Death metal vs. Jackhammer

Pedály, multiefekty, procesory, ...
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

ne dik... uz tak mam doma hodne smeti :twisted: ...
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no tak já narozdíl od tebe uklízím:D:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Já bych bral spíš toho V-twina, ale no money :)
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

hele, jak je ten jackhammer se zvukem na jemnější věci, na takový pomalý táhlý, klidný sóla. dost posolední dobou uvažuju o koupi nějaké krabičky na něco takovýho
zvuková ukázka by bodla. konkrétně bych fakt uvítal zvukovou ukázku na nějakým malým, tranzistorovým kombu , ať se ukáže co efekt dokáže :)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

V-twina taky prodávám, ale kamarádovi:D takže bude k mání pouze a jestli si to rozmyslí...a vzhledem k tomu, že hraje na marschalla dsl 401, a hraje tvrdou hudbu tak se mu bude zrovna moc hezky hodit:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Graywolf píše:hele, jak je ten jackhammer se zvukem na jemnější věci, na takový pomalý táhlý, klidný sóla. dost posolední dobou uvažuju o koupi nějaké krabičky na něco takovýho
zvuková ukázka by bodla. konkrétně bych fakt uvítal zvukovou ukázku na nějakým malým, tranzistorovým kombu , ať se ukáže co efekt dokáže :)
Jako že ukázku nemám, ale na to co potřebuješ je to špička :D Sám mám malé tranzistorové kombo a jsem spokojen. Doporučuju, viz můj příspěvek o něco výše v tomto threadu
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Maples píše:V-twina taky prodávám, ale kamarádovi:D takže bude k mání pouze a jestli si to rozmyslí...a vzhledem k tomu, že hraje na marschalla dsl 401, a hraje tvrdou hudbu tak se mu bude zrovna moc hezky hodit:)
Škoda :) ale stejně momentálně nejsem při penězích :) zkusím pak pořídit časem od Danyho :)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

na e-bayi jich je pořád dost...mám takový pocit, že Dany je zbytečně dražší a dražší, nemá konkurenci a leze mu to na palici :roll:
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Maples píše:na e-bayi jich je pořád dost...mám takový pocit, že Dany je zbytečně dražší a dražší, nemá konkurenci a leze mu to na palici :roll:
Nemá konkurenci... tj. recht, taky se mi zdálo, že Diezel za 70tis není rozumná cena :) Druhá věc je, jestli to opravdu nestojí za to
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Maples:V-Twiny se občas oběvujou i na hudebnibazar.cz :-) proč se ho vůbec zbavuješ?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no je to těžký:( za prvé - už mám kombo, na kterém využiju i zkreslení, takže nepotřebuji twina přímo na hraní s kapelou...další věc je, že dám přednost hraní i doma na celolampový aparát, než na tranzistor s v-twinem, tak jeho prodáním budu mít na třetinu hlavy od ESH - class A tube rectifier.) úžasnej aparát, kterej mě při svých plných 30W v A posadil na zadek :oops:
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Maples píše:no je to těžký:( za prvé - už mám kombo, na kterém využiju i zkreslení, takže nepotřebuji twina přímo na hraní s kapelou...další věc je, že dám přednost hraní i doma na celolampový aparát, než na tranzistor s v-twinem, tak jeho prodáním budu mít na třetinu hlavy od ESH - class A tube rectifier.) úžasnej aparát, kterej mě při svých plných 30W v A posadil na zadek :oops:
Jakej je uplně základní rozdíl, kterej poznám i já co nerozeznám digitál od analogu v classu A a v classu A/B ... vím, že u A/B dochází k nakreslování... ale jde mi spíš o zvuk...
THX
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

přesně naopak;) class A kreslí víc na čistym kanálu. hele asi začnu od píky, a to technicky. Class A (původní, starší typy zesilovačů) jedou pořád na plný výkon, takže při stejných wattech potřebujou silnější elektronky a usměrnovací sekci, která koncovejm lampách dodává neustálej silnej přívod proudu. Class A/B reguluje proud protékající koncem podle toho, jak "řízneš" do strun - menší ztráty, vyšší účinnost. Ale ohledně zvuku Tě zklamu - v dnešní době kvalitních preampů je docela jedno, jestli na konci je A nebo A/B - zvuk bude hodně podobnej. doby, kdy A byly jenom čistý jednokanály, který při nepatrně zvednutý hlasitosti kreslej jako divý je pryč...a ESH dokázal sestrojit 30W class A hlavu, která umí i hi-gain, takže co řešíme? :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“