřejmě nějáká Pioneerovina z 80 let možná, skvělý poctivý třípásmový bedýnky. Daň za vyzrálej zvuk basů je bohužel i to, že okolo membrány tý dvanáctky je zpuchřelej ten okraj (moc se v tom nevyznám). Bylo to naprasklý od tý doby, co je mám, ale časem se to posralo až tak. Možná hlavně proto, že když zapnu zesík (JVC A-10X - podobně "Vintage"), tak se ty basáky tak jako vcucnou, když se připojuje výkon, tak to asi něják zlobí).
Potřeboval bych to vyřešit, můžu hrát ted jen na jednu a stereo chybí. Jenže - co s tím? Tohle je neopravitelný, takže bych asi potřeboval sehnat pokud možno stejnej reprák ze stejnejch let. Ještě jsem to ale ani nerozebral, abych to nepodělal ještě víc. Tak pokud někdo víte, jak na to - jestli to prostě nemam rozebrat a shánět repro...Dík moc, budu rád za zkušenosti...
Pioneer CS-939: kix basovýho 12" repra!
Pravidla fóra
Pioneer CS-939: kix basovýho 12" repra!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Re: Pioneer CS-939: kix basovýho 12" repra!
Ahá, takže fotky asi moc velký. Házím na flickr a srry za přesměrování...
http://www.flickr.com/photos/matejplesk ... 915523122/
http://www.flickr.com/photos/matejplesk ... 915523122/
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Jens Ludwig
- Odborník
zkus se obrátir na www.kv2audio.cz, případně na www.prodance.cz - na tamnějších servisech jsou schopný opravit neopravitelný - a rovnou bych tam nechal zkontrolovat ten zesík - aby tam daly nějakou ochranu při zapnutí nebo tak něco
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Mockrát děkuju za tip!
Já moc nevím, jak to vyřešit a vzhledem k tomu, že podobnej problém se v budoucnosti dá čekat i u druhýho repra, přemýšlím o tomhle inzerátu:
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?id=10186
Jsou to stejně vyhraný repra ze stejnejch beden, akorát mají oba ten pěnovej závěs novej. Ještě je má a ptal se, jakou navrhuju cenu - vím já? Nevíš, co by za takový repro mohl tak chtít?:)dík moc, M
Já moc nevím, jak to vyřešit a vzhledem k tomu, že podobnej problém se v budoucnosti dá čekat i u druhýho repra, přemýšlím o tomhle inzerátu:
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?id=10186
Jsou to stejně vyhraný repra ze stejnejch beden, akorát mají oba ten pěnovej závěs novej. Ještě je má a ptal se, jakou navrhuju cenu - vím já? Nevíš, co by za takový repro mohl tak chtít?:)dík moc, M
- Jens Ludwig
- Odborník
no, dal bych za ně tak litr - nicméně bych stejně ty původní repro nechal opravit...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
Nemám v tom moc jasno a uvažuju, jaká varianta by pro mě byla lepší, pohodlnější by určitě bylo je prostě koupit, strčit tam a bylo by po problému, než shánět možná i docela riskantní opravu. Zas nemůžu vůbec posoudit, jakej zvukovej rozdíl to bude v obou případech způsobovat:/