Minihumbucker
Pravidla fóra
Minihumbucker
Potřeboval bych nějaký minihumbucker do 400... myslím si že to je dost na to že to má jít do staggy(strata) nebo ne?:DA jestli to má vůbec cenu tam něco rvát... :DA vůbec nemám ponětí jaký. Měl by být ke kobylce. Jo a jinak převážně hraju punk a metal.Díky za rady.
Re: Minihumbucker
NA nejakej minihmb se vy***. Za ty prachy ho 1) nesezens 2) bude ti stejne na hov**
Setri na novou kytaru...
Setri na novou kytaru...
Ok
dík za radu.. akorát že to budu šetřit kure*sky dluho 
furt lepší šetřit, než hrát na stagg, dobře ti radímprojectil píše:Okdík za radu.. akorát že to budu šetřit kure*sky dluho
Našetři na nějakej levnej /super/strat (třeba cort, squier, ibanez...)
JO jasně já ti věřím zvlášť když to mám pod rukama 
projectil píše:JO jasně já ti věřím zvlášť když to mám pod rukama
hodně dobrá kytara za malý prachy je cort KX5
http://kytary.cz/cort-kx5-fr/HN103287/
diskuze : elektricke-kytary/cort-kx5-vs-cort-x6-p ... ?hilit=kx5
Jojo ta se tady řeší často :DAkorat bych raději pevnou kobylu stejně to nevyužiju 
delaj ji aj v provedeni s pevnou kobylouprojectil píše:Jojo ta se tady řeší často :DAkorat bych raději pevnou kobylu stejně to nevyužiju
http://kytary.cz/cort-kx5/HN102519/
Jojo už sem to taky našel... ale stejně než na ní našetřím 
mysli na to, co bude, až si ji koupíšprojectil píše:Jojo už sem to taky našel... ale stejně než na ní našetřím
Jo jenže na el. kytaru hraju 3 měsíce a už po téhle době mě ta stagga pěkně štve!
a to mám vydržet ještě tak dlouho... 
To věřím, zkus ho prodat (ale pochybuju, ze to nekdo koupiprojectil píše:Jo jenže na el. kytaru hraju 3 měsíce a už po téhle době mě ta stagga pěkjně štve!a to mám vydržet ještě tak dlouho...
JO myslím že se na aukru nějaké máslo jako já najde 
Ale houby i ten stagg se dá uvíst do hratelnýho stavu. Stagg jsem sice nevlastnil, ale kdysi jsem měl Ibanez GRX 40 a žekl bych, že v tom zas tak velkej rozdíl nebude. Chce to seštelovat oktávy, aby to trochu ladilo, seštelovat tremolo, aby se to nerozlaďovalo a bejt tebou tak do pickguardu vyříznu u kobyly větší díru a narvu tam klasickej hambáč, za 400 kč seženeš starší R.M. Do začátku by to mohlo stačit a pak už šetřit na pořádnou kytaru. Prodat Stagg a koupit novou kytaru za 5000 Kč nemá moc velkej smysl.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Toš to stebou nemůžu souhlasit.J.J. píše:Prodat Stagg a koupit novou kytaru za 5000 Kč nemá moc velkej smysl.
Když se chceš naučit hrát na yktaru, co tě odradí ? to že se na tvoji kytaru nedá hrát?!
Proto všem doporučuju do začátku třeba squiery, nebo KX5, bo z pohledu hratelnostij e to to nejlepsi.
Měl si to aspoň někdy v ruce? Oktávy seštelované mám ... s tím lazením tremolo mám dotáhnuté to ani nepoužívám raději.. ale hodím bend a můžu ladit...J.J. píše:Ale houby i ten stagg se dá uvíst do hratelnýho stavu. Stagg jsem sice nevlastnil, ale kdysi jsem měl Ibanez GRX 40 a žekl bych, že v tom zas tak velkej rozdíl nebude. Chce to seštelovat oktávy, aby to trochu ladilo, seštelovat tremolo, aby se to nerozlaďovalo a bejt tebou tak do pickguardu vyříznu u kobyly větší díru a narvu tam klasickej hambáč, za 400 kč seženeš starší R.M. Do začátku by to mohlo stačit a pak už šetřit na pořádnou kytaru. Prodat Stagg a koupit novou kytaru za 5000 Kč nemá moc velkej smysl.
Že by se ti samy od sebe při bendu protáčely mechaniky? To asi ne... Zkus lépe namotat struny. Stabilitě ladění to dost pomůže.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Struny tam sou od výroby... mám v plánu nové ale vůbec netuším jaké 
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
pánové moc se nenavážejte do staggu sice je to křáp ale když si to umíš seřídit a dát dokupy tak se na to dá celkem obstojně hrát
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o to, zda se na TO dá hrát ale jak TO hraje! Vnímáš ten rozdíl? Alespoň malounko? 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..