Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od Fade »

Dante píše:
Wocass píše:Asi jsem se zamiloval :shock:

http://www.audiotek.cz/product-42579-fe ... ack-cherry
Co se týče vzhledu zadarmo drahá. :lol:
Tuhle má v černé barvě kytarista z Dymytry a co se týče zvuku, je brutální ;)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Wocass píše:Asi jsem se zamiloval :shock:

http://www.audiotek.cz/product-42579-fe ... ack-cherry
Ježiš, vždyť to vypadá jak mockingbird vytaženej z ústavu pro výzkum tělesných postižení :x
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Sadam.S píše: Ježiš, vždyť to vypadá jak mockingbird vytaženej z ústavu pro výzkum tělesných postižení :x
Teda a jak potom teda vypadáš ty? :lol: :lol: Mě se líbí, ten tvar je skvělej a barevné sladění s tou perletí je taky dokonalé. Postiženej jsi ty :P :roll:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Smile

Příspěvek od Smile »

zda se mi to nebo to ma naky hrozne maly telo?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

SmileCZ píše:zda se mi to nebo to ma naky hrozne maly telo?
to bude delat ten uzkej pas a to vykrojeni vzadu...
ot: me se zda taky hnusna... ale kazdymu to jeho vidme :lol:
Obrázek
Obrázek
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

to chci! :D
Obrázek
panedge

Příspěvek od panedge »

McKozias-já taky!
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Ten TeleMaster, nebo jak se tomu nadává, je nádherná kytara - když jsem to viděl poprvé, začal jsem hledat co je to za přechodný typ, fakt není poznat že není z padesátých let :lol: Asi se vykašlu na svůj vlastní návrh ve prospěch téhle obludy - jen dvousnímačové. Přesně to totiž vystihuje jeden z mých snů. Zvukem se mi hrozně líbí tele, ale je to hranatá, nepohodlná fošna, na kterou se vsedě hraje dost mizerně. Tvarově a možnostmi se mi hrozně líbí Jag/Jazz/offset obecně, ale žádná z nich nemá ten úžasný telecí sustain a twang. A telecí HW (hlavně ta obrovská kobylka) s vizáží padesátých let (celojavorový krk, černý pickguard, blond tělo, mosazné kameny) vypadá na jaguářím těle úžasně, jako by to k sobě patřilo odjakživa... Duo-Sonic je proti tomu ošklivka.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

woro90-1 píše:Zvukem se mi hrozně líbí tele, ale je to hranatá, nepohodlná fošna, na kterou se vsedě hraje dost mizerně. Tvarově a možnostmi se mi hrozně líbí Jag/Jazz/offset obecně, ale žádná z nich nemá ten úžasný telecí sustain a twang. A telecí HW (hlavně ta obrovská kobylka) s vizáží padesátých let (celojavorový krk, černý pickguard, blond tělo, mosazné kameny) vypadá na jaguářím těle úžasně, jako by to k sobě patřilo odjakživa... Duo-Sonic je proti tomu ošklivka.
souhlas jinak úplně nejvíc sem mi asi líbí hybrid kterýho shodou okolností hodlam někdy stavět (strat/49 esquire prototype) - takovej můj náčrt v PS - chtělo by to žlutou barvu jako je na tom telemasterovi a budu taky zkoušet klasickej tele pickguard, podle toho co bude vypadat líp...
prototypecopy.jpg
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Ten telemaster to je teda kus :P vidím prvně
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

Obrázek
Jaky by to nebylo jasný :D
Pokud budu šetřit 100 let, tak by mohla být moje! :D
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

To z ní za tu dobu nezbude nic :lol:
fekál.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Chjo... Nechápu, proč si kupovat už omlácenou kytaru...
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Smile

Příspěvek od Smile »

presne... radsi koupit normalni a za tricet let si moct vzpominat "aa z tohohle mista sem orval lak kdyz sem byl ozralej a spadnul sem z podia" a podobne :)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Uncle

Příspěvek od Uncle »

kristynatrochtova píše:Obrázek
Jaky by to nebylo jasný :D
Pokud budu šetřit 100 let, tak by mohla být moje! :D
přesně na tuhle hraje Michael Landau (špičkový kytarista)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Něčeho podobného můžeš dosáhnout tím, že namontuješ na kytaru místo pickguardu kus cuprextitu, který bude sloužit jako anténa ovládacího obvodu série Probe od Zvexu (schéma se dá dohledat) a napojíš ten obvod místo řídicího LFO phaseru či flangeru.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Obrázek
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Coby - dlouho promýšlený domabastl, jen s tím, že pokud bych si to dával na kytaru já, ovládal bych tou anténou sustainer, jako pedálem u Moog Guitar.

Abys pochopil - šlo by o efekt vestavěný v kytaře.

Pickguard by byl vodivý a fungoval by jako anténa snímající vzdálenost tvé ruky. Byl by součástí snímacího obvodu, který je třeba v Zvex Fuzz Probe.

V phaseru je pomalý oscilátor (LFO), který udává tempo efektu. Ten by byl nahrazen obvodem snímajícím vzdálenost tvé ruky od vodivého pickguardu.

Phaser by byl jeden celek s elektronikou kytary.

Už chápeš? :wink:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Chnapu, zajimavy reseni, hodne srani a nejspis zasah do kytary ze... lepsi obetovat 7tacu... jen premyslim ze bych koupil od nich flanger a phaser zvlast...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“