Tuhle má v černé barvě kytarista z Dymytry a co se týče zvuku, je brutálníDante píše:Co se týče vzhledu zadarmo drahá.
Vaše sny
Pravidla fóra
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sny
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Ježiš, vždyť to vypadá jak mockingbird vytaženej z ústavu pro výzkum tělesných postižení
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Teda a jak potom teda vypadáš ty?Sadam.S píše: Ježiš, vždyť to vypadá jak mockingbird vytaženej z ústavu pro výzkum tělesných postižení
zda se mi to nebo to ma naky hrozne maly telo?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
to bude delat ten uzkej pas a to vykrojeni vzadu...SmileCZ píše:zda se mi to nebo to ma naky hrozne maly telo?
ot: me se zda taky hnusna... ale kazdymu to jeho vidme

JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
McKozias-já taky!
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
-
woro90-1
Ten TeleMaster, nebo jak se tomu nadává, je nádherná kytara - když jsem to viděl poprvé, začal jsem hledat co je to za přechodný typ, fakt není poznat že není z padesátých let
Asi se vykašlu na svůj vlastní návrh ve prospěch téhle obludy - jen dvousnímačové. Přesně to totiž vystihuje jeden z mých snů. Zvukem se mi hrozně líbí tele, ale je to hranatá, nepohodlná fošna, na kterou se vsedě hraje dost mizerně. Tvarově a možnostmi se mi hrozně líbí Jag/Jazz/offset obecně, ale žádná z nich nemá ten úžasný telecí sustain a twang. A telecí HW (hlavně ta obrovská kobylka) s vizáží padesátých let (celojavorový krk, černý pickguard, blond tělo, mosazné kameny) vypadá na jaguářím těle úžasně, jako by to k sobě patřilo odjakživa... Duo-Sonic je proti tomu ošklivka.
souhlas jinak úplně nejvíc sem mi asi líbí hybrid kterýho shodou okolností hodlam někdy stavět (strat/49 esquire prototype) - takovej můj náčrt v PS - chtělo by to žlutou barvu jako je na tom telemasterovi a budu taky zkoušet klasickej tele pickguard, podle toho co bude vypadat líp...woro90-1 píše:Zvukem se mi hrozně líbí tele, ale je to hranatá, nepohodlná fošna, na kterou se vsedě hraje dost mizerně. Tvarově a možnostmi se mi hrozně líbí Jag/Jazz/offset obecně, ale žádná z nich nemá ten úžasný telecí sustain a twang. A telecí HW (hlavně ta obrovská kobylka) s vizáží padesátých let (celojavorový krk, černý pickguard, blond tělo, mosazné kameny) vypadá na jaguářím těle úžasně, jako by to k sobě patřilo odjakživa... Duo-Sonic je proti tomu ošklivka.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Ten telemaster to je teda kus
vidím prvně
-
kristynatrochtova

Jaky by to nebylo jasný
Pokud budu šetřit 100 let, tak by mohla být moje!
- Skořepný Šokátor
Chjo... Nechápu, proč si kupovat už omlácenou kytaru...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
presne... radsi koupit normalni a za tricet let si moct vzpominat "aa z tohohle mista sem orval lak kdyz sem byl ozralej a spadnul sem z podia" a podobne 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
přesně na tuhle hraje Michael Landau (špičkový kytarista)kristynatrochtova píše:
Jaky by to nebylo jasný
Pokud budu šetřit 100 let, tak by mohla být moje!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
woro90-1
Něčeho podobného můžeš dosáhnout tím, že namontuješ na kytaru místo pickguardu kus cuprextitu, který bude sloužit jako anténa ovládacího obvodu série Probe od Zvexu (schéma se dá dohledat) a napojíš ten obvod místo řídicího LFO phaseru či flangeru.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
woro90-1
Coby - dlouho promýšlený domabastl, jen s tím, že pokud bych si to dával na kytaru já, ovládal bych tou anténou sustainer, jako pedálem u Moog Guitar.
Abys pochopil - šlo by o efekt vestavěný v kytaře.
Pickguard by byl vodivý a fungoval by jako anténa snímající vzdálenost tvé ruky. Byl by součástí snímacího obvodu, který je třeba v Zvex Fuzz Probe.
V phaseru je pomalý oscilátor (LFO), který udává tempo efektu. Ten by byl nahrazen obvodem snímajícím vzdálenost tvé ruky od vodivého pickguardu.
Phaser by byl jeden celek s elektronikou kytary.
Už chápeš?
Abys pochopil - šlo by o efekt vestavěný v kytaře.
Pickguard by byl vodivý a fungoval by jako anténa snímající vzdálenost tvé ruky. Byl by součástí snímacího obvodu, který je třeba v Zvex Fuzz Probe.
V phaseru je pomalý oscilátor (LFO), který udává tempo efektu. Ten by byl nahrazen obvodem snímajícím vzdálenost tvé ruky od vodivého pickguardu.
Phaser by byl jeden celek s elektronikou kytary.
Už chápeš?
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Chnapu, zajimavy reseni, hodne srani a nejspis zasah do kytary ze... lepsi obetovat 7tacu... jen premyslim ze bych koupil od nich flanger a phaser zvlast...