Předem díky Crossak
Hledám taby / backing tracky - seznam stránek
Pravidla fóra
Re: Hledám taby / backing tracky - seznam stránek
Ahoj, marně už delší dobu sháním tabulatury nebo noty (ideálně guitar pro files) pro skupinu NEREZ. Kdyby mi někdo dokázal poradit, byl bych mu moc vděčný 
Předem díky Crossak
Předem díky Crossak
-
PepaLampert
Cus nemáte prosim nekdo taby na solo Alkehol v Bumbáru.
Kdyby někdo ty taby měl tam mi je posle na jouzaxxl@seznam.cz
Předem děkuji
Předem děkuji
-
PepaLampert
Cus nemáte prosim nekdo taby na solo Alkehol v Bumbáru.
Předem děkuji

Předem děkuji
Re: Guitar pro
Heh, samozřejmě, že se dají sehnat. Těch stránek je spousty. Nahoře je máš zmíněné.Zizu píše:zdravim daji se jeste sehnat nekde taby do programu Guita pro? Pry to amici zakazali kvuli autorským právům, dřív byly snadno k sehnání
Jinak k tématu - rozdělil bych stránky zdarma a ty, kde člověk musí platit. A napsal bych k tomu i nějakou poznámku - co tam člověk najde, jestli taby nebo backing tracky.
Ti z vás, kteří nebyli na Rockových Kurzech, udělali velikou chybu.. 
zdravím, snad jsem to zařadil správně 
ve filmu It might get loud, hned po scéně kde Jack White dělá kytaru z fošny, hraje nejspíš Jimmy Page
zajímalo by mě o jakou skladbu jde... mám namysli scénu kde jedou titulky. díky za pomoc
ve filmu It might get loud, hned po scéně kde Jack White dělá kytaru z fošny, hraje nejspíš Jimmy Page
zajímalo by mě o jakou skladbu jde... mám namysli scénu kde jedou titulky. díky za pomoc
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Možná by bylo dobré kdyby jsi našel daný úsek někde na YT a postnul ho sem. Takhle těžko říct o čem mluvíš 
no na YT ten úsek právě že neni, ten usek ve filmu je 1:45 až do cca 4 minut, hraje to Jimmy Page a na obrazovce se objevují titulky (kdo režíroval, produkoval, atd.) je to přesně potom co Jack White řekne "who says you need to buy a guitar?" a potáhne si z cigarety
víc přesněji to už nejde
-
Teorge
Nemá někdo taby na "píseň o jablku" od progresu?
http://www.youtube.com/watch?v=Qxrna7fLitE tak je to tenhle songmajmo píše:no na YT ten úsek právě že neni, ten usek ve filmu je 1:45 až do cca 4 minut, hraje to Jimmy Page a na obrazovce se objevují titulky (kdo režíroval, produkoval, atd.) je to přesně potom co Jack White řekne "who says you need to buy a guitar?" a potáhne si z cigaretyvíc přesněji to už nejde
Už hodně dlouho jsem tu nebyl, ale dnes jsem objevil super stránky který si nechci nechat jen pro sebe , no a pokud tu již jsou tak se omlouvám za spam.
http://www.guitare-riff.fr/guitar-tab.html#anchor-i
http://www.guitare-riff.fr/guitar-tab.html#anchor-i
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu nikde sehnat taby na Freedom Call United Alliance, ani google nepomohl, neví někdo kde by mohli být k sehnání
http://www.youtube.com/watch?v=aaZ2JXCm2S4
Začátek odposlouchám ale pak už fakt ne
http://www.youtube.com/watch?v=aaZ2JXCm2S4
Začátek odposlouchám ale pak už fakt ne
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Zdravím! Sháním tab na skladbu Sol od -123 minut. A pokud byste někdo měl i jiné taby od minut tak taky nepohrdnu 
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Lidi nevíte kde sehnat backing tracky písniček od kapely Sodom? díky
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Zdravím. Učím se hrát vybrnkáváním podle tabulatury, ale mám problém. Na netu se nedá skoro nic najít a když už se něco najde, často je to nějaká kravina co zní úúúplně jinak než původní písnička
.
Teď sháním něco od MC Erika a Barbary, nevíte někdy jak se to hraje ? děkuju moc
Teď sháním něco od MC Erika a Barbary, nevíte někdy jak se to hraje ? děkuju moc
Na taby obecně se mi osvědčila stránka http://www.ultimate-guitar.com/ ... Pokud jde o český písničky, tak s tabama jsem se asi ani nesetkal (většinou jsem ani nehledal), ale neměl by problém najít akordy a příp. noty pokud ti nějak pomůžou
ale akordy by měly stačit
edit: Pokud teprve s hraním na kytaru začínáš a učíš se podle tabů, tak podle mě začínáš od konce (metaforicky
), je to jak když by ses ve třinácti zajimal která whisky je nejlepší. Jasně, možná ti nalejou, ale moc ti chutnat nebude a i kdyby, stejně se pobliješ. Takže prve zkus radši akordy, můj názor
edit: Pokud teprve s hraním na kytaru začínáš a učíš se podle tabů, tak podle mě začínáš od konce (metaforicky
Cort Earth 70
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
S tou whisky osobní zkušenost?Klobouk píše:Na taby obecně se mi osvědčila stránka http://www.ultimate-guitar.com/ ... Pokud jde o český písničky, tak s tabama jsem se asi ani nesetkal (většinou jsem ani nehledal), ale neměl by problém najít akordy a příp. noty pokud ti nějak pomůžouale akordy by měly stačit
edit: Pokud teprve s hraním na kytaru začínáš a učíš se podle tabů, tak podle mě začínáš od konce (metaforicky), je to jak když by ses ve třinácti zajimal která whisky je nejlepší. Jasně, možná ti nalejou, ale moc ti chutnat nebude a i kdyby, stejně se pobliješ. Takže prve zkus radši akordy, můj názor
Já začínal s taby od začátku, je to pohodlnější a rychlejší. Teď (po 2 letech) začínám pomalu odposlouchávat.. dává to hrozně moc ale chce to samozřejmě zkušenosti. A taky je to na dýl - zrovna piluji Ležíš a zíráš od Kečupů. Za pár dní bych to mohl zvládnout bez problémů.
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Nene, s whisky to bylo prvni prirovnani co me napadlo
, asi je to subjektivni, kamos taky zacinal tabama a nema nejaky problemy. Mne se zase lip zacalo pres akordy, postupne jsem se pres ne dostal k tabum, ktery se mi potom ucily o dost rychleji, nez kdyz jsem se je ucival driv. 100 lidí 100 chutí 
Cort Earth 70
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
Nedá se nic jiného než souhlasit.Klobouk píše:Nene, s whisky to bylo prvni prirovnani co me napadlo, asi je to subjektivni, kamos taky zacinal tabama a nema nejaky problemy. Mne se zase lip zacalo pres akordy, postupne jsem se pres ne dostal k tabum, ktery se mi potom ucily o dost rychleji, nez kdyz jsem se je ucival driv. 100 lidí 100 chutí
Taky samozřejmě záleží na co hraješ, jestli je to akustika tak samozřejmě akordy, na akustice jsem snad nikdy taby nepoužíval. Na elektrice prakticky jenom tabuju
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Ahoj, hledám nějaký pořádný tab na Jsem prý blázen jen od Brichty. Děkuji.
Kytara: Fender Standart Stratocaster - Made in Mexico
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Aparatura: momentálně žádná
Trsátko: George Dennis Sharp 1mm
Už jsi to řešil tady: hrani-na-kytaru-tabulatury/kde-koupit-t ... 22553.html, tak proč nový příspěvek?VFiser píše:Ahoj, hledám nějaký pořádný tab na Jsem prý blázen jen od Brichty. Děkuji.
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce