Ted muj problem - premyslel jsem o nekolika epiphonech - LP, ale nejak me epiny zklamaly... Takze mam nekolik dalsich variant, jako bazarovy Gibson ci Lucille, ovsem od zavrhovaneho epiphonu
Lucille
Pravidla fóra
Lucille
Zdravim všecky
doba naplnění se mého účtu chechtáky se blíží, a co jiného za promakané prázdniny i velkou cast pred nimi, nez novou kytarku 
Ted muj problem - premyslel jsem o nekolika epiphonech - LP, ale nejak me epiny zklamaly... Takze mam nekolik dalsich variant, jako bazarovy Gibson ci Lucille, ovsem od zavrhovaneho epiphonu
Bohuzel jsem ji nemel moznost mit v ruce, ale mam ji na seznamu "tech k ozkouseni"... Mate nekdo nejake zkusenosti s ni? At uz se zvukem, ci se zpracovanim, vsechny komentare uvitam
diky

Boj stvořila příroda,
Nenávist vynašel člověk...
Karel Čapek
no jedním zdejším šťastným majitelem Lucille je termyx, pokud vím...
třeba tady ji chválí... http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?p=31525
(co se pamatuju, byla tam potíž s koupí, poslali mu poštou špatnej kousek... ale pak už se myslím jenom rozplýval - no, aby ne
)
(co se pamatuju, byla tam potíž s koupí, poslali mu poštou špatnej kousek... ale pak už se myslím jenom rozplýval - no, aby ne

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
no byla jsem to já
ale to je čistě platonická láska...
(ale prý je to docela těžkej kus dřeva)
(ale prý je to docela těžkej kus dřeva)

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
brý den
takže...težká je jako kráva
první měsíc mě z ní pořádně bolely záda..fuj.. ale stojí to za to... nevim co tam je za snímače..ale ten šestipolohovej přepínač je teda něco..s tim se dá vykouzlit fakt hromada zvuků.. akorát teď jí mam v reklamaci páč už nějakou dobu nešel kobylkovej snímač
je to s tim nějaký divný...třeba ladící mechaniky mi teda moc pod vousy nejdou..
holka se mě rozlaďuje, mno..
ale jinak..no..
prostě je to láska.. 
dotazy?
edit: ještě k tomu zvuku...příde mi, že se z toho dá dostat zvuk spousty kytar s HB(asi kromě těch s aktivama) a dá se tam nastavit i něco co více či méně (teď nevim) připomíná singl(to na ten kobylkáč jenže ten sem už asi měsíc neslyšel no:D)..dá se na ňu hrát vše od blues až po něco hodně tvrdýho..
takže...težká je jako kráva
ale jinak..no..
dotazy?
edit: ještě k tomu zvuku...příde mi, že se z toho dá dostat zvuk spousty kytar s HB(asi kromě těch s aktivama) a dá se tam nastavit i něco co více či méně (teď nevim) připomíná singl(to na ten kobylkáč jenže ten sem už asi měsíc neslyšel no:D)..dá se na ňu hrát vše od blues až po něco hodně tvrdýho..
Naposledy upravil(a) termyx dne 30.08.2007 13:28, celkem upraveno 1 x.
to a to a za chvíli zas tohle
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Smrťokvítek: No co se stylu týče , tak od uplně klasickyho rocku, přez woodstocky až po hard rock a styl ala pinkfloydi... samozrejme ze toto vsechno v kapele nehrajem
to si hraju doma... jinak nekoukam primo po pololubovkach, ale jukal sem i na lp, ale ty me od epiny dost zklamaly, az na custom... tak hledam dalsi varianty a zjistuju o nich co jde 
edit: zapomel sem jeste dodat blues
a ta Ibanez AM73 opravdu nevypada tak spatne, asi nektere pololubovky od nich vyzkousim, jak padnou do ruky a zvuk tez samozrejme... vyzeraji fakt dobre
edit: zapomel sem jeste dodat blues
a ta Ibanez AM73 opravdu nevypada tak spatne, asi nektere pololubovky od nich vyzkousim, jak padnou do ruky a zvuk tez samozrejme... vyzeraji fakt dobre

Boj stvořila příroda,
Nenávist vynašel člověk...
Karel Čapek