Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Varach

Re: Metallica

Příspěvek od Varach »

Hej tak tady válej jako zamlada...Lars nepotřebuje stoličku a James se v 1:28 vrátil o 30 zpátky v čase a nalezl svoje v té době brutální hlasivky... :D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jojo, energii to má... A jak se tak máš na večer? :mrgreen:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Varach: z toho big 4 mě leze mráz po zádech to musím mít :D :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Jako taky mi z toho dost stojí péro!!
ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Nemáte někdo šajn, kde se dá předobjednat ta deluxe edice? Když už mám rakev z DM, tak bych bral i todle...
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

http://www.ultimate-guitar.com/intervie ... ideas.html

How do you think you have evolved as a player over the course of your career?

That is a hard question to answer man because I am so close to my own playing. But I say that I intend to work on my jazz playing more now. You know, I think as a metal guitar player, I am decent. I am no Eddie Van Halen, but I am still learning, am still learning stuff day to day and still feel like I am growing. I also still think that my music writing is still getting better. I’m still on the up and up and I don’t feel like I have reached a plateau. I still think there is a lot more for me to do and learn. And I am still very motivated to do that.

Frajer :)

A seru zas z těch komentů...neskutečný kolik existuje lidí, který si vždycky daj práci, aby napsali něco chytrýho jakože kirk neumí hrát a st.anger je špatnej. Zajímavý jak Metallicu každej druhej nesnáší, ale pořád maj ty koncerty nějak plný. Záhada tyvole!! :shock:
Prophet
Bandzone: http://bandzone.cz/empathia

Příspěvek od Prophet »

Vidím že jste zapoměli na výročí Cliffovy smrti...Nikdy na tebe nezapomenu Cliffe...
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Prophet píše:Vidím že jste zapoměli na výročí Cliffovy smrti...Nikdy na tebe nezapomenu Cliffe...
souhlasim,hodinu ticha za Cliffa :cry: :arrow:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

[trošku rejp]Vy jste ho znali osobně, že za něj tak truchlíte a že na něj nikdy nezapomenete?[/trošku rejp]
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Prejdák: Přesně tohle mě taky napadlo. Ale pak jsem si vzpomněl, jak jsem truchlil za Ronnieho Jamese Dia a to ho taky osobně neznám. Je to asi prostě o tom, co pro koho ten člověk znamenal a ne o tom, jestli ho znal osobně.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Mě spíš neleze do hlavy proč truchlí za člověka, (typuji) o kterém ví vlastně jen z internetu, apod. A ještě jak na něj nikdy nezapomenou, když ho vlastně nikdy neviděli, nebo ho ani nezažili.

To, že to byl dobrý muzikant, o tom žádná. Osobně teda Cliffa moc nemusím (z basáků Metalliky se mi osobně nejvíc líbí hra Trujilla), ale uznávám ho. Je ho škoda, ale obejde se to bez těchto divadýlek.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ok, máš recht. :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Prejdák: To je jasný že ho znam jenom z vyprávění,ale prostě je to škoda mladýho talentovanýho člověka,zas takovej uchyl do něj nejsem neboj;-)
Prophet
Bandzone: http://bandzone.cz/empathia

Příspěvek od Prophet »

Sice jsem ho neznal, ale to neznamená že pro něj nemůžu truchlit. Je mi líto co se stalo, přece jen bylo mu jen 24 let. A už v té době to byl neuvěřitelný skladatel, basák a perfektní sólista. Ze začátku mě moc nebral ,ale pak se mi stal vzorem a velmi mě jako musikanta ovlivnil...S vou babičku a dědu jsem taky nikdy nepoznal a vždy za ně truchlím a to bych jako neměl jen proto že jsem je neznal??? To si nemyslím...
Durin

Příspěvek od Durin »

Prophet píše:Sice jsem ho neznal, ale to neznamená že pro něj nemůžu truchlit. Je mi líto co se stalo, přece jen bylo mu jen 24 let. A už v té době to byl neuvěřitelný skladatel, basák a perfektní sólista. Ze začátku mě moc nebral ,ale pak se mi stal vzorem a velmi mě jako musikanta ovlivnil...S vou babičku a dědu jsem taky nikdy nepoznal a vždy za ně truchlím a to bych jako neměl jen proto že jsem je neznal??? To si nemyslím...
Souhlasím s tebou. A to ne proto, že Cliffa také obdivuji. Muj názor je naprosto subjektivní, truchlit můžeme i za lidi, které jsme nepoznali :wink:
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Trochu z jinčího konce, taky jsi rád, že nějaký kytarista dostal nějaké ocenění, nebo nějaký film, a taky s tím nemáš nic společného, ale jsi rád :)
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Varach

Příspěvek od Varach »

Prosimvás nemáte někdo taby na to, co hraje Kirk v Sad but true, kdy se zpívá ''I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal...''?Ve všech tabech je akorát Jamesova kytara a v žádnym videu na youtube jsem to taky neviděl...Dík za radu :wink:
Mimochodem nevíte jestli se dá ještě dneska sehnat DVD ze Seattlu 89?
Durin

Příspěvek od Durin »

Naposledy upravil(a) Red Bull dne 30.09.2010 22:24, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Nejsme warez fórum - pokusy o to tu byly a skončilo to banování, pokud se to s tvým jménem bude opakovat ještě jednou, osobně tě navrhnu na udělení banu!
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Tyhle linky ti admini smažou s tím počítej.

Jinak co je na tom tak těžkého to odposlouchat ? Taby já beru jen jako vodítko, kterým si ověřím co jak je a kolikrát zjistíš, že X tabů je stejně špatně.
Durin

Příspěvek od Durin »

Flajtr píše:Tyhle linky ti admini smažou s tím počítej.
Co je špatnýho na linkách? :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“