ladička u komba LINE6 SPIDER IV 15
Pravidla fóra
ladička u komba LINE6 SPIDER IV 15
Ahoj. Mam blbej dotaz. nevíte někdo jak funguje ladička u tohodle komba??? http://kytary.cz/line6-spider-iv-15/HN107958/ kdo ho mo tak pls poradte. V návodu nic není a na netu jsem taky nic nenašel. Vím jak jí aktivovat ale už nvm jak podle toho kytaru naladit protoze tam blikaji 4 svetílka porad stejnou barvou, akorad nekdy dve, nekdy 3, nekdy svití, atd. Tak pokud se v tom někdo vyznáte tak pls poraďte jak poznat jestli zvysit nebo podladit strunu, kdy ne naladena, atd

- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: ladička u komba LINE6 SPIDER IV 15
Tak jestli jsou tam tlačítka stejné jako u Spider 212, kterého jsem měl, tak ladičku aktivuješ držením tap tempo a ty 4 diody ti signalizují ladění. První červené je že je tón nižší než požadovaný. dvě prostřední zelené jsou že máš nalazeno jak potřebuješ a u posledního červené je tón vyšší. Abys poznal kterou strunu ladíš, rozsvicují se diody u výběru zesilovačů /clean metal insane atd./ A jde to postupně podle strun na kytaře EHGDAE nebo naopak, nejsem si jistý bo už pár let nemám kombo doma.ladění funguje bezproblémově, ladil jsem na něm i 7-strunku.
Re: ladička u komba LINE6 SPIDER IV 15
Díky moc za tuhle radu, dnes jsem si koupil tohle kombo a řešil jsem úplně stejný problém
. Akorát teda u tohohle Spidera jsou všechny 4 diody oranžové, ale to na funkci nemá vliv. Každopádně ještě jednou díky... 
Cort X-5 + Line 6 Spider IV 15