Boss Micro BR - podivné pazvuky při bendu

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
filo01

Boss Micro BR - podivné pazvuky při bendu

Příspěvek od filo01 »

Ahoj,
pevně doufám, že se tady najde majitel Micro BR, který by byl ochoten to testnout na svém aparátu :wink:
Dalšího komentáře asi netřeba, ukázka řekne vše.
http://www.box.net/shared/x97254jgq8

Čím to může být ? Hraju už x let na tu samou kytaru s tím samým kabelem a doposud jsem neměl problém (Boss MT-2, Zoom 3030, Zoom G1N). Micro BR používám jen na baterky, takže vliv rušení od adaptéru můžu vyloučit.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Boss Micro BR - podivné pazvuky při bendu

Příspěvek od core88 »

filo01 píše:Ahoj,
pevně doufám, že se tady najde majitel Micro BR, který by byl ochoten to testnout na svém aparátu :wink:
Dalšího komentáře asi netřeba, ukázka řekne vše.
http://www.box.net/shared/x97254jgq8

Čím to může být ? Hraju už x let na tu samou kytaru s tím samým kabelem a doposud jsem neměl problém (Boss MT-2, Zoom 3030, Zoom G1N). Micro BR používám jen na baterky, takže vliv rušení od adaptéru můžu vyloučit.
A to se děje jen tobě na tvojí kytař s tvým kabelem ? nebo si to zkousel i na jiný kyraře ? jestli se to děje i při zapojení jiný kytary tak chyba bude asi v tom efektu. :|
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
filo01

Příspěvek od filo01 »

Zatím jsem to zkoušel jen na svojí. Když to nedělalo s jinými efekty, sázel jsem primárně na to, že by mohla být chyba v MicroBR. Pokud se tady nějaký majitel ochotný k vyzkoušení nenajde, nezbude než si udělat výlet s Bossem a kabelem k prodejci. :wink:
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
filo01

Příspěvek od filo01 »

Tak jsem se hecl a zaskočil k prodejci, s jinou kytarou i jiným kablem to dělá taky. Pak jsme ještě zkusili pominout interní efekty a zkreslený zvuk pustit do bosse už zvenčí - taky to dělá, i když v trochu menší míře. Prodavač mi říkal, že by to mohlo být tím, že to nestíhá ukočírovat procesor (sampling, 1 řídící krystal), případně to opravdu může být vadný kus. Ideální by to bylo odzkoušet na jiném přístroji, snad se tady nějaký MicroBR-kolega najde.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja MicroBR mam, bohuzel ted mam hrozne malo casu, ale snad jeste behem dneska to zkusim.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
filo01

Příspěvek od filo01 »

Tak už mám jasno, viz.
http://songcrafters.org/community/index ... pic=8528.0
Kdyby to náhodou časem zmizelo, cituji:
It's not just your Micro BR. Using the same patch settings, I was able to reproduce the same noise on my BR-864. I believe it's a digital artefact of the modelling algorithms for the METAL and METAL-D preamp effects.
U postu je přiložen i sampl, kde to je pěkně slyšet. Nepotěšil, ale aspoň to můžu pustit z hlavy, reklamací bych si nepomohl.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“