TC helicon VoiceTone Double

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Odpovědět
mafa1504

TC helicon VoiceTone Double

Příspěvek od mafa1504 »

Ahoj,
máte někdo zkušenost s tímto efektovým procesorem na zpěv? Hodí se na živé hraní (zpívání)? Zní to reálně? Na webu je ukázka jen jednoho zvuku (Overdubbing), ten je celkem slušný. Zajímalo by mě, jak zní ostatní programy.
Díky
PetrP

Re: TC helicon VoiceTone Double

Příspěvek od PetrP »

S přidávanými hlasy máme problém - bere to basové frekvence ve zkušebně a tím pádem to občas zaškvrčí. Samostatně to funguje dobře. Musí se prý hledat vhodná poloha mikrofonu vůči repru, což jsme zatím nenašli.
Ivan.ps
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.ps »

NEmohol by mi niekto poradiť, kde by som prosím zohnal český alebo slovenský manuál na tento výrobok? . Pri kúpe k nemu totiž nebol "náš" manuál. Ďakujem
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

Ivan.ps píše:NEmohol by mi niekto poradiť, kde by som prosím zohnal český alebo slovenský manuál na tento výrobok? . Pri kúpe k nemu totiž nebol "náš" manuál. Ďakujem
Obávám se, že jedině od někoho, kdo přeplatil tuzemské obchodníky. Manuály jsou hodně horké zboží, zvlášť když jsou tyhle krabičku u nás obvykle 2x dražší, než třeba v Německu. Pokud jsi to koupil na Slovensku, měl bys tlačit na prodejce, pokud jinde, asi ti nezbude než se prokousat originálem. I když ze zkušenosti s Harmony-G musím říct, že návod je celkem jednoduchý a srozumitelný.
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“