DUNLOP Ergonomický držák trsátek

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Ctibi

DUNLOP Ergonomický držák trsátek

Příspěvek od Ctibi »

Ahoj. Potýkám se s problémem že každou chvvíli někde ztratím trsátko, tak přemýšlím že si koupiím toto :D : http://www.muzikant.cz/kytary-6/dalsi-p ... -44475.php

Máte s tím někdo zkušenosti??? Vydrží ta oboustraná páska co drzí ten držák na kytaře nebo se po čase odlepí, držák odpadne a zbyde mi tam akorad flek :D
shoooter

Re: DUNLOP Ergonomický držák trsátek

Příspěvek od shoooter »

Ctibi píše:Ahoj. Potýkám se s problémem že každou chvvíli někde ztratím trsátko, tak přemýšlím že si koupiím toto :D : http://www.muzikant.cz/kytary-6/dalsi-p ... -44475.php

Máte s tím někdo zkušenosti??? Vydrží ta oboustraná páska co drzí ten držák na kytaře nebo se po čase odlepí, držák odpadne a zbyde mi tam akorad flek :D
Mám ho na všech kytarách.
Při té ceně by asi bylo lepší koupit - vyzkoušet a zhodnotit to sám.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Teorge

Příspěvek od Teorge »

U mě mi moc nepomohl, protože ono je to v moji neschopnosti se naučit je do toho zasunout. A stejně si to trsátko můžu zasunout po hraní mezi struny.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Něco podobného mám, ale v životě by mě nenapadlo to nalepit a kytaru. Nicméně jako pouzdro na trsátka to funguje dobře, aspoň je tak ve velkém množství neztrácím (no jo, a pak jednou ztratím ten futrál a pytli budou všechny najednou :mrgreen: ). A řeším to jak Teorge - po hraní píchnu trsátko mezi struny a jsem spokojen.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Já to měl nalepené na řemenu. Nechtěl jsem si tím kazit vzhled kytary :-D

EDIT: nebo spíš se mi vůbec nelíbil nápad na kytaru něco lepit
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak to je ještě snesitelný. Akorát na nylonových řemenech by to podle mě asi dlouho nedrželo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Ano, moc ldouho tam nedrželo, tak jsem do něj vyvrtal pár dírek přidal sponku a tou to přichytil. Ale stejně to nepoužívám a nosím trsátka v báglu od kytary, v peněžence, v kapsách a ve strunách kytary :-D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Správný kytarista - trsátka všude, kam se podíváš :D

PetrPeter 1975 - 2008
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

mam to na kytare a drzi jako cert
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Nero píše:Správný kytarista - trsátka všude, kam se podíváš :D
Jo ony jsou všude, ale jen dokud je člověk nepotřebuje.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Pravda pravdoucí...

PetrPeter 1975 - 2008
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

ok ještě se teda zeptám jestli je lepší tento držák nebo ty pásky http://www.audiotek.cz/product-36871-ibanez-phi01

Nero: ale však je to určené k tomu aby se to nalepilo na kytaru :D Podle mě to nebude ani moc vidět když ma člověk tmavou kytaru a prilepí to někam vedle díry na kebel :D :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ty pasky jsou podle me na prd..zachvilku ti to prestane lepit, navic se ti na to bude chytat bordel
Teorge

Příspěvek od Teorge »

To už jsem spíš viděl někde pásek, který se nasunul na řemen a měl v sobě místa na zasunutí trsátek.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Já to vyřešil s držákem elegantně... nejdříve jsem ho měl nalepenej ve volným místě na ovládacím panelu komba (kde vypadal i celkem dobře), teď jsem ho přestěhoval zezadu na kytarovej stojan... upadnutí se bát nemusíš, urvat z toho komba byl docela záhul (na to, že je to jen lepidlo :D)
Ovšem ani jedno místo mi není nic platný, stejně jsou trsátka vždycky všude, kde nejsem já

A když něco lepit na kytaru, tak jedině tohle... to mi přijde geniální, ale trochu se to prodraží :D (to lepidlo nevydrží věčně)
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Teorge píše:U mě mi moc nepomohl, protože ono je to v moji neschopnosti se naučit je do toho zasunout. A stejně si to trsátko můžu zasunout po hraní mezi struny.
Mně vyhovuje, že pokud mi trsátko třeba během hry vypadne, sáhnu tam hned pro jiné.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

shoooter píše:Mně vyhovuje, že pokud mi trsátko třeba během hry vypadne, sáhnu tam hned pro jiné.
Nemůžeš, pokud tam žádný nemáš :D (já bych vždycky před hraním vytáh, dohrál, někam zahodil, vytáh nový, zahodil... a za chvíli držák prázdnej a trsátka nikde :D
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Nero píše:Něco podobného mám, ale v životě by mě nenapadlo to nalepit a kytaru.
Lepím to na lub k patce - a už jsem si zvyknul. Funkčnost prostě zvítězila. Viděl jsem to i na přední desce, to je podle mně hrůza.
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

Tuším že Franta Nedvěd si trsátko přivazoval provázkem k zápěstí... Nedávno jsem někde viděl i jakési video s tappingem, kde si ho dotyčný pro změnu uvázal nití k palci. Nekróza není sice nic moc, ale přijde mi to lepší, než nalepené na kytaře. A nebo trsátka neodhazovat během hry :D
Amid

Příspěvek od Amid »

No já si třeba vystačím s jedním trsátkem na celý měsíc :mrgreen: , stačí se jen o něj trochu starat(zaostřovat špičku pilníkem apod.), takže nějaký držák na trsátka je pro mě zbytečný. Když to trsátko píchnu mezi struny, tak se ani nemůže nikam zatoulat.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“