Blackheart BH15 112
Pravidla fóra
Re: Blackheart BH15 112
Zdravím mám otázku na majitele 15W BLACKHEARTU zda tohle kombo utáhne v pohodě kluby?
Protože přemýšlím o koupi nového aparátu a tak by mě zajímala zda tenhle typ by na ty kluby stačil.
Ale také váhám zda koupit BLACKHEART BH15-112 a nebo VHT Lead 20..
Styl co hraji je takový punk n roll. Takže bych se přikláněl k tomu Blackheartu ale zajímají mě na to vaše názory a hlavně jak píšu zda to zmákne kluby..
Protože přemýšlím o koupi nového aparátu a tak by mě zajímala zda tenhle typ by na ty kluby stačil.
Ale také váhám zda koupit BLACKHEART BH15-112 a nebo VHT Lead 20..
Styl co hraji je takový punk n roll. Takže bych se přikláněl k tomu Blackheartu ale zajímají mě na to vaše názory a hlavně jak píšu zda to zmákne kluby..
- DL
- Kontaktovat uživatele:
bez zvučení asi neheart píše: zda to zmákne kluby..
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Ale do zkušebny to jde ne:)DL píše:bez zvučení asi neheart píše: zda to zmákne kluby..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hlasitostně by to malý klub zvládlo, ale budeš mít ohromný problém s ukočírováním čistého zvuku a směrovostí zvukové projekce.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To jsem potřeboval že to zvládne malí klub a tak asi do neho půjdu zkusím si na něj někam jít zahrát zda se mi bude líbit:)Nero píše:Hlasitostně by to malý klub zvládlo, ale budeš mít ohromný problém s ukočírováním čistého zvuku a směrovostí zvukové projekce.
- Nero
- Rádce
Vyzkoušej a uvidíš. Ale počítej s tím, že při vyšších hlasitostech ti čistý zvuk začne nakreslovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
dobrá díky za rady:)Nero píše:Vyzkoušej a uvidíš. Ale počítej s tím, že při vyšších hlasitostech ti čistý zvuk začne nakreslovat.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má HB a chce clean, tak bych do toho asi nešel.Nero píše:Vyzkoušej a uvidíš. Ale počítej s tím, že při vyšších hlasitostech ti čistý zvuk začne nakreslovat.
Jasně že jde rozepnout, ale stejně, kreslí to. Ne že ne
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
Těmihle fígly se snímači nebo volume svůj problém stejně nevyřeší... Čím slabší snímač, tím tišeji mu to bude hrát.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Sam jsem nemel moznost tohle kombo vyzkouset pri koncerte v klubu, protoze s kapelou jeste chvili nebudem zraly na koncertovani, ale kamos slysel jeden koncert s timhle aparatem v klubu a zvuk mel trochu problem se prosadit (je to ale info z druhy ruky a nevim ani co za styl hrali). Ma to ale vystup na externi reprobox a myslim, ze nejaky 2x12 nebo 4x12 reprak by tenhle problem dobre vyresil. Kazdopadne zkusebnu to zvladne urcite.
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
- DL
- Kontaktovat uživatele:
hmm, mohl byt utopeny v mixu, nebo blbě nakroucenejluckyduck píše: kamos slysel jeden koncert s timhle aparatem v klubu a zvuk mel trochu problem se prosadit (je to ale info z druhy ruky a nevim ani co za styl hrali).
- Nero
- Rádce
Nebo jen prostě ten jeden reprák dostatečně nepokryl prostor, který bylo třeba pokrýti...
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
nebo ...Nero píše:Nebo jen prostě ten jeden reprák dostatečně nepokryl prostor, který bylo třeba pokrýti...
Zdravim,
jen jsem se chtěl optat, mam Blackheart BH15 112 a chtěl bych čistější clean zvuk. Jde to pokoumat nějakou krabkou? Bohužel mam kytaru s Humbuckrama a ve zkušebně musim hrát hodně nahlas( jak volume tak i drive), protože bubeník do toho stršně mlátí a prostě se mě to zkreslí no. Dík za odpověď.
jen jsem se chtěl optat, mam Blackheart BH15 112 a chtěl bych čistější clean zvuk. Jde to pokoumat nějakou krabkou? Bohužel mam kytaru s Humbuckrama a ve zkušebně musim hrát hodně nahlas( jak volume tak i drive), protože bubeník do toho stršně mlátí a prostě se mě to zkreslí no. Dík za odpověď.
Stahuj volume poťákem, pokud to nejde uplně do čista, tak už si asi moc nepomůžeš. Pokud by ti to poťákem nevyhovovalo, mělo by to jít volume pedálem. Ještě jsem zahlédl od EHX takový "antibooster", prostě volume poťák v podobě efektu s přepínačem - nastavíš si fixní snížení signálu a pak jenom sešlápneš.
No to kombo je určitě slaboučké na čistý zvuk ve zkušebně. Můžeš sice stahovat volume na kytaře (a nebo to samé dělat pomocí těch různácz krabiček), ale hlasitist ti pak půjde samozřejmě o něco dolů...
Pokud budeš hrát s kapelou a budeš chtít čistý zvuk, tak ti asi nezbyde nic jiného, než přošetřit na nějaký silnější aparát. Na čistý zvuk nejlépe 30w 112 a nebo 15w 212. 15w 112 komba jsou dost na hraně...
Pokud budeš hrát s kapelou a budeš chtít čistý zvuk, tak ti asi nezbyde nic jiného, než přošetřit na nějaký silnější aparát. Na čistý zvuk nejlépe 30w 112 a nebo 15w 212. 15w 112 komba jsou dost na hraně...
Díky za rady. Ale popravdě o tom novým kommbu jsem moc slyšet nechtěl
Tohle mám chvíli a mám ho rád a docela by mě mrzelo kdybych musel schánět zase nový.
A ohledně ty krabky měl si namysli tuhle ? http://kytary.cz/electro-harmonix-44-magnum/HN111379/ kdyby to pomohl bylo by to supr.
A nebo mě napadlo koupit nějakej reprák k tomu http://kytary.cz/blackheart-bh110-killer-cab/HN098141/ , pak bych nemusel hrát tak nahlas a bylo by to čistější, nebo to hlasitost tolik nezvýší?
A ohledně ty krabky měl si namysli tuhle ? http://kytary.cz/electro-harmonix-44-magnum/HN111379/ kdyby to pomohl bylo by to supr.
A nebo mě napadlo koupit nějakej reprák k tomu http://kytary.cz/blackheart-bh110-killer-cab/HN098141/ , pak bych nemusel hrát tak nahlas a bylo by to čistější, nebo to hlasitost tolik nezvýší?
co compresor? ten by tomu nemohl trochu pomoct?
To cos poslal je normální zesilovač, já to tedka taky nemůžu najít. Měli to tuším na muzikeru. Box by tomu trochu mohl pomoct, ale doporučuju raděj s 12' reprem.
- Nero
- Rádce
Jmenuje se to Signal Pad.Latam píše:To cos poslal je normální zesilovač, já to tedka taky nemůžu najít. Měli to tuším na muzikeru. Box by tomu trochu mohl pomoct, ale doporučuju raděj s 12' reprem.
http://kytary.cz/electro-harmonix-signal-pad/HN111385/
PetrPeter 1975 - 2008