http://www.audiotek.cz/product-34192-xp ... trans-blue
ahojte nemá nekdo zkušenosti s touto kytarou?? nebo poradte jsem pokročilí jestli má cenu jsi ji koupit jestli to není smejd
kytara Xpose SW4F
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: kytara
osobne sem s esni nesetkal, ale trochu bych se bal tremola..vzhledem k cene kytary bude to tremolo z materiaslu ktere se za chvili sjedou..snimace asi taky nebudou moc slavne, ale ty se daji vymenit
tak prosím jestli mužete napsat nejaké spolehlivé kytary které nejsou drahéé na takové to domácí hraní děkuji 
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
K té xpose: četli jste ty uživatelské komentáře k té kytaře? Pokud ne, tak zascroolujte úplně dolu
- jen jestli to nejsou nějaké "reklamní" průpovídky...
"Lots of people talk and few of them know..."
Mohl by sis to, prosím, přečíst?
Já vím, ta spousta odkazů vypadá hrozně, ale pokud nejsi ochoten věnovat pár minut výběru kytary, budeš potom ochoten věnovat hodiny cvičení (který není vždycky tak úplně zábavný a člověk má chuť s tím seknout)??
Jinak právě vypadla z domu sestra, takže nikdo nebude prudit, že dělám randál - jdu vyzzkoušet to kombo, posháním papíry, zabalím... a bude připravený jet
Já vím, ta spousta odkazů vypadá hrozně, ale pokud nejsi ochoten věnovat pár minut výběru kytary, budeš potom ochoten věnovat hodiny cvičení (který není vždycky tak úplně zábavný a člověk má chuť s tím seknout)??
Jinak právě vypadla z domu sestra, takže nikdo nebude prudit, že dělám randál - jdu vyzzkoušet to kombo, posháním papíry, zabalím... a bude připravený jet
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi je ten, jak mu misto ni udajne poslali s origo FR a aktivnima EMGSlimy píše:K té xpose: četli jste ty uživatelské komentáře k té kytaře? Pokud ne, tak zascroolujte úplně dolu- jen jestli to nejsou nějaké "reklamní" průpovídky...
sedla8: zkus si zahrat na nake cortky, za sebe muzu doporucit cort X6, nebo KX
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si to na bastlení, to tremolo je tragické - zcela logicky ale rozhodně nějakou chvíli vydrží, krk je překvapivě poměrně dobrý, zpracování je srovnatelné se squiery, corty a podobnými v této cenové relaci.
Za tenhle peníz je to úplně pohodová kytarka.
Poštovné mají grátis
Za tenhle peníz je to úplně pohodová kytarka.
Poštovné mají grátis
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..