Kytara pro novacka -strop 10k jemny punk-metal
Pravidla fóra
-
XtreMmmmoooo
Re: Kytara pro novacka -strop 10k jemny punk-metal
jo ale zase to bude mit ten zvuk jinej rozmer kdyz sou dve repra ne ?
Bude to míň směrový a bez zvučení ti to líp pokreje publikum...
Záleží, jestli máš dost místa na případný převozy a jestli se ti chce to tahat
Záleží, jestli máš dost místa na případný převozy a jestli se ti chce to tahat
-
XtreMmmmoooo
j s tim jsem smireny.. ale budu premyslet o tom vetsim mozna.. v nejhorsim koupim 50w verzi
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Sam jses fujkyFlajtr píše:FW je fujky, opravdu raději lampu, jenže za ty prachy je to dost těžká volba no...
Hele já sám mám GT212, což je o generaci starší verze FW, jenže to není digitál, nemá to ty slavný digitální efekty a celkově je to čistě tranďák, žádná simulace ničeho a to moje GT hraje jako šlak, to FW opravdu není tak slavný, nicméně za 5 tyček třeba někomu do zkušebny, nějaké začínající kapele je to lepší jak hrát přes mulťák do mixu a beden ( jak to dělal kamoš )Disasterpiece píše:Sam jses fujkyFlajtr píše:FW je fujky, opravdu raději lampu, jenže za ty prachy je to dost těžká volba no...Crate hraje paradne a zvlast za prachy za ktery se da sehnat (kolem 5 tisic FW120) Je to opravdu dobry kombo... kdyz neumite tocit s korekcema tak se nedivte ze z toho mate dz dz dz.Vintazisti
To nemá vůbec cenu zmiňovat. Když to nemá lampy a nehraje to jak lampa na první zapnutí, tak je to pro všechny experty, kteří na to roky hráli prostě fujky. Lampa přece zvládne všecko lépe, obzvláště pro nováčka.Disasterpiece píše:Sam jses fujkyFlajtr píše:FW je fujky, opravdu raději lampu, jenže za ty prachy je to dost těžká volba no...Crate hraje paradne a zvlast za prachy za ktery se da sehnat (kolem 5 tisic FW120) Je to opravdu dobry kombo... kdyz neumite tocit s korekcema tak se nedivte ze z toho mate dz dz dz.Vintazisti
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Nevím o co vám jde, já sám mám tranďák, a tranďáky mi vůbec nevadí, jediný co mi vadí jsou různý simulace, mudalace, komprimace
já fakt nemám rád digi zvuky a působí to na mě dost uměle což se mi nelíbí. Ono samotnej tranzistor je sám od sebe lehce "nakomprimovanej" a když je to digitál tak je to prostě hnus. Když se vám to líbí, prosím nikomu to přece neberu, ale říkám to co jak vidím a slyším, kór když to mám sám porovnaný s mým GT212 což je akorát starší, ale čistě trandová záležitost. Nehodlám tady s nikým o tom flamovat, nemá to cenu a dělá to bordel, skusíme už toho nechat...
-
XtreMmmmoooo
lidi rozhodl jsem se si nechat ten svuj cort G210 ,zatim koupim teda peavey vk 112,nebo 212 lampu uvidim., a do cortu koupim nove snimace.. hlavne ten humbucker ,protoze ten tam je hnus.. ale i tak kdyz budu mit lampu a nove snimace bude naproti zvuku co mam ted velkej rozdil v tom zvuku ne ?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
vymena aparatu ti muze zvuk zmenit o 180 stupnu...kor kdyz tam jeste das nove snimace
-
XtreMmmmoooo
tak to je super.. hodim na ni asi nejake seymoury.. nebo staci Rm pickups na takove kytare ani nebude rozdil
Z vlastní zkušenosti stačí RM, jiná liga je pak DiMarzio 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu DSP sekci nepouzivej a je to, i kdyz ja treba davam flanger na cistej.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
mylsim si ze RM hodne pomuzou, ale pokud se dostanes k nakemu DiMarziu, tak to bdue jeste lepsi(ale taky drazsi)
-
XtreMmmmoooo
jo je mi to jasne.. tak hodim ke kobyle. nejakej dravej humbucker.. asi seymour duncan.. a pokupuju ke krku minihumbucker.. a do stredu normal single
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
DiMarzio jsou stejná liga jako Duncany. Jen hrajou jinak. Pokud na to člověk má, šel bych do (bazarových) SD / DM / jiný výrobce (vyberte vhodné dle zvukových preferencí).Flajtr píše:Z vlastní zkušenosti stačí RM, jiná liga je pak DiMarzio
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
V kvalitě signálu co leze ven jsou tak nastejno, nepískají, nevazbí to je supr, ale seymour mi oproti dimarziu příjde víc mrtvý, u dimarzia zase plno lidem nesedí, že jsou dost své a mají prostě svůj specifický zvuk, u seymouru mi příjde využití pro větší masu, jsou více sterilní nebo jak to říct.
Myslel jsem to teda takhle, oba výrobci jsou skvělí
Myslel jsem to teda takhle, oba výrobci jsou skvělí
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ducany jsou jen víc používané, tedy víc oposlouchané a známé, znějí "klasičtěji". DiMarzia mají modernější a specifičtější zvuk. Ale každému, co jeho jest.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008