Dotaz - zvuky z Tyros 3 do PSR S910

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
cesna

Dotaz - zvuky z Tyros 3 do PSR S910

Příspěvek od cesna »

Ahoj zdravím ve spolek
Rád bych se zeptal toho kdo je majitelem kláves řady Yamaha P sr s 910 zdali lze legálně přesunout SA2 Premium Vocies z nejvišší řady Tyros 3 Nebo ještě nejlépe kdo je majitelem Tyrosu 3 Tak bych bil rád kdyby se ozval jsem z Prahy nejlépe někdo z Prahy díky

s pozdravem Petr e-mail petahaluska@seznam.cz
JA@
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz - zvuky z Tyros 3 do PSR S910

Příspěvek od JA@ »

Dobrý den z Bratislavy.
Na první část otázky mohu hrdě odpovědět, že jsem si před časem koupil PSR S910. Druhá čast je horší, zatím se učím co všechno dovede a pracně si překládám manuály. Až teprve časem plánuju propojení kláves s PC a přímo na internet. Nerad bych totiž něčo nenávratně zvoral třeba přemazáním původních nastavení a zvuků. Kromě toho si musím koupit externí HD, koupit nějakej program co mně umožní vrstvit nahrávky, stříhat a dělat si Cd čka. Dlouhá cesta, ale jakmile se něco v tomto směru naučím nebo dozvím, ozvu se.
Zatím.
cesna

Příspěvek od cesna »

Ahoj Zdravím. Děkuju za zaslání odpovědi.

No já jsem si tento typ od Yamahy jeto velmi dobrý nástroj nejvibavenější hned za tyrosem.
Já už vlastním nástroj skoro třetím měsícem. Jeto paráda. Lze to použít jako Aranger. Je tam funkce i že styly se mohou obněnovat tedy přidávat či ubírat doprovodné jednotky.
Jsem slabozraký tedy je obtížnější se po nástroji přesouvat, ale jinak to jde. Jsem rád když budete mít něáké další zkůšenosti tak se ozvěte díky.

S pozdravem Petr
cesna

Příspěvek od cesna »

To jsem ještě jednou já, k úpravě produkce hudby a vrstvení či směšování více jednotek na jednou lze provádět už na nástroji ale lepší jeto přes PC tedy v programu Sanforge .. Jeto hudební program myslím že v nové verzi lze i zapisovat notový zápis nevím.. Jinak cokoliv se ptejte či pište své zkůšenosti díky. Pomůžetemi a když budu vědět rád pomůžu zatím
S pozdravem Petr
JA@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JA@ »

Dobrý den z Bratislavy.
No, já taky blbě vidím, ale ještě to de - 6 dioptrií od doby co vymysleli plastový skla to není ještě tak špatný...
Zkoušel jsem download stylů proTyros z Internetu :
http://www.yamahapkowner.com/?page_id=31
koncovku subory mají *.prs stejnou jak pro 910 tak pro Tyros, tak jsem si to dal na klíč - počkat, u Vás se říká na flešku, že ? - a skusil to zarazit do PSR 910. A vono to funguje ! Můžeš si spustit styl buď jenom z klíče, nebo si ho i překopírovat do 910. Na té stránce je Tyros 1 , podívám se ještě po jinejch, ale když jsem zjistil, že to de, tak sem se vším praštil a mazal ke kompu. Pochybuju, že by si výrobce dal tu námahu a používal jinej formát zápisu dat pro každej nástroj ve stejné kategorii zvlášť. Pokud něco nepůjde, ozvi se.
Co se softu týká, měl jsem v práci skoro celýho Steiberga, legálně, ale už teď holt ne, tak hledám něco podobnýho. Podívám se po tom cos napsal, díky.
JA@
cesna

Příspěvek od cesna »

Ahoj Zdravím vespolekz Prahy

Jsi bezva něco jsem na té stránce našel pokud by jsi našel ještě něco ohledně harmonizéru něáká vylepšení, tak dej určitě vědět. Pokud občas jezdíš do Prahy, tak se může domluvit někáká ta scůze tedy žebychom se sešli a pokecali otomhle. Já jinak mám devětset desítky už skoro půl roku jsou bezva klávesy... Nemůžu si stěžovat i když by se našlo pár mínusů na vírobku ale jinak jeto senzace.. Pokud budeš mít čas, tak dej vědět a můžem na foru pokecat.

S pozdravem Pražžák Petr
huxd

Příspěvek od huxd »

JA@ píše:Dobrý den z Bratislavy.
Co se softu týká, měl jsem v práci skoro celýho Steiberga, legálně, ale už teď holt ne, tak hledám něco podobnýho. Podívám se po tom cos napsal, díky.
JA@
Pokud jsi dělal v Cubase/Nuendo, držel bych se toho dál, ořezané Cubase by na to tvoje vrstvení mohlo stačit. Dá se třeba tady http://www.disk.cz/disk/default.csp sehnad poměrně levně, a nemusíš se učit nic novýho. A pak taky všude vidím chválu na http://www.reaper.fm/, což je skoro freeware :wink:
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
cesna

Příspěvek od cesna »

Ahoj Jsem na příjmu celý den i když nebudu přímo on-line, tak každou chvilku koukám na e-mail .. Těším se na každej názor či zkůšenost... Jsem jinak z Prahy Téměř sbavený zraku ale jinak co se týká oryjentace po nástroji psr s 910 tak to zvládám úplně vpohodě. Horší byl Korg PA 800 ale ten jsem hned prodal asi po jednom měsíci no.. Jetam dotykáč.
Tak s čímkoliv přijdeš, tak určitě dej vědět

S pozdravem Petr
JA@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JA@ »

JA@ pro huxd : snažil jsem se dělat v čem to šlo, počnouc Cake walkem, kde jsem psal midi notu za notou kanál za kanálem, z balíku Cubasis najčastěji VST 4 ale teď už nejsem v práci a tak si sháním něco, zatím nevím co přesně. Zatím jsem nepropojil PSR s počítačem, muzika z PSR se dá přes flešku exportovat jenom ve wav formátu, a to je jeden chuchvalec dál prakticky needitovatelnej. Má to čas, včerajsem si koupil mikrák Shure SM 58, zkouším harmonizér a pochopil jsem, jak falešně zpívám. Jde mě akorát mód Mickey Mouse. Jó, kdybych měl Tyros, koupil bych si Shure Beta 58...
Pro cessna: až propojím 910 s PC a pochopím jak to celý pracuje, protože to je vlastně jenom počítač - ale to napřed musím koupit externí hard disk a celou 910 zazálohovat - začnu se možná chválit novinkama - nebo taky ne a žádat o pomoc...:-)
cesna

Příspěvek od cesna »

Ahojky Zdravím ve spolek..

To jsi prima. Vidíš já už s Psr s 910 se budu pomálu loučit poněvadž ji budu prodávat asi za 40.000 Kč. V četně adapteru PA 300/a dále kryt proti prachu a stojan + pedál sostain F4 F 5 a notový stojánek celkem 40.000 Kč ... Budu si kupovat Tyros 4 Zatím né, ale tak v srpnu či v lednu ted zatím nemám nato ale prodám tuhle mašinu pak mám něco naspořeno... Tak to koupím jeto opravdu pokrok od Předešlého kusu tedy Tyros 3 = Nový kus Tyros 4 Zatím mám psr s 910

Já siho třeba nekoupím nezávisíto všechno totiž na mě ale i na rodičích tgedy třeba se budu muset spokojit s psr s 910. Tedy i tyto klávesy už jsou dost pro-fi.. Jenom by mě zajímalo jestli lze do kláves nahrát svůj hlas lidský a pak jej použít jako nástroj pomocí kláves víš... Když tak mi napiš

S pozdravem Petr
cesna

Příspěvek od cesna »

Ahoj zdravím z Prahy

Rád bych se zeptal jestli jsou něáké převádče abych mohl viužívat zvuky s tyrosu 3 tedy jestli existuje něáký program který mi to umožní.. Nevíš o nšákém??? Díky předem za radu..

Další dotaz jestli lze někde zjištovat jestly YAMAHA vydala nové styly a zvuky pro psr s 910 a tyros 3.. přeju pěkný den.

S pozdravem Petr
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Doporučuji obracet se v těchto věcech i na Michala - www.midit.eu.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
cesna

Příspěvek od cesna »

Díky za odpověed už jsem Michalovy napsal asi není přítomný na pc tedy je mimo domov.. No já ted stejnak mám čas celý výkend snad tedy napíše.. Díky

S pozdravem Petr
JA@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JA@ »

Pozdrav z Bratislavy.
Víc toho asi už ani najít nejde :
http://rapiddigger.com/free-download-style-yamaha-sty/
Některé věci jsou snad až příliš amatérské, ale jsou tam i klenoty. Horší je, že PSR 910 má omezenou kapacitu interní paměti a víc souborů než asi 200 ( nevím, zda závisí na počtu nebo velikostech) v jednom adresáři prostě z klíče neakceptuje. Taky se vyskytuje problém se stejnými názvy různejch souborů s odlišným stylem a úplně nejhorší je si to všechno zapamatovat. Plánuju všechny ty styly dát v PC nejdřív do jednoho adresáře, komparací vyloučit duplicity a před ty různý názvy předřadit pořadové čísla, aby se to dalo aspoň nějak zapsat nebo zapamatovat. Potom selekce po skupinach akceptovatelných PSR, vyházet, co se mě nelíbí, no víc práce než hraní...
Co se týká softwarového převodu souborů stylů 910 - Tyros (4), nemám info kdo to umí ani jak to dělá. Mě to zatím nehrozí, teprve začínám, ale lehký to nebude. Zatím jsem si udělal doma vokoderem Alexandrovce k potěše sousedů.
Bye od penzistu.
cesna

Příspěvek od cesna »

Zdravím z Prahy

Díky za odpověd já se uplndlivě snažím taky něco hledat, a jeto opravdu porod.. No něco málo jsem našel jo ty stránky s Tím midit.eu jsou docela dobré plánuju se sním sejít a na téma zvuky tyros a PSR s 910 otom pro diskutovat... Jo jinak bych rád chtěl vědět, zdali skutečně má PSR s 910 v sobě danou DSP jednotku a jestli může mít premium voice SA2 jako TYROS 3 Já se ještě zeptám Michala... Přesto moc děkuju jsem celý den na pc čili můžem si psát když budete mít SKYPE, tak můj nick je cesna1721 tak jak to vidíte tak to pište všechno malý a bez mezery... cesna1721 Těším se .. Na další zkůšenosti rady apod.. Taky se můžete ptát taky otom něco vím, ale toto zrovna stou DSP jednotkou nevým Díky

S Pozdravem Petr
tomys

Příspěvek od tomys »

Ahoj lidi , chtel bych se zeptat mete nekdo zkusenosti se stahovani zvuku do klaves yamaha S 910 ? Nemyslim tim zvuky ktere jsou uz v klavesach S 910 jako tovarni ale napr. v vyssich rad yamaha napr. motif atd. ...
pokud mate nekdo zkusenosti poradite ???
Diky
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“