subbas BEHRINGER B1800D pro
Pravidla fóra
subbas BEHRINGER B1800D pro
Ahoj všichni.Máme ve zkušebně RCF ART 312 aktivky a k tomu jsem před časem z nouze koupil subbas Skytec SWMA18 že prý to ůdajně bude stačit. NESTAČÍ !!! Nejsou moc kačky a tak mne při courání po internetu trknul tenhle Behringer
http://www.audiotek.cz/product-39759-be ... b1800d-pro
Hrajeme rock a máme to do zkušebny případně menší sál.Zvučím přes to zpěv a bicí.
Zajímají mne všechny vaše názory. Je mi úplně jasný že mám koupit RCF 718 nebo 8003 ale fakt na to nejsou kačky.Případně poraďte jaký jiný subbas.
JirkaF
http://www.audiotek.cz/product-39759-be ... b1800d-pro
Hrajeme rock a máme to do zkušebny případně menší sál.Zvučím přes to zpěv a bicí.
Zajímají mne všechny vaše názory. Je mi úplně jasný že mám koupit RCF 718 nebo 8003 ale fakt na to nejsou kačky.Případně poraďte jaký jiný subbas.
JirkaF
Re: subbas BEHRINGER B1800D pro
Prosimě koupil si jednu bednu nanic tak chceš koupit druhou co bude nejspíš taky nanic
.
No něčeho podobnýho se právě bojím a proto jsem to sem napsal.Víc hlav víc rozumu a zkušenost s Behringerem nemám. Skytec jsou totální šmejd ale je to i zesíkem kterej dává (možná) 200W.
JirkaF
JirkaF
- Jens Ludwig
- Odborník
dalabo: za to, co tvrdíš, by tě moh behringer s klidným srdcem zažalovat za urážku
Behringer neni extra značka,ale spousta jeho výrobků vzhledem k ceně odpovídá kvalitou.... pravda - nástrojové aparáty se nedařily, ale to v oblasti ozvučování zase tolik neplatí...
moje zkušenost je, že pod jednu 312A je 705A nezbytný minimum - lepší je 8002 nebo dvě 705A...
ale na druhou stranu jeden, později dva ty behringery odvedou dobrou službu vzhledem ke svojí ceně
a neni uplně ono to porovnávat se skytecem (u kterýho píšou že je to hobby a pro domácí použití) živenýho - podle textu- nějakým 200W zesilovačem - ten prakticky u subbasu nemá sílu ani na to rozhejbat membránu...
Behringer neni extra značka,ale spousta jeho výrobků vzhledem k ceně odpovídá kvalitou.... pravda - nástrojové aparáty se nedařily, ale to v oblasti ozvučování zase tolik neplatí...
moje zkušenost je, že pod jednu 312A je 705A nezbytný minimum - lepší je 8002 nebo dvě 705A...
ale na druhou stranu jeden, později dva ty behringery odvedou dobrou službu vzhledem ke svojí ceně
a neni uplně ono to porovnávat se skytecem (u kterýho píšou že je to hobby a pro domácí použití) živenýho - podle textu- nějakým 200W zesilovačem - ten prakticky u subbasu nemá sílu ani na to rozhejbat membránu...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jensi: naprosto přesně jsi vystihl to co se mi honí hlavou.ˇVůbec se mi totiž nechce věřit že by si Behringer data k tomuhle subbasu úplně vycucal z prstu. Když vezmu že se to dá pořídit do 12 tis kč a nějakej ten watt tam taky asi bude tak oproti Skytecu to musí přeci jen hrát o dost líp.Určitě počítám s tím že to nebude mít 1000W RMS. Když to bude hrát tak časem koupím druhý a do zkušebny to musí stačit. Nevím jak na malým sále, to už bude asi horší.
JirkaF
JirkaF
Rozum do hrsti: Behringer kdyby byl tak dobrej už dávno všichni ostatní si neškrtnou a pokrachují 
Jens Ludwig - nepřeháněj. Za co mě mohl Behringer žalovat ? Nejseš nějakej euro korektní předpo ?
Nástrojové aparáty no nevím bassová komba jsem zkoušel 4 různé a nehráli špatně. Akorát že v jenom zdechnul reprák hned při prvním koncertě a v druhém začali zlobit potíky za 6 měsíců občasného hraní. Jak říkal servisák je to z laciných součástek tak se to po záruce vyhodí koupí nové a tak dokola.
Jens Ludwig - nepřeháněj. Za co mě mohl Behringer žalovat ? Nejseš nějakej euro korektní předpo ?
Nástrojové aparáty no nevím bassová komba jsem zkoušel 4 různé a nehráli špatně. Akorát že v jenom zdechnul reprák hned při prvním koncertě a v druhém začali zlobit potíky za 6 měsíců občasného hraní. Jak říkal servisák je to z laciných součástek tak se to po záruce vyhodí koupí nové a tak dokola.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A kdyby byl tak špatnej, tak už dávno sám krachne... Jsou to low-end zařízení, ale oproti jiným produktům ve stejné cenové relaci na tom nejsou špatně. Jak psal Jens, taky bych si od nich nekoupil nic "nástrojového", ale v oblasti zvukové techniky nejsou vyloženě od věci - pár Uliho krámů mi prošlo pod rukama, kolem kopy dalších jsem se nějak nachomejtl, a neodepisoval bych je.dalabo píše:Rozum do hrsti: Behringer kdyby byl tak dobrej už dávno všichni ostatní si neškrtnou a pokrachují![]()
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nejhorší na tom je že nekrachne ani ten šmejd. Naopak.Začínající a méně majetní to kupujou v houfech i když to vzápětí prodávají na netu.Taky jsem si naběhl na čínu jen proto že podle parametrů by to mělo fungovat.Zajímalo by mne proč ty udávané parametry nikdo nekontroluje a nehlídá.Ale u číňanů je známo že co se týká homologací tak oni vyrobí nebo nechají někde vyrobit opravdu funkční vzorek a do sériové výroby už jde normálně zmetek.
JirkaF
JirkaF
- Nero
- Rádce
Pokud jde o krachování, tak máš pravdu... Argumentace tímto je poněkud zcestná, také jsem ji myslel v nadsázce.
Co se týče kontroly parametrů - těžko to nějak hlídat. V průmyslu hudební výbavy je s tím celkově problém, výrobci si udávají, co chtějí, často jde spíše o zavádějící info. Věřit se nedá skoro ničemu.
Co se týče kontroly parametrů - těžko to nějak hlídat. V průmyslu hudební výbavy je s tím celkově problém, výrobci si udávají, co chtějí, často jde spíše o zavádějící info. Věřit se nedá skoro ničemu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jednou se může ale stát že díky vyšším cenám zkrachuje kvalitní výroba která je už teď díky nekalý konkurenci z číny částečně v prd......... a pak tu zůstane už jenom šmejd.
- Nero
- Rádce
Zas tak černě bych to neviděl. Poptávka po kvalitě tu pořád bude a kvalitní výrobci vědí, že kvantita není vše...
PetrPeter 1975 - 2008
Tak jaky jsou zkusenosti s Behrosem?
Reinkarnace vlákna se dobrým odstupem...exxxi píše:Tak jaky jsou zkusenosti s Behrosem?
No já ho tahám celkem často, tedy mám 15 palcovou variantu, protože 18 je pro mne zbytečná (a velká), no a dělá to to, co to dělat má. Ovládací prvky jsou slušně schovaný, výkon podle mne odpovídá specifikaci. Nic neodešlo, hraje to furt.