Jak je na tom Tokio Hotel???

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Máte rádi Tokio Hotel???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak je na tom Tokio Hotel???

Příspěvek od Skipper »

an_albatross píše:
Skipper píše:
david0096 píše:Máte rádi Tokio Hotel
Chodíš do školy?jestli ne tak to chapu ale jestli jo tak nevim do jaký protože ve škole se ma učit klasika jako je led zepelin, judas priest, iron maiden, ac/dc, slipknot, korn, jimi hendrix, co si mysli ostatni?
LOL!!
a co bys na tom jako chtel prosimte ucit? poustet jejich desky, nutit deti, aby to poslouchaly, ucily se jmena clenu a tak? kazdy ma rad neco jineho!
Viděl si školu rocku :?: :lol: no a za ty slipknoty se omlouvam to sem jen nepremejslel ale korni maj svuj styl a ten ma neco do sebe
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Škola rocku je dobrej film :-) Podle mě ty kecy co tam Jakc Black valil o poslání v rocku apod. byly pravda do posledního detailu :-)
"Chtěl jsem poznat opravdový rockery.."
"Rockery? Tohle jsou podle tebe rockeři? Rock není o tom hlastat hulit, v rocku musíš cítit to poslání..."
Nebo něco v tom smyslu.... :-)
Na kornech mám rád filedyho, ještě více jeho power slap a nejvíce K5 :-D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

KIWI píše:Škola rocku je dobrej film :-) Podle mě ty kecy co tam Jakc Black valil o poslání v rocku apod. byly pravda do posledního detailu :-)
"Chtěl jsem poznat opravdový rockery.."
"Rockery? Tohle jsou podle tebe rockeři? Rock není o tom hlastat hulit, v rocku musíš cítit to poslání..."
Nebo něco v tom smyslu.... :-)
Na kornech mám rád filedyho, ještě více jeho power slap a nejvíce K5 :-D
hh ja zas Munkyho s K7
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

KIWI píše:Na kornech mám rád filedyho, ještě více jeho power slap a nejvíce K5 :-D
Kazdej bassak ma rad Fieldyho :D Vim to z vlastni zkusenosti :D Jinak ve skrze Korni o nicem jinem nez o basse nejsou :D I kdyz treba vim,ze Munky na tu kytaru hrat umi,ale proste to v pisnickach nedava najevo...Ale tak kdyz si predstavim takovej nu-metal s 26 minutovym kytarovym solem tak mi na tom taky neco nesedne.A samozrejme Jonathan dobre zpiva a vyborne hazi repou :D Ale jinak Kornama si kazdej prosel ne? :D

2 Skipper : Slipknoti hmmmm...Je to tvrdy,ale dosahlo to nebe komercnosti,sem zvedav kdy to pustej v esu...Kdyz chces tvdarnu pust si Dimmu Borgir nebo Cannibal Corpse .)
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Wonder píše:
KIWI píše:Na kornech mám rád filedyho, ještě více jeho power slap a nejvíce K5 :-D
Kazdej bassak ma rad Fieldyho :D Vim to z vlastni zkusenosti :D Jinak ve skrze Korni o nicem jinem nez o basse nejsou :D I kdyz treba vim,ze Munky na tu kytaru hrat umi,ale proste to v pisnickach nedava najevo...Ale tak kdyz si predstavim takovej nu-metal s 26 minutovym kytarovym solem tak mi na tom taky neco nesedne.A samozrejme Jonathan dobre zpiva a vyborne hazi repou :D Ale jinak Kornama si kazdej prosel ne? :D

2 Skipper : Slipknoti hmmmm...Je to tvrdy,ale dosahlo to nebe komercnosti,sem zvedav kdy to pustej v esu...Kdyz chces tvdarnu pust si Dimmu Borgir nebo Cannibal Corpse .)
Já jsem si Kornama ještě neprošel a doufám že ani neprojdu :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Wonder píše:...Ale jinak Kornama si kazdej prosel ne? :D
já třeba ne, mě pořád úspěšně míjej 8)
Wonder píše:2 Skipper : Slipknoti hmmmm...Je to tvrdy,ale dosahlo to nebe komercnosti,sem zvedav kdy to pustej v esu...Kdyz chces tvdarnu pust si Dimmu Borgir nebo Cannibal Corpse .)
že by to pustili v esu za to přece nemůžou..prostě sou oblíbený, já bych to s tou komercí tak nehrotil..pro mě osobně je třeba jakž takž stravitelný spíš vol. 3- subliminal verse, ty předchozí mě ničím nezaujali..a pravověrný maggots vol. 3 většinou odsuzujou, že? :D já myslim že k vyměklosti to má ještě daleko, holt jinej producent, ta melodičnost jim sluší...od dimmu borgir jsem slyšel jednu dvě písničky a nebylo to špatný, ale ničím mě to nezaujalo, cannibal corpse..to už pomalu přestává bejt muzika, nebo aspoň to co jsem slyšel- to už pomalu nemá řád, melodii, a hlavně zpěv, prostě nic..pro mě 8)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já jsem si Kornama ještě neprošel a doufám že ani neprojdu
Jako podívej, já jima taky neprošel. Nemám doma ani jedno jejich CD, znám od nich pár písniček. Ale prostě vím že Fieldy je docela dobrej basák, když to porovnáš třeba s nějakou obdobnou kapelou, tma jede basa 1111 3333 11111 5555, a to nemám rád. I když pravda, nemá na mého oblíbence a vzora. Hádejte kdo to bude? 8) :lol:
Jinak se slipknoty tady někde na foru bylo príma slovní spojení "touto KOMERČNÍ MODERNOU absolutně opovrhuji" Nebo něco tak :P
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

já si z nějakýho FTP stáhnul snad všechny alba kornů..ale nějak jsem se na ně ještě nedostal, stále je ignoruju, mám takovejch jinejch věcí na poslouchání... :D
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

No Munky to nedaval najevo ale za to když u nich byl head třeba got the life se mi celkem líbí nebo good god a tam je ta bassa fakt výrazná anebo taky ty bicí to mi příjde jako dvě nejdokonalejší písníčky od nich a možná i shoots and ladders
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

ale dost klecu o kornech je to tema o tech propadacích (už ani nevim jak se jmenujou protože mi sou ukradený) ne? a hlavně sem si poprvý myslel že je jejich sestava bicí a basskytara kluk a kytara a zpěv holka
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

Skipper píše:No Munky to nedaval najevo ale za to když u nich byl head třeba got the life se mi celkem líbí nebo good god a tam je ta bassa fakt výrazná anebo taky ty bicí to mi příjde jako dvě nejdokonalejší písníčky od nich a možná i shoots and ladders
mě co se týče ozvučení nejvíc dostávaj RATM. jak jsou nazvučený bicí v tý good god se mi teda moc nelíbí..takový nevýrazný, bez nějaký průraznosti...jako by na ekvalizéru někdo otočil všecko na nulu :D
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

KIWI píše:
Jako podívej, já jima taky neprošel. Nemám doma ani jedno jejich CD, znám od nich pár písniček. Ale prostě vím že Fieldy je docela dobrej basák, když to porovnáš třeba s nějakou obdobnou kapelou, tma jede basa 1111 3333 11111 5555, a to nemám rád. I když pravda, nemá na mého oblíbence a vzora. Hádejte kdo to bude? 8) :lol:
Jinak se slipknoty tady někde na foru bylo príma slovní spojení "touto KOMERČNÍ MODERNOU absolutně opovrhuji" Nebo něco tak :P
Tak Fieldy urcite dobrej je to vim 100% .) Toho bassaka hadam Fleu,coz je taky uzasnej typek,protoze Red Hoti jsou proste typci :D Jinak k tem Dimmu Borgir je uzasny jak jednu pisnicku maj strasne melodickou(vetsinou diky klavesakovi) a druhej total narez...Zatimco Cannibal Corpse na ty se proste musi uzasne hazet repou :D a to na vsechny songy :D A Slipknoti nevim mam k tomu takovej divnej vztah,ale proste me stve,ze vetsinou typci co poslouchaj KoRny nebo Slipknoty se proste oblikaj do skatu (vlastni zkusenost,klidne oponujte :D) a to ja moc nemusim,protoze podle skatu nepoznate co posloucha (to vetsinou vypovida o nazoru na svet a tak)...Dneska je totiz strasna moda zajit si do shopu vyhodit 10k za tricko trenky a boty a strasne machrovat a jedno co poslouchas,jestli HC,nu-metal,disco,hip-hop nebo Slipknoty...
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

K tematu..Jak jsou na tom TH.????Dost spatne!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Skipper píše:ale dost klecu o kornech je to tema o tech propadacích (už ani nevim jak se jmenujou protože mi sou ukradený) ne? a hlavně sem si poprvý myslel že je jejich sestava bicí a basskytara kluk a kytara a zpěv holka
tak tohle si ulozim!!!!!! to je naprosto hruba hlaska!
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

OT: Rock a Pop -srpen 2007 - číslo věnované Korn..pročetl jsem si jsem o trochu chytřejší ale poslouchat nebudu ale aspoň chápu smysl jejich "hudebního poslaní"
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
david0096
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david0096 »

chtel bych jenom rict ze to ze jsem se ptal jestli mate radi TH ze je mam rad ja ja je primo nesnasim!!!!
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

Tak někdy si zpívám durch den monsun proč by ne? ... :idea: jinak slipknoti maj jednoho z nejlepších bubeníků a řešit tady náký lidi se skejtama ,který to poslouchaj je zbytečný páč pochopěj tak jednu pětinu z tý hudby... asi tak
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, je otázka co považuješ za jednoho z nejlepších bubeníků :D lidi kteří na bicí hrajou náhodou o něm říkají, že je to skoro jen o rychlosti, že v tom prostě chybí technická zručnost

mimochodem nemůžu o někom říct, že je jedním z nejlepších bubeníků, když jeho bubnování tak nějak nesrůstá s hudbou té skupiny, přijde mi to hrozně rušivé :wink:

edit: a nebojte, vím o čem mluvím - Slipknot mám naposlouchané, celou diskografii :)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

KIWI píše:

To slovní spojení asi bylo moje páč tady opovrhuju Slipknotama asi nejvíc :wink: Slipknot je prostě o ničem ic mi to nedává a nepřináší a toho bubeníka Jordisn přímo nesnášim až vám bude váš bubeník furt cpát do hlavy Joey tohle a tamto tak se vám fakt zhnusí :evil:
I jeho styl nemam rád tttttttttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - asi takhle bych to vystihl.Jo a k tomu skate oblečení sem metalista ale zas extra metalově se neoblíkám - zrovna dneska mi máti chtěla udělat radost a koupila mi triko etnies černý - to mi nevadí je tmavý což je moje barva a už je mi fuk co to je za značku ale skejťák nejsem fakt ne na to ani nemam tělo ani oblečení a ani vlasy :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

No někde sem čet ,že je to 3. nejlepší metalovej bubeník (v současný době)
Co třeba The blister exsist ? třeba nehraje složitý věci ,ale hraje je zas strašně rychle ..třeba na začátku ty kopáky sou dobrý... ale je to každýho věc co se mu líbí .. mě se třeba nelíbí spousta věcí (od tokio hotel po rammstein),ale snažim si z toho vzít to nejlepší.. každá hudba (bez ohledu na styl) může bejt pro někoho dobrá pro druhýho špatná.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“