set kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
sedlinho8

set kytary

Příspěvek od sedlinho8 »

ahoj te jsem takový pokročilí začátečníík a chtel bych kytaru a chcu se zeptat jestli by bylo dobré toto http://www.audiotek.cz/product-41636-sq ... ctic-white koupit jestli by to bylo dobréé na takové domácí hraní aby to melo dobtrej zvuk aby to zas nebyl takový smejd dekuji predem :-)
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Re: set kytary

Příspěvek od tadeasp »

Nebrat, šmejd kombo i šmejd kytara /ano najdou se i dobré kusy,ale málokdy).Spíš napiš kolik máš na to peněz a určitě se dá koupit lépe i za malý peníz
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

no práve že mám málo asi tak 7 000,-- to se mooc vybírat nedá prosíím když tak poradte :-)
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

jestli bys te mi prosíím mohli udělat takový jako kdyby set jak by se dalo hrááát já totiž se v tom skoro vubec nevyznáám děkuji mooc :-)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Hele, když ode mě vezmeš ten crate za 1300 (nebo od bubucciho ten rage), tak za těch zbývajících 5,5 seženeš novou hrající cortku, nebo z bazaru už celkem DOST slušnou kytaru!
Na sety bych se bejt tebou vykašlal

EDIT: A od doby, kdy nero tak sepsal tak luxusní a přehlednej rozscestník threadů pro začátečníky (na který jsem tě už v tvém minulém threadu odkazoval), neexistuje prohlášení "se v tom skoro vubec nevyznáám " ;)
To už je jen o lenosti pročíst si pár stránek textu...
Naposledy upravil(a) Sadam.S dne 17.09.2010 16:26, celkem upraveno 1 x.
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

Sadam.S píše:Hele, když ode mě vezmeš ten crate za 1300 (nebo od bubucciho ten rage), tak za těch zbývajících 5,5 seženeš novou hrající cortku, nebo z bazaru už celkem DOST slušnou kytaru!
Na sety bych se bejt tebou vykašlal
Aj jo jestli je to dobréé :-) a jako k tomu se dá koupit ta ktara a apk nejaký ten přístroj na ty afekty :-) a tak ??? http://kytary.cz/danelectro-fab-metal-d ... /HN087616/ třeba toto
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tadeasp »

sedlinho8 píše:jestli bys te mi prosíím mohli udělat takový jako kdyby set jak by se dalo hrááát já totiž se v tom skoro vubec nevyznáám děkuji mooc :-)
Toho crata bych vzal od sadama, je to dobré kombo,a hlavně má 12" reprák. A pak nám napiš co hrajedš za styly a podle toho se bude odvíjet výběr kytary
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

novej bych ho asi za tu cenu, za jakou se prodává, nekoupil, ale těch 1300 se mi zdá jako dost férová cena... klidně, když ti nesedne, tak ho, až si přišetříš, s minimální ztrátou vyměníš za něco lepšího...
a pokud si správně pamatuju, najdeš o něm něco i v tom FAQ ;)
Jinak ten fab metal minimálně ze začátku nejspíš potřebovat nebudeš - to kombo má svoje zkreslení... i když nejde přepínat nohou (ovšem za čas si uděláš zase lepší představu, jak je to se zvukem elektrických kytar a můžeš už hledat buďto zkreslení, nebo celej apec, přesně podle svých představ)
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

jj dííky moc takže tomu tak rozumíím že stačíí kdyby jsi koupil za tech 1300 a pak jenom tu kytaru :-) a jelo by to jo ?? a to kombo dokááže udělat takové ty alektrické zvuky jo ?? :-)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

tohle je jeho menší bratříček... má skoro stejný parametry (akorát menší repro a postrádá reverb)

EDIT: a tohle je přímo ta 15R

EDIT2: A ke zbytku otázky: Ještě by to chtělo ladičku, kabel, trsátka, pokud chceš hrát ve stoje tak popruh atp... ale to ti je asi jasný ;)
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

Sadam.S píše:tohle je jeho menší bratříček... má skoro stejný parametry (akorát menší repro a postrádá reverb)

EDIT: a tohle je přímo ta 15R

EDIT2: A ke zbytku otázky: Ještě by to chtělo ladičku, kabel, trsátka, pokud chceš hrát ve stoje tak popruh atp... ale to ti je asi jasný ;)
jj to je jasný takže zatíím by stačilo to kombo s kytarou a tema vecma jako trásko ladicka.... ok ?
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Mě stačilo celej první rok... :D A znám dost lidí, kteří odehráli rok, dva i na mnohem horší věci ;)
Na další rok jsem si pořídil Jackhammera... a drželo by i dýl, kdybych nedostal tak neodmítnutelnou nabídku od Stanleyho :D
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

a jak by jsi mi doručil to kmbo ?? asi bych si ho vzal vypadá dobre :-)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Pokud nebydlíš tak blízko, aby ses pro něj mohl stavit, tak asi poštou... ;)
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

Sadam.S píše:Pokud nebydlíš tak blízko, aby ses pro něj mohl stavit, tak asi poštou... ;)
no ve slušovicích kousek od zlíína :-)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Tak to pochybuju, že bys jel až sem :D
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

když tak poradte jeste s kytarou :-) stačilo by toto ?? http://www.audiotek.cz/product-34190-xpose-sw4-black
nebo třeba toto http://www.audiotek.cz/product-34192-xp ... trans-blue nebo hodte jsem nejaké typy :-) a kabely to je ke vsem stejnéé ??
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

Sadam.S píše:Tak to pochybuju, že bys jel až sem :D
tak asi postou co ?? kolik ta posta tak stojíí ? :-)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Tyjo, tebe fakt člověk musí ke všemu dokopat, co, :roll:
Už potřetí tě odkážu na nerovo FAQ, resp. teď už ho přeskočím a rovnou použiju dva odkazy z něj, které ti odkryjí všechna tajemství, která potřebuješ vědět
elektricke-kytary/novacci-popis-kytary- ... t4755.html

elektricke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-k ... 16991.html

TOHLE SI ROZHODNĚ PŘEČTI! Já na kytaru už hraju poměrně dlouho (cca od roku 2001) a stejně jsem z těch dvou článků získal spoustu novýc informací

Pošta nevim kolik stojí, ale myslím že do 100kč se vejdeš úplně vpohodě... jdu se podívat, myslím, že mají na webu výpočet ceny

EDIT: No, tak s dobírkou 130Kč, ale to bych neřešil - prostě i s poštovným bych to poslal za 1400
sedlinho8

Příspěvek od sedlinho8 »

Sadam.S píše:Tyjo, tebe fakt člověk musí ke všemu dokopat, co, :roll:
Už potřetí tě odkážu na nerovo FAQ, resp. teď už ho přeskočím a rovnou použiju dva odkazy z něj, které ti odkryjí všechna tajemství, která potřebuješ vědět
elektricke-kytary/novacci-popis-kytary- ... t4755.html

elektricke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-k ... 16991.html

TOHLE SI ROZHODNĚ PŘEČTI! Já na kytaru už hraju poměrně dlouho (cca od roku 2001) a stejně jsem z těch dvou článků získal spoustu novýc informací

Pošta nevim kolik stojí, ale myslím že do 100kč se vejdeš úplně vpohodě... jdu se podívat, myslím, že mají na webu výpočet ceny

EDIT: No, tak s dobírkou 130Kč, ale to bych neřešil - prostě i s poštovným bych to poslal za 1400
jj to bych bral :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“