Blacktop - Nová řada Fendera

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Blacktop - Nová řada Fendera

Příspěvek od nozaki »

http://www.fender.com/products/search.p ... s=Blacktop
Co na ně říkáte?Ja bych si vybral od každýho modelu po kuse :-)
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
qwer
Odborník

Re: Nová řada Fendera

Příspěvek od qwer »

JJ taky jsem si všimnul té novinky... nejvíc se mě líbí ten jaguar, kdyby jej dělali v candy apple red, tak už jej mám nejspíš objednaný, hehe :D ikdyž ta stříbrná verze taky není zlá.

nozaki a teď otázka na tebe - ty jsi chvíli něco podobného měl (jaguar HH, což by mělo být něco velice podobného, jen s jinýma snímačema a bez "přepínáte"). Co ta krátká menzura - řešil jsi to tlustějšími strunami? A jak se na to hrálo? Já třeba totálně nezahraju ani na gibsonovskou menzuru, úplně jsem tomu odvyknul.. a tohle je ještě o cenťák a půl kratší :( Když to srovnáš s tím tvým Toronadem, jak se to chovalo a vo bys bral radši?
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

qwer píše:JJ taky jsem si všimnul té novinky... nejvíc se mě líbí ten jaguar, kdyby jej dělali v candy apple red, tak už jej mám nejspíš objednaný, hehe :D ikdyž ta stříbrná verze taky není zlá.

nozaki a teď otázka na tebe - ty jsi chvíli něco podobného měl (jaguar HH, což by mělo být něco velice podobného, jen s jinýma snímačema a bez "přepínáte"). Co ta krátká menzura - řešil jsi to tlustějšími strunami? A jak se na to hrálo? Já třeba totálně nezahraju ani na gibsonovskou menzuru, úplně jsem tomu odvyknul.. a tohle je ještě o cenťák a půl kratší :( Když to srovnáš s tím tvým Toronadem, jak se to chovalo a vo bys bral radši?
Ja mel presne tohohle jaguara MIJ
http://fender.com/products/search.php?partno=0259200306
abych rekl pravdu tak jsem menzuru nikdy nejak neresil.Na struny hraju furt na 12ky.Oproti Toronadu meli ty snimace fakt nic moc zvuk.A ani ty vsechny prepinace moc nepomohli.Co mne vadilo tak ten jaguar mel hrozne tenky prazce.Kazdopadne tahle nova serie jaguaru a jazzmasteru jsou podle mne mexicky verze.Takze snimace i prazce podle me budou v pohode.No a jazzmastera co ted mam, tak to je temer totozna verze s tou kterou zacal ted vyrabet fender.S nim jsem moc spokojenej.
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
kure221

Příspěvek od kure221 »

Div jsem si neposlintal triko, vypadají fakt pěkně Fender prostě umí
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Normální HH Strat. Nebo mi něco uniká?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

DL píše:Normální HH Strat. Nebo mi něco uniká?
jj nic zvláštního, až na tu cenu, za kterou se to bude prodávat. v německu jsou ceny těchto modelů cca 14t. Kč, u nás by to mělo být podobné. Za ty peníze u nás nikdy žádný strat nebo tele s humbáčema nebyl a jaguar nebo jazzmaster (ikdyž to má s těmahle kytarama společný tak leda tvar) taky ne. Rozhodně téhle serii fandím :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pisou ze jsou z olse, coz by mohlo znamenat +. jsem zvedavy na ty snimace, jinak vypadaji ok az na ty sileny knofliky :)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Souhlas,akorat ja si myslim, ze jazzmaster i jaguar budou u nas kolem 20 tis. jak je nevim proc zvykem.Jinak treba telecaster takovy vyber s 2xH snad nikdy nemel.A hlavne ty knoby potaku a kovovy kryty snimacu.To je deluxe:-)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

JJ přesně tak Kinxi, to jsou knoby z fender tele deluxe a na ten se šahat nebude :D hehe

na snímače jsem taky zvědavý, k těm duncan designed mám teda předem odpor, uvidíme, co ty owerwound.. no vyměnit se to dá vždy.

z Olše jsou v poslední době snad všechny mexika... alespoň teda všechny telecí a stratovské těla co jsem měl za poslední roky doma (bylo jich tak 10) z olše byly... ikdyž jeden strat byl asi topol, ale ten byl z devadesátek.
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Presne tyhle knoby jsem si objednaval u fendera na zesilovac sunn O)).A jeden jsem venoval kamosovi co ho z telecastera deluxe 70 nekde ztratil :-) Jinak uz vidim, jak vsude na kramy vezmou jen ty telecastery a straty.Prijde mne, ze se u nas prodejci boji prodavat jaguary a jazzmastery.Podle me nejhezci a neokoukanej tvar 8)
panedge

Příspěvek od panedge »

Copak tvar Jaguara a Jazzmastera je je luxusní,kdyby záleželo jen na tom jak ty kytary vypadaj,hraju jenom na ně.Ale druhá stránka věci je,že to jsou straně specifický kytary-jaguar uřvanej,tenkej zvuk-nevím jak s humbuckerama,jazzmaster jsem měl skoro rok a nepřišel jsem mu na chuť-žádnej sustain,to mi vadilo asi nejvíc,snímače měly slabej výstup,no prostě mi to nesedlo.Škoda,protože vypadaj fakt dobře
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Vyzeraju fakt pekne, ale osobne by mi viac sadlo osadenie singlami. Ale ten Jazzmaster vyzera lakavo :twisted:
Inak nikde som nedohladal - vsetky su made in Mexiko?
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Blacktop - Nová řada Fendera

Příspěvek od Kinx »

ja tyhle knoby mam na mark I, kdysi jsem mel galaxisku ktera je mela taky (ne uplne presne stejny ale podobny), od ty doby k nim mam trochu averzi :) na stratu mi to prijde ujety, na teleti to je muddy waters :)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Ten strat vypada hodne dobre kor za tu cenu, strcit do toho emg a kytarka jako pro me stvorena :)
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

coooo necelých 14 000 za fendra cooo :shock: :shock: :shock: :shock:
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

panedge píše:Copak tvar Jaguara a Jazzmastera je je luxusní,kdyby záleželo jen na tom jak ty kytary vypadaj,hraju jenom na ně.Ale druhá stránka věci je,že to jsou straně specifický kytary-jaguar uřvanej,tenkej zvuk-nevím jak s humbuckerama,jazzmaster jsem měl skoro rok a nepřišel jsem mu na chuť-žádnej sustain,to mi vadilo asi nejvíc,snímače měly slabej výstup,no prostě mi to nesedlo.Škoda,protože vypadaj fakt dobře
No vlastne musim souhlasit,taky jsem mel jazzmastera MIJ pul roku a zvukove mne za celou dobu nesednul.Proste nemel stavu a ty vsechny prepinace, mne prijdou naprosto k nicemu.O to vic si ale myslim, ze by se ted ta nova rada mohla dobre prodavat, protoze zvukove to budou daleko univerzalnejsi kytary a do specifickyho zvuku jaguara a jazzmastera budou mit daleko.Coz je svym zpusobem velky plus pro kytaristy, kterym se libi tvar, ale do ted pro ne byl jazzmaster a jaguar nehratelnej.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

vorvi

Příspěvek od vorvi »

Sákryš, ten telecaster musím mít. Lakovanej hmatník, dva humbuckery a moje oblíbený barevný provedení. Už sem si myslel, že si ho takhle nechám do budoucna někde vyrobit a on to Fender začne dělat jako sériovku. :D
Jenom přepínač snímačů je na jiným místě, než jsem zvyklej. Nevíte někdo, kdy by to mohlo přijít do českých obchodů?
krasty

Příspěvek od krasty »

vorvi píše:Sákryš, ten telecaster musím mít. Lakovanej hmatník, dva humbuckery a moje oblíbený barevný provedení. Už sem si myslel, že si ho takhle nechám do budoucna někde vyrobit a on to Fender začne dělat jako sériovku. :D
Jenom přepínač snímačů je na jiným místě, než jsem zvyklej. Nevíte někdo, kdy by to mohlo přijít do českých obchodů?
Když obrátíš kryt s přepínačem a poťákama a dáš si přepínač směrem ke krku....
Pak jen prohodíš poťák volume a tone a otočíš přepínač - máš standardní tele :D
Myslím, že by to takhle mělo jít, práce na půl hoďky.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“