Basa v Green Day

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Renderik píše:kdyz se podivas na nejaky cely zivaky, tak ma dobry party...a ted to jejich nove cedo tak jsem na nej koukal jak to hrali ve studiu maj to i na strankach a proste se mi ten jeho styl libi,ja napriklad absolutne nemam rad red hoty a takovydle veci...me staci k dobru klidne jednoducha basova vyhravka ale musi mit nejakej napad no, libi se mi basa od cona jak ma treba ve welcome to hell,walking disaster,pieces,over my head..proste tuhle hudbu hold moje ucho filtruje dobre :)
Ten názor beru bezvýhradně....
Mikeova basa se m itaky líbí....ale přece se snažím dostat někam dál....sám se snažím v každé písničce mít něco nápaditého a kravinky => nikdy nezahraju písničku stejně....to je podle mě lepší než hrát suše, ale občas tam mít něco fakt super. Ovšem to nic nemění na tom že moje nej basa celkově není v písničce od Redhotů, ale ve Welcome to Paradise od GD...ale zvuk Mikeovi basy se mi nelíbí!! Zvuk fakt ne :P
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Mike4

Příspěvek od Mike4 »

Jakou že má kytaru ten basák od THE OFFSPRING?
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Kdyz jsem videl GD v TV tak mi doslo, ze Mike D. pouziva basu spis jako kytaru ... :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

dig_dag píše:Kdyz jsem videl GD v TV tak mi doslo, ze Mike D. pouziva basu spis jako kytaru ... :D
To nechápu?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

KIWI píše:
dig_dag píše:Kdyz jsem videl GD v TV tak mi doslo, ze Mike D. pouziva basu spis jako kytaru ... :D
To nechápu?
Mel zapnuty gain a znelo dost jako kytara :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

dig_dag píše:
KIWI píše:
To nechápu?
Mike používá nějaký efekty? To ani nevim...

dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

KIWI píše:
dig_dag píše:
KIWI píše: To nechápu?
Mike používá nějaký efekty? To ani nevim...
Tak se mozna pletu, ale myslim, ze tam neco mel... :D
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

má Ibanez ze serie ATK
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nomak píše:má Ibanez ze serie ATK
Ta se mi vůbec nelíbí... :?

Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

KIWI píše:
Nomak píše:má Ibanez ze serie ATK
Ta se mi vůbec nelíbí... :?
no mně taky moc ne, ale zvukově je výborná...
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

Mike4 píše:Jakou že má kytaru ten basák od THE OFFSPRING?
basák offspringů má ibanezku.. to maj všeci tři z offspringu.. ae ted už přesně nevim jakou má :(
It's only fuckin' rock'n'roll
Odpovědět

Zpět na „Hraní na baskytaru, tabulatury“