-

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Cort...

Příspěvek od Nero »

Kdybys sehnat na bazaru tu RG321MH, tak ta je mahagonová. RGR už je z lípy, ale hraje hodně podobně, troufal bych si říct, že i v podstatě stejně. Ono mahagon na kytaře za 8000 není to samý jaho mahagon na kytaře za 40 000...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
NHK

Příspěvek od NHK »

Nemáte někdo zkušenosti s Cortem VX-4X casehttp://kytary.cz/cort-vx-4x-case/HN111073/

nebo celkově s Explorerama od nich.

dík
ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Zdar, narazil jsem u TTK na ukázku KX5FR. Třeba se to někomu nerozhodnému bude hodit. ( :D )
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nové produkty pro rok 2011: http://www.cortguitars.com/new2011

Z velké části jsou tam jen již dříve prodávané kytary s jinými názvy. Kromě toho je tam ale i pár nových modelů.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

http://www.cortguitars.com/_webapp_3760383/EVL-K47B ale ale ale...to bych chtel zkusit :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To by mě zajímalo, kdo vymyslel tu řadu Garage s HB našikmo :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Klobouk

Příspěvek od Klobouk »

Možná budu za barbara, ale líbí se mi i ty pokreslený akustiky (spíš teda jenom Gasoline 2), jestli hraje dobře, tak bych jednu klidně bral :oops:

Ke garážím je tam dokonce i povídací video :D
Cort Earth 70
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
mlíko

Příspěvek od mlíko »

mě se od nich líbí ty noví X-ka X-custom a EVL x6
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
vrablc.v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrablc.v »

teď má kamoš novou kytaru a tak mě dost nažhavil
Docela se mi líbí cort x11, má s ní někdo zkusenosti? a nesestavil by někdo krátkou recenzi?
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
Demilich

Příspěvek od Demilich »

No mě teda ty novinky 2011 neoslovily. Samozřejmě už hledám v trochu vyšších kategoriích, ale i tak. Ta EVL sedma je těžká kopie mojí damienky mi přijde :D kobylkáč je nějak moc vzdálen od kobylky se mi zdá a schecterovská hlava je pěknější :) Mohli si trošku více pohrát s tím a udělat třeba i vyšší modely té sedmy, nebo úplně jinak, jiné kombinace snímačů...
Zbytek nevýrazný. Akorát ten jakobyStrat oranžový HSS s tím krásným topem, ten se mi vždycky líbil designově :) EVL X6 vypadá taky dobře, ale je to kombinace dvou kytar co už mají.
Prostě nic převratného... Přitom si myslím, že na to mají, ale někde to drhne zjevně.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Demilich píše:Akorát ten jakobyStrat oranžový HSS s tím krásným topem, ten se mi vždycky líbil designově :)
Designově super, ale ten kousek na který jsem hrál (toho času ještě jménem Cort G290) byl úplně mrtvý a zvukem nebyl vůbec v ničem lepší než to, co mám teď.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Demilich píše:Prostě nic převratného... Přitom si myslím, že na to mají, ale někde to drhne zjevně.
Jak asi můžou mít čas vymejšlet nový modely, když podle té antikampaně zjevně ani nestíhaj' pořádně řezat dělníky na výrobní lince? :mrgreen:
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Kdy se dají očekávat nové modely v českých e-shopech?
Luke666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke666 »

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Za 7 litrů obří tělo z mahagonu :) To bude kvalita. Mechaniky noname. No zlatý Schecter :) Kromě snímačů to bude asi pěkná bída, toť můj tip 8)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Není mahagon jako mahagon, s největší pravděpodobností půjde o "africký mahagon" khayu, což není příliš drahé dřevo a vlastnostmi je mahagonu velice podobné. Těla bych se zrovna nebál, a když už, tak toho, že bude uspěchané, z nedosušeného dřeva.
bazmekgrat

Příspěvek od bazmekgrat »

Demilich píše:
Za 7 litrů obří tělo z mahagonu :) To bude kvalita. Mechaniky noname. No zlatý Schecter :) Kromě snímačů to bude asi pěkná bída, toť můj tip 8)

ale ved schecter a cort je cca to iste je to z jednej fabriky
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
vrablc.v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vrablc.v »

vrablc.v píše:teď má kamoš novou kytaru a tak mě dost nažhavil
Docela se mi líbí cort x11, má s ní někdo zkusenosti? a nesestavil by někdo krátkou recenzi?
važně nikdo? :roll:
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Jestli je to z jedne fabriky tak je mozne ze material pouzivaji stejne.
Guitar shop neznám, moc se mi líbí že maji skvělé umístění-jestli to je teda kamenná prodejna.
Cortům věřím. Tohle bych si objednal bez zkoušky.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

bazmekgrat píše:
Demilich píše:

ale ved schecter a cort je cca to iste je to z jednej fabriky
Jasně, ale znáš to. Když dva dělají totéž, není to totéž :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“