Gretsch G5122DC
Pravidla fóra
Gretsch G5122DC
Všiml jsem si v nabídce kytary.cz tohohle kousku a jako fanouška kytar Gretsch mě moc zajímá. Zkoušel ji někdo? http://kytary.cz/gretsch-g5122dc-electr ... /HN100176/
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
- 60'Rock_N'_Roll
Re: Gretsch G5122DC
Nabídka kytar.cz je v Gretch kytarách brutálně omezená. zkus muziker. Gretch tyhlety série jsou bozí. Sám mám jednu. -né tuhle, ale z této série. Nejluxusnější je krk, snímače slabší a bigsby krásně drzí. pokud hledáš tenhle typ kytary, tak jdi do ní. Je to klasická Gretschka (ta moje) u krku ten snímač má smetanovej ton.
Tahle ta série se jim In My Hrozitánsky pravdivýho Opinion povedla
PS: Jeden z Edge vyznavačů tady na foru jí má.
Tahle ta série se jim In My Hrozitánsky pravdivýho Opinion povedla
PS: Jeden z Edge vyznavačů tady na foru jí má.
Lamps-jo tuhle přesně mám,koupil jsem ji bez zkoušení,u Houdka přes net.Hraje se na ní skvěle,je to fakt příjemná kytara.Snímače jsou nic moc,ale daj se.A ve skutečnosti vypadá ještě mnohem líp
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Včera jsem na ní zrovna na Děkance koukal - a jen u koukání nezůstaloLamps píše:Všiml jsem si v nabídce kytary.cz tohohle kousku a jako fanouška kytar Gretsch mě moc zajímá. Zkoušel ji někdo? http://kytary.cz/gretsch-g5122dc-electr ... /HN100176/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Vypadá opravdu moc pěkně, jen by mě zajímalo jak moc je odolná vůči zpětné vazbě. Na Harmony se názory liší, někdo tvrdí, že je to špatné, druhý zase, že ve srovnání s ostatními hollow body kytarami je to nadmíru dobré.. Každopádně v příštích pár dnech se na ní určitě skočím do Kytar podívat... ))
Vazbí jen když se přiblížím tak metr ke kombu,jinak ne.Nevím ale co hraješ,já jedu maximálně overdrive,nějaký pily na to nehraju.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Já samozřejmě neměl na mysli žádné metalové distortion... Spíš zkreselní a la Jack White, což si myslím, že by mohl být problém při vyšších hlasitostech..
No hele,to by měla zvládnout v pohodě,říkám mě to začne vazbit když jsem blíž u komba,jinak to zvládne i dost zkreslenej zvuk.