Bazarova Hlava za cenu kolem 6000,-
Pravidla fóra
Bazarova Hlava za cenu kolem 6000,-
Zdravim....chci menit aparat....Mam v planu poridit box Marshall 1936, ale porad se nemuzu rozhodnout jakou hlavu...Ted sem zacal asi nejvic fandit Marshall Valvestate 8100...potom sem premejslel o Line6 Spider 2 nebo jeste Marshall MG100(ale tu asi do 7OOOkc nesezenu)....nebo jestli vas napada neco jinyho???jinak bych se chtel priblizit alespon trochu zvuku typu Soulfly, Sepultura apod.
Z tranzistorov by to mohol byt Crate, pri Valvestatoch neviem ci by ti stacilo to ich skreslenie, a radu MG radsej nie... Zatial ma nic ine nenapada, snad poradia ostatni 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
-
JOHNY Swamp Inc.
Ty jo, LOL furt to tady SPAMuju ,ale mám na prodej malej Rack, zapojenej pouze jako hlava...
Je to Marshall MGP9004 Pre-amp
a 8004 Koncák což je 2x40W
V efektový smyčce mám ekvalizér a stereo chorus, jelikož koncák je taky stereo a honim to do 2x12Ky a zvuk je brutální.. .dostanu z toho řezavej zvuk ala AC-DC ale taky pořádnej nasranej Marsh typu Zakk Wylde, má to dva kanály přepínatelný Footswitchem....
Akorát bych za to chtěl 8000,- ale prodám to i s těma efektama.....
Pokud by jsi měl zájem, mužu ti udělat i nahrávku....
Je to Marshall MGP9004 Pre-amp
a 8004 Koncák což je 2x40W
V efektový smyčce mám ekvalizér a stereo chorus, jelikož koncák je taky stereo a honim to do 2x12Ky a zvuk je brutální.. .dostanu z toho řezavej zvuk ala AC-DC ale taky pořádnej nasranej Marsh typu Zakk Wylde, má to dva kanály přepínatelný Footswitchem....
Akorát bych za to chtěl 8000,- ale prodám to i s těma efektama.....
Pokud by jsi měl zájem, mužu ti udělat i nahrávku....
Crate??jenze v tejhle cene od crate je jenom CRATE GT1200HBraniik píše:Z tranzistorov by to mohol byt Crate, pri Valvestatoch neviem ci by ti stacilo to ich skreslenie, a radu MG radsej nie... Zatial ma nic ine nenapada, snad poradia ostatni
http://eshop.kytary.cz/CRATE-Trikanalov ... 00H/90488/
a tu sem nikde neslysel....myslite ze by byla lespi nez Valvestate 8100??