Levná kytara pro začátečníka

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Re: Levná kytara pro začátečníka

Příspěvek od tadeasp »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... dohodou=on jako za mě asi tohle, hodně udělaj ty jiný snímače
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Hmm, ten strat vypadá hodně dobře... pokud je technicky v pořádku, asi by to byla celkem dobrá koupě
(:janca:)

Příspěvek od (:janca:) »

jo četla, ale moudrá z toho zrovna nejsem....
...chtěla bych se zeptat...co říkáte na tuto kytaru? trziste/p-el-kytara-samick-lk-45-podeps ... 19592.html
Jaký na ni máte názor?...díky ;)
NHK

Příspěvek od NHK »

Za ty prachy, na takové to domácí žvýkání, myslim dobrý
ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

(:janca:) píše:jo četla, ale moudrá z toho zrovna nejsem....
...chtěla bych se zeptat...co říkáte na tuto kytaru? trziste/p-el-kytara-samick-lk-45-podeps ... 19592.html
Jaký na ni máte názor?...díky ;)
TO bych radši vzal toho fokus strata s R.M. snímačema, protože to už máš kytaru která ti vydrží dost dlouho díky těm snímačům.U té samick třeba po roce hraní kdy už budeš vědět co chceš vytušíš , že chceš něco jiného lepšího a budeš muset kupvoat druhou kytaru.Ty vyměněné snímače udělají fakt hodně.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
pain2

Příspěvek od pain2 »

Nechci se do toho nějak moc montovat :D ale co jsem se divil, když jsem hrál na toho Samicka, tak ty snímače mají obdobný zvuk jako EMG snímače. Jen jsem si koupil kytaru s dvouzvratným tremolem, tak ji prodávám. Když bude někdo chtít, tak klidně něco tou kytarou nahraji.
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

Tak nahrej něco, zvuk té kytary by mě osobně zajímal
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
pain2

Příspěvek od pain2 »

Tady je ta nahrávka: http://bandzone.cz/eviltwin ... kytara jela přes Zoom G7.1ut ........... jinak nahrávku jako takovou nekomentujte :D nahrával jsem to pro vyzvánění do mobilu.
(:janca:)

Příspěvek od (:janca:) »

Zatím se stále rozhoduji a proto bych uvítala váš názor ještě na jednu kytaru....snad už poslední..:D..http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum Díky moc ;)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

V principu proč ne. Ale nečekej od ní že bude moc univerzální - rock, metal; vzhledem k osazení 2 HB, tenkému lipovému tělu, javorovému krku a tvrdšímu vzhledu bych čekal tenký krk, spíše středový zvuk, hádal bych zvukovou podobnost s lipovými ibanezkami. Pevná stratovská kobylka, dva HB, třípolohový přepínač - jednoduché mlátidlo, na kterém se nemá co pokazit.
Thesces

Příspěvek od Thesces »

Jakou byste poradily kytaru pro začátek do těch 4000-5000? Klidně i bazar jde mi hlavně o to aby byla vhodná pro hraní pop/punk rocku a grunge
PRS
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Thesces píše:Jakou byste poradily kytaru pro začátek do těch 4000-5000? Klidně i bazar jde mi hlavně o to aby byla vhodná pro hraní pop/punk rocku a grunge
Tak dodělej to telátko, který máš rozdělaný. To je vhodný dost.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Thesces

Příspěvek od Thesces »

J.J. píše:
Thesces píše:Jakou byste poradily kytaru pro začátek do těch 4000-5000? Klidně i bazar jde mi hlavně o to aby byla vhodná pro hraní pop/punk rocku a grunge
Tak dodělej to telátko, který máš rozdělaný. To je vhodný dost.
Jo to určitě musim dodělat ale bojim se toho aby hrálo aspoň tak kvalitně jako nějaký levný kytary kupovaný.

EDIT: Mám v plánu na to tele dát jen jeden snímač a kobylku vlastní výroby, snažim se jí stavět co nejlevněji takže uvidim no. Hlavně sem jí začal stavět s tím že to je prostě jen pokus a o prázdninách si koupim nějakou lepší
PRS
maramat

Příspěvek od maramat »

Já jsem se začal učit hrát na své home made telátko a dá se to pro začátek použít pro hraní, ale pokud bych se rozhodoval znovu, tak si první nějakou kytaru koupím.
Thesces

Příspěvek od Thesces »

maramat píše:Já jsem se začal učit hrát na své home made telátko a dá se to pro začátek použít pro hraní, ale pokud bych se rozhodoval znovu, tak si první nějakou kytaru koupím.
Kdyyž si ji postavil jak si věděl že hraje jak má že ladí atd ? :d abych pak věděl až ho dokončím :D:D
PRS
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Thesces píše:
maramat píše:Já jsem se začal učit hrát na své home made telátko a dá se to pro začátek použít pro hraní, ale pokud bych se rozhodoval znovu, tak si první nějakou kytaru koupím.
Kdyyž si ji postavil jak si věděl že hraje jak má že ladí atd ? :d abych pak věděl až ho dokončím :D:D
Jestli ladí poznáš podle sluchu případně podle ladičky, jak jinak bys to chtěl zkoušet?
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Thesces

Příspěvek od Thesces »

J.J. píše:
Thesces píše:
Jestli ladí poznáš podle sluchu případně podle ladičky, jak jinak bys to chtěl zkoušet?
No podle ladičky to je jasný ale já nemám moc velké zkušenosti s hraním hraju chvilku takže to u mě bude horší
PRS
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Když bude špatná, poznáš to. Ale pokud to budeš dělat aspoň trochu poctivě, ne to flákat jako doteď, bude dobrá.
Thesces

Příspěvek od Thesces »

woro90-1 píše:Když bude špatná, poznáš to. Ale pokud to budeš dělat aspoň trochu poctivě, ne to flákat jako doteď, bude dobrá.
Spíš sem byl netrpělivej, začínám na to přicházet
PRS
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

já mám toho axl headlinera a jediný, co mů můžu vytknout je, že má výstup pro kabel dole, takže se ti časem začne ničit kabel, ale to se dá vyřešit koupí kabelu s lomeným jackem. kdyžtak se podívej na aukro.cz, mají tam totiž obchod i firmy, takže si tam koupíš elektriku značky vision za 1600, která má výstup na desce, nebo si tam kup celej set kde máš kytaru,kombo,kabel, obal, popruh, tušim i ladičku, takže dobrý. no jsem začátečník s kytarou a je mi 13, takže ti asi moc neporadim :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“