Dexter Holland

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
donfilda

Dexter Holland

Příspěvek od donfilda »

Čau, zajímalo by mě co si myslíte o Dextrovi (Offspring), jak moc dobře umí nebo neumí hrát na kytár
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

No tak ke kytarovým velikánům bych ho moc neřadil ,ale má takovej charakteristickej hlas, kterej je hodně těžký napodobovat.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Ujio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ujio »

Kdyz uz tak si sem mel pisnout Noodlese - hlavniho kytaristu Offspring, jinak teda dexter, jak rek KIWI, ma super hlas... The Offspring je jedna z mala punk rockovejch kapel kapel, ktery si nekdy rad poslechnu:) a jejich klipy jsou... rekl bych hodne originalni:)
Jackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

TAk kámoš pro něj dělá nějaký doplňky na kytaru a když sem viděl videa co nahrál, při předání kytary, tak sem čuěml jak péro z prdele... Fakt umí!!!!
Používám jen nick "Swamp"
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

dextr je borec.... noodles je ale takovej vyhranější a má hezčí zvuk (hlavně na live je to slyšet). Offspring maj rychlou rytmickou část hry. Nehrajou na Drop, ale Americana, bad habit sou rychlí prasárny, dřív sem slintal když semto neuměl zahrát...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

JOHNY Swamp Inc. píše:TAk kámoš pro něj dělá nějaký doplňky na kytaru a když sem viděl videa co nahrál, při předání kytary, tak sem čuěml jak péro z prdele... Fakt umí!!!!
to jako fakt :?:

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
JOHNY Swamp Inc.

JJ Upravoval mu tu Ibanezu
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jo, hend mě taky napadlo proč tu není radši Noodles.
Jinak myslím všeobecně je rozdíl mezi tím co hraje a tím co dokáže zahrát :-) Už jsem to kdesi psal - nedokážu vymyslet tak složitý věci, jak ybch byl schopen zahrát. Jinak řečeno dokážu zahrát složitější věci než dokážu vymyslet :-) A myslím že to se týká víc lidí...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

JOHNY Swamp Inc.

Všeobecně je rozdíl mezi tim co dokážeš složit a mezi tím co tě taky nechá zahrát a použít kapela.....

Proto je tolik side projektů...

To dřív nebylo, dneska si každej drží svojí škatuli a když je něco trošku jinýho, hned to de do šuplíku a tam to ztuhne....
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

proti tomu skládání lehkých věcí slouží znalost teorie.... když výš čím se řídit aby to znělo harmonicky složíš těžší věci...

JOHNY Swamp Inc.

Sakra, nechci bejt nepříjemnej, ale prosim, nepoučuj mě o tom k čemu je teorie.

Mluvim o tom, že Dexter je k***a dobrej kytarista, ale bohužel, ve prospěch Noodelse se v Offech neprojevuje naplůno, hodně věcí co Noodels hraje složil právě Dexter...

Zakk, Dimebag, taky uměj sweeppicking a takovýhel náročný s****y, ale prostě do tý hudby se to nehodí a tak to tam nehrajou je to uplěn to samý......

Stejný jako Grohl a kytara v Nirváně....
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

JOHNY Swamp Inc. píše:Sakra, nechci bejt nepříjemnej, ale prosim, nepoučuj mě o tom k čemu je teorie.

Mluvim o tom, že Dexter je k***a dobrej kytarista, ale bohužel, ve prospěch Noodelse se v Offech neprojevuje naplůno, hodně věcí co Noodels hraje složil právě Dexter...

Zakk, Dimebag, taky uměj sweeppicking a takovýhel náročný s****y, ale prostě do tý hudby se to nehodí a tak to tam nehrajou je to uplěn to samý......

Stejný jako Grohl a kytara v Nirváně....
to bylo na KIWiho... ale i tak neberu to jako poučování. Asi ste oba zkušenější kytaristi než já takže vás respektuju (což je v mém případě dosti neobvyklý).

No jinak Dextr skládá písničky... Mám ke gratest hits videa jak skládali osngy k amaricaně.. deter + noodles. Probíhá to asi tak že dextr mu povídá jak si řekl že složí cool písničku, noodles přikivuje pak dexter vezme kytaru - napadlo mě toto (akustickou kytaru) hodí tam nějakej jejich slvnej riff. noodles ho zamyšleně pozoruje, pak spolu posutpně projdou akordy a pak se to marně noodles snaží zahrát... :lol: No ale za tu dobu už to možná bude jink přece jen ty videa byli starší. Navíc jak řekl dexter v rozhovoru - Noodlese sme vzali jen pro to aby nám na zkoušky nosil piva nebo No my všichni v kapele sme tak nějak víc studovali, jen noodles byl vždycky blbej... :lol: Ale přesto mám noodlese rád, pač je mi nějak sympatickej...

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mně jako z offspringů nejvíc sympatickej Noodles, i když Dexter je taky fajn. nemám moc rád basáka Grega, páč je takovej nevýrazne ja jeho basový riffy josu...no přinejmenším punkový :-D

JOHNY Swamp Inc.

Jo, sorry byl sem večer nachcanej, trošku mi to ulítlo, ale obecně Noodels je považovanej za ......
Prostě je zázrak že vůbec měl Sig od Ibanez....
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mně jsou vlastně Offspring sympatičtí celkově. Už jen třeba tím že dodělali školu a prostě nevysrali se na všechno...

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Teď jse mviděl pár videí a tyjo on ten noodles je fakt trochu sráč :-D Dexter je asi vážně lepší...

rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:Teď jse mviděl pár videí a tyjo on ten noodles je fakt trochu sráč :-D Dexter je asi vážně lepší...
viděls ty záznamy z toho jak dávali dokupy americanu?

kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

rasta_blasta píše:
KIWI píše:Teď jse mviděl pár videí a tyjo on ten noodles je fakt trochu sráč :-D Dexter je asi vážně lepší...
viděls ty záznamy z toho jak dávali dokupy americanu?
mohl bys prosim semka hodit odkazy třeba na youtube, kde to je? by mě docela zajímalo.. jo a k tematu... osobně mám radši dextera.. přijde mi, že za veškerou jejich tvorbou stojí on.. ae možná ještě radši než jeho hudbu mám jeho hlas.. rozeznatelnej velmi dobře. první kapela kterou jsem poslouchal (od 7mi let, ted mi bude 17 = jubileum). a taky je mám rád kvuli tomu jak řikal kiwi - nevysrali se na všechno, že napřiklad právě dexter má doktorát z mikro a makrobiologie..
ps: jenom tak mimochodem, offspring maj novýho bubenika Peta Paradu.. Atom Willard se ted plně věnuje Angels and Airvawes mimozemšťana DeLonga :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“