Red Hot Chili Peppers

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

zatim me nic od nich nezklamalo, ale skutecne by si jisti lide z meho okoli mohli dat pokoj :-) napr. po lyzaku me Snow dokazalo skoro vytocit, i kdyz sem ho do te doby mel snad nejradsi z toho alba :D
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
impact

Příspěvek od impact »

Scar Tissue má skvělý video a slajdový sólo.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

framikoin píše:Red hoti sou moje srdcovka. specialne Californication - tohle je asi prvni album, ktery sem nejak poradne slysel, miloval a ponechal v ucte do dnes. jinak mam rad spoustu songu od nich. taky miluju Live At Slane Castle. jinak Frusciante je jeden z mych vzoru a Flea je machr numero uno. akorat me trosinku otravuje Stadium Arcadium. dost lidi, co z nam, by to furt poustelo na ruznych akcich a me uz trochu leze tohle album krkem, ale to se casem spravi...
Jo Slane :lol: je to neco uplne jinyho nez studiova prace... a to jamovani - hlavne pred Californication - eňo - ňuno :D
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

mel jsem je a porad mam hodne rad i kdyz ty dnesni pisnicky nejsou tak dobre jako bejvaly ale na hity cant stop,by the way,under the bridge,californication,dont forget me se zapomenout neda :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Dark Axel píše:Zaprvé za největší počet úderů za minutu (na 100%nevím, ale bylo to tuším nějakých 1300 nebo 1100) a za to že hrál na největší drumset - 308 částí :-)
ten druhej rekord bych spíš tipoval na portnoye z dream theater :D

já mám redhoty hodně rád..srdcový alba Blood sugar sex magic (asi na nějaký písničky zapomenu, ale klasika Under the Bridge, Sir Psycho Sexy- ale vždycky poslouchám jen ten konec, z toho naprosto nemůžu..jak je to sakra napadlo? jak na to přišli? pomalý Breaking the Girl je fajn, a I Could Have Lied je naprosto nádherná..a Suck My Kiss taková hybná :D ) a Californication- od začátku do konce, zejména teda Otherside- jednoduchý akordy :!: a Road Trippin', Californication, Paralel Universe...

John je suprovej, Flea fakt třída (dostává mě jak háže tou pravou rukou :D )Chadovo bubnování se mi taky líbí, ale na bubny fakt nejsem odborník. no a Anthonyho zpěv...no bez něj by to nebyli redhoti, to né :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ja ktady někdo říkal že by nathony potřeboval proklepnout pokdu jde o zpívání naživo....já myslím že zpívá docela dobře i naživo...třeba takovýho Derycka se Sum41 najít na nějakým videu zpívát naživo čistě je umění... :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

KIWI píše:Ja ktady někdo říkal že by nathony potřeboval proklepnout pokdu jde o zpívání naživo....já myslím že zpívá docela dobře i naživo...třeba takovýho Derycka se Sum41 najít na nějakým videu zpívát naživo čistě je umění... :-)
já moc nevím jak anthony zpívá naživo, ale pár živáků mám ale už si to moc nepamatuju..ale myslím že špatný to nebude. jsou horší zpěváci naživo, který jsou jinak modly- třeba takovej Mike Patton.
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

framikoin píše:... napr. po lyzaku me Snow dokazalo skoro vytocit, i kdyz sem ho do te doby mel snad nejradsi z toho alba :D
Jo, to u nás na výletě, ráno se vzbudím a z jednoho pokoje celý den Hey Oh, z druhého na plné pecky pořád tuc tuc tuc (ještě že jsem spal u druhé zdi) a navečer to paka utvrdili Kalinkou :? :evil: :evil:
(Abych si mohl poslechnout Nirvanu, Floydy nebo Offspringy, tak jsem musel počkat, až se ke kulečníku sejdou ti správní lidi a někdo donese přehrávač :lol: :lol: )
Twenty-twenty-twenty-four hours to go
I wanna be sedated
Nothing to do, no where to go-o,
I wanna be sedated
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

KIWI píše:Ja ktady někdo říkal že by nathony potřeboval proklepnout pokdu jde o zpívání naživo....já myslím že zpívá docela dobře i naživo...třeba takovýho Derycka se Sum41 najít na nějakým videu zpívát naživo čistě je umění... :-)
Obcas mu to ujede, ale oproti zpevakum z "dnesni doby" je to perfektni. :D Jinak hlas ma perfektni, bez nej by to vskutku Red Hoti nebyli. :D
Ja mam ze Sir Psycho Sexy mindraky; jak nekdo muze neco takovy jako je to outro vymyslet?! :oops: :lol:
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

dig_dag píše:
Obcas mu to ujede, ale oproti zpevakum z "dnesni doby" je to perfektni. :D Jinak hlas ma perfektni, bez nej by to vskutku Red Hoti nebyli. :D
Ja mam ze Sir Psycho Sexy mindraky; jak nekdo muze neco takovy jako je to outro vymyslet?! :oops: :lol:
já z nich mám mindráky všeobecně.. z vešekeré jejich tvorby.. :D a taky jejich klipy sou originální.. a to co předvedli např. na live in slane castle tak parááda... anthony prej na sobě maká a lepší se, ae nemužu soudit, live s poslední doby jsem neslyšel...
It's only fuckin' rock'n'roll
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

kECuP: klipy jsou originalni, ale takovej Desecration Smile je na ... na nic :D To naopak takovy potrhly Can´t Stop, velmi originalni Californication, Scar Tissue, Otherside, Hump De Bump, to je jine kafe. :lol:
Zaznam ze Slane je proste uzasnej. To se jinak popsat neda - to se musi videt. :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

dig_dag píše:kECuP: klipy jsou originalni, ale takovej Desecration Smile je na ... na nic :D To naopak takovy potrhly Can´t Stop, velmi originalni Californication, Scar Tissue, Otherside, Hump De Bump, to je jine kafe. :lol:
Zaznam ze Slane je proste uzasnej. To se jinak popsat neda - to se musi videt. :D
Jo proto to mám na komplu a pouštim si to každou chvilu :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

KIWI píše:
dig_dag píše:kECuP: klipy jsou originalni, ale takovej Desecration Smile je na ... na nic :D To naopak takovy potrhly Can´t Stop, velmi originalni Californication, Scar Tissue, Otherside, Hump De Bump, to je jine kafe. :lol:
Jo, stve me, ze ho nemam :? Kdyz si vzpomenu na ten Johnuv a Fleuv jam pred Californication! 8) To je matros! :D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Tak já redhoty poslouchám(ale docela málo) už asi od desíti:) tj 7 let...
Zrovna sem nedávno přemejšlel nad tim, na který kapely co teď aktivně hrajou se za takovejch 30,40 let bude vzpomínat jako na klasiku. Jediný, co mě napadlo byli právě RHCP to asi mluví za všechno...Navíc sem byl asi před dvěma měsícema na nichv Drážďanech takže můžu porovnat i Live/Studio.
Anthony - Jeho hlas je charakteristickej a originální, i když mi příde takovej neupřímnej. V drážďanech to zazpíval všecko uplně skvěle, vážně jak na CD. Jediný, co mě vážně naštvalo, že za celej koncert nerek ani slovo k publiku. Jen nakonec "thank you". Nic víc, žádná komunikace s publikem, což je pro mě jedna z nejduležitějších věcích při live vystoupení.
Chad - Borec. Nikdy by mě nenapadlo že bubeník tak může ovlivnit celkovej dojem, ale v drážďanech vystřídal na jednu sklatbu bubeníka MCR a rozdíl byl neuvěřitelnej, začlo to mít grády.
Flea- Vypadá dost divně, ale basák je to perfektní, možná i nejlepší. S bubeníkem dělaj live dobrý blbosti a parádně jamujou.
John- Noo... prostě... vymejšlí parádní vybrnkávačky a sola... takový... jiný... když si to pak přehrávám(krom toho že je skoro nikdy nezvládnu zahrát:)) tak si řikám, jak už tu někdo psal...jak na to moh ku*va přijít??!!
I kdyz redhoty třeba sám doma poslouchám málo kdy, sou pro mě asi nejlepší rocková kapela současnosti:)
Nejoblíbenější songy : Otherside, Scar Tissue, Under the bridge, Cant stop.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

dig_dag píše:
KIWI píše:
Jo, stve me, ze ho nemam :? Kdyz si vzpomenu na ten Johnuv a Fleuv jam pred Californication! 8) To je matros! :D
Jo to mám přepasný do Guitar Pra :-D

dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Ragnar: Co tam kruci delal bubenik MCR?! :lol:

Byli ste nekdo na nich v Praze?
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

dig_dag píše:Ragnar: Co tam kruci delal bubenik MCR?! :lol:

Byli ste nekdo na nich v Praze?
Dělali předkapelu RHCP.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já mám an tady toto smůlu :cry:
Green Day jsem začal aktivně poslouchat měsíc poté co byli v esku...u redhotů přesně to samý....no není to jak na sviňu?

dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

KIWI píše:Já mám an tady toto smůlu :cry:
Green Day jsem začal aktivně poslouchat měsíc poté co byli v esku...u redhotů přesně to samý....no není to jak na sviňu?
Ja sem zacal poslouchat RHCP, kdyz mi kamos dal Stadium Arcadium. :( A byl na koncerte a rikal, ze to bylo hodne dobry! :D Jak jinak, ze... 8) :D
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

dig_dag píše:
KIWI píše:Já mám an tady toto smůlu :cry:
Ja sem zacal poslouchat RHCP, kdyz mi kamos dal Stadium Arcadium. :( A byl na koncerte a rikal, ze to bylo hodne dobry! :D Jak jinak, ze... 8) :D
třeba ti chtěl jen zamachrovat.. 8) já jsem slyšel, nebo teda spíš četl. .že tam byli nějaký technický chybky.. jak oen v redhotech.. ale že měl nějakej psoranej mikrák anthony nebo co.. ae stejnak.. kéž bych tam byl :lol:
It's only fuckin' rock'n'roll
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“