Zdravím. Uvažuju o koupi kytary značky ARIA, tak se chci zeptat jestli s ní má někdo zkušenosti. Kamarád mi nabízí tuhle: ARIA 1XH A 2X S.
Přirovnává jí k týhle http://eshop.kytary.cz/ARIA-Elektricka- ... a:Aria:1:0
akorát prý stála 6 000. nabízí jí za 4 000. co vy na to??????????
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
par takovejch sem v ruce držel ale jen na sucho, zvuk ti neřeknu ale celkem bych se u nic hbál toho tremola.. mě se zdá nedůvěryhodný.
zas na druhou stranu, za ty prachy je podle mě pěkná a příjemná do ruky( jen by podle mě nevadil pložší krk )
Graywolf píše:par takovejch sem v ruce držel ale jen na sucho, zvuk ti neřeknu ale celkem bych se u nic hbál toho tremola.. mě se zdá nedůvěryhodný.
zas na druhou stranu, za ty prachy je podle mě pěkná a příjemná do ruky( jen by podle mě nevadil pložší krk )
No já budu mít možnost jí pořádně vyzkoušet tak uvidím
Mám Arii strata presne tak jak pises - rozpinatelnej H a 2 S... Pravda jedina potiz kterou sem ky mel, tak bylo mirne se rozlazujici hacko pri nadmernym pouzivani tremola, ale to se da prezit... jinak zvukově za tu cenu vytecna kytara, urcite ji ber
tak to je drobnost, pokud se to rozlaďovalo trosku tak to stačí jednou za čas doladit, což není takový problém. Viděl jsem i kdy se po použití tremola rozladila celá kytara
freelancer02 píše:tak to je drobnost, pokud se to rozlaďovalo trosku tak to stačí jednou za čas doladit, což není takový problém. Viděl jsem i kdy se po použití tremola rozladila celá kytara
rozlaďováním tremolem mně taky dělá problémy. Není to zas tak hrozné, ale slyšet to malinko je. Nevíte co s tym? vyměnit ho celé nebo stačí nejaká úpravička? díky moc
freelancer02 píše:tak to je drobnost, pokud se to rozlaďovalo trosku tak to stačí jednou za čas doladit, což není takový problém. Viděl jsem i kdy se po použití tremola rozladila celá kytara
rozlaďováním tremolem mně taky dělá problémy. Není to zas tak hrozné, ale slyšet to malinko je. Nevíte co s tym? vyměnit ho celé nebo stačí nejaká úpravička? díky moc
Zamky na kytaru by mely pomoci - ty to rozladovani zmirneji.
Zamky na kytaru by mely pomoci - ty to rozladovani zmirneji.
kromě toho nijak, sou to obyčejný kovový plošky který sou přiroubovaný na nultým pražci, a po dotáhnutí šroubku přitlačí struny tak že je uplně jedno jak ladíš na hlavě
Nevím jak je na tom tahle kytara,ale myslím si,že za tu cenu sou i lepší ne..???
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal