Helloween

Vše o kapelách a hudebnících ...
Ondrash

Helloween

Příspěvek od Ondrash »

Takže HELLOWEEN ... názory,připomínky ... pro mě osobně bez SlipKnoT,Helloween a Metallicy neexistuje hudební svět ;-)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pripominky? Mne to pripada prvoplanove, bez napadu, repetetivni a zpevak zpiva jako gay. 8)

my 0.02$

EDIT: Jo a nazivo ten zpevak zpiva dost tragicky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Wohma píše:Pripominky? Mne to pripada prvoplanove, bez napadu, repetetivni a zpevak zpiva jako gay. 8)

my 0.02$

sice bych to nenapsal takto, ale ať žije pravda :D
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

já je moc nemusím...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Crowley píše:
Wohma píše:Pripominky? Mne to pripada prvoplanove, bez napadu, repetetivni a zpevak zpiva jako gay. 8)

my 0.02$

sice bych to nenapsal takto, ale ať žije pravda :D
vpodstatě se shodneme :D taky bych se vyjádřil jinak, ale kdybych chtěl, mohl bych to napsat i takhle pěkně :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Nevadí ni teda vůbec. Občas si ňejakou desku pustim, ale furt budou pro mě ve stínu IM. Jinak, jak si tu čtu ty příspěvky, tak s nima nesouhlasim, tak tragicky bych to neviděl :wink:
Future World je vynikající :!:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Jo Helloween je super. Tý dýničky a málý děti-sem z nich měl schýzu jak vypadali děsivě . Sem rád , že sem to v Americe zrovna zažil, když sem tam byl. Český čarodějnice se s Helloweenem nedaj rovnat. :D :D :D
!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

Me nevadi jen ze slusnosti k memu bratrovi,ktery me stahl na cestu tvrdsi a hlavne normalni hudby,ale neposloucham to...Judas je podobneho razeni a stonasobne lepci..tot muj nazor.
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Viděl jsem Helloween naživo a dost se mi to líbilo... to je muzika na který jsem taky vyrostl... ale už je dlouho dlouho neposlouchám, radějc GammaRay....
tojko

Re: Helloween

Příspěvek od tojko »

Helloween, Iron Maiden, Judas Priest toto je podle mě nejsilnější trojka metalu jako takového :) a myslete si o mě, že jsem gay, mě je to ukradené!!!
VratikSlayer

Příspěvek od VratikSlayer »

Helloween maj pár opravdu povedenejch songů... I když je to takovej corny metal, ať si každej myslí co chce - V každym případě pomáhali tvořit tehdejší scénu...

tojko

Příspěvek od tojko »

no tak to každopi.opádně!! Pořád lepši Helloween, než nějací blázni, co řvou do mikrofonů, že jim ani rozumět nejde a rvou do kytar co to dá! Judas Priest, Helloween, Iron Maiden, Hammerfall, Manowar, Stratovarius, Sonata, Sabaton, U.D.O, Accept atd. to je hudba! Ta sóla, tý výšky atd. to je umění. Ale chápu i posluchače dead, black atd. metalu, každý má to svoje a já to nikomu neberu.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Nevadí mi, ale nevyhledávám...
Osobně mám raději Priesty (kde třeba zrovna zpěvák je gay) a Maideny.

Edit: Jubilejní 40*40 příspěvek :) ... Mohl být jinde, ale co už.
Fisher

Příspěvek od Fisher »

Nevím co proti nim tu má těch pár lidí, ale Helloween ve svym stylu (power metalu) podle mě nejlepší. Myslím že je to i první kapela co začala hrát power metal. Mám prostě rád metalovy kapely z 80. let Spousta novejch kapel mi nic neříkaj snažím se najít aspoň jednu kapelu dosahující kvalitě kapel z 80. ler ale bohužel marně... Myslím že Nic Jako Iron Maiden a Judas Priest a další už tu nebude :(
Flash

Re:

Příspěvek od Flash »

my 0.02$

To musím bohužel surově nesouhlasit, Helloween poslouchám nejradši. Někomu může ten zpěv připadat na chlapa trochu gayský, podle mně ale konkrétně Andi Deris patří do menšiny zpěváků kteří umí tahat hlas tak vysoko a to rozhodně stojí za ocenění. A kytary jsou bezvadný, miluju metalová melodická dlouhá sóla jako má Helloween.
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Pro mody: Fakt musí mít Helloweeni 3 různá témata ve stejné sekci? Vypadá to strašně....
Jinak já osobně proti nim nic moc nemám... Nevyhledávám je, ale občas se mi něco celkem líbí (ale spíš výjimečně :D )
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
dlabajíč

Helloween

Příspěvek od dlabajíč »

Co říkáte na aranžmá nové desky HELLOWEENŮ??? řekl bych zajímavé ne? Ale na koncert bych chtěl klasiku http://www.youtube.com/watch?v=5yUihyOK ... re=related Doufám že ve Zlíně se předvedou. Už se na ně těším.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Amid

Příspěvek od Amid »

ty vole! připadá mi to jako vtip :shock: , konečně jsem narazil na pravý význam slova ''prznit''
tojko

Příspěvek od tojko »

Kdo se chystáte do Prahy?? Hodně se těším, jsem zvědav na Andiho Derrise, v jakém světle se ukáže!! :twisted:
Prophet
Bandzone: http://bandzone.cz/empathia

Příspěvek od Prophet »

Helloween byli perfektní asi jen do odchodu Kaie Hansena. Pak to snima šlo z kopce. Řekl bych, že na power metalové scéně už jim docela odzvonilo ale snad se ukážou s novinkou. Jinak mám o hodně radči kolegy Gamma ray
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“