set Epiphone

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
jirkasirka

set Epiphone

Příspěvek od jirkasirka »

ahojte hraju na akustiku ale chtel bych zkusit na elektrickou ale nic mooc drahéého chcu se zeptat jestli na začátek stačííí třeba toto :-) http://www.audiotek.cz/product-42831-ep ... pack-white jestli to není fakt smejd díky za odpoved :-)
citizen.one

Re: set

Příspěvek od citizen.one »

je to smejd, ale na to abys zjistil jestli te to na elektriku bavi, to staci, na druhou stranu kdyz budes projizdet bazar, mas sanci narazit i na neco lacinejsiho, v tyhle cenovy to nic jinyho jak kramy byt nemuze...
jirkasirka

Příspěvek od jirkasirka »

jako dá se na to hráát jo ?? myslíím jako že to bude trochu zníít jo ?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no jáá nevííím, myslííím ze to bude znííít tak trochu na hooóvno, radsi bych si precetl fóóórůům aa zkusííl ten bazáár
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Bude to hrát o trochu líp než tohle. I když na tom asi budou horší snímače.

Edit: jo a to kombo tam bude taky horší :-D
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

no pozor, já sem někde četl, ze si to nehcal dovízt někde z jizní ameriky a ze je to prej kvalitní kus dreva...psal to někdo na ws forum...nevím
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

Hehe :)
tak jemu to zni dobre, byt si na to moc songu asi nezahraje...

mckoza +1 :D
Tuczech

Příspěvek od Tuczech »

Dle osobní zkušenosti je ta specialka pěkně na houno, to už LP 100 je 100x lepší (a to je co říct). Snímače hrůza, s LP to má společného pramálo - vyjma obrysu těla. (možná jsem zkoušel blbý kus :D) Jak výše psal McKozias zkus se podívat po bazaru, za tuhle cenu sice neseženeš nic závratného, ale rozhodně lepšího než toto. Ten Line6 nemůžu soudit, nikdy jsem na něj nehrál.
Macho PRS Custom 24, Epiphone SG Custom Prophecy EX (EMG verze), Peavey Valveking 212 + Vox Satchurator, Vox TimeMachine, ProCo kabeláž a pár dalších efektů
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Tuczech píše:Dle osobní zkušenosti je ta specialka pěkně na houno, to už LP 100 je 100x lepší (a to je co říct).
A pořád hrozná. Nevím jestli ty spidery zní všechny stejně, ale mám naposlouchaný jeden z prvních Spiderů a je to takové nemastné neslané. Neurazí, ale není na tom zvuku nic zajímavého. A LP Special nebrat, tady je k tomu diskuse.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“