p81 píše:kto niekedy hral na VHT, to povodne, vie, ze sa to s tymto neda porovnat. fakt maju spolocne len logo. povodne vht su top ampy.
tohle bych klidne podepsal
p81 píše:kto niekedy hral na VHT, to povodne, vie, ze sa to s tymto neda porovnat. fakt maju spolocne len logo. povodne vht su top ampy.
Každopádně je to sviňárna a Mr. Fryette tím u mě hodně klesl.Kinx píše: jinak za prodejem znacky neni nic jinyho nez prachy. spis mi to ale prijde trochu ostuda protoze neznali si muzou jmeno VHT spojit s timto kramem namisto "pravych VHT" (nyni fryette).
problem je v tom, ze kazdy ma nejaky 'bills to pay' ... a to jde potom nejaky idealismus stranouNero píše:Každopádně je to sviňárna a Mr. Fryette tím u mě hodně klesl.Kinx píše: jinak za prodejem znacky neni nic jinyho nez prachy. spis mi to ale prijde trochu ostuda protoze neznali si muzou jmeno VHT spojit s timto kramem namisto "pravych VHT" (nyni fryette).
Neříkej mi, že si ale provozem VHT nevydělal dost peněz, aby on "bills" mohl zaplatit... A jestli fakt ne, tak je mizernej obchodník a za chvíli bude muset prodat i značku Fryette - tu by pro změnu mohl koupit Stagg.lunchie píše:problem je v tom, ze kazdy ma nejaky 'bills to pay' ... a to jde potom nejaky idealismus stranouNero píše:Každopádně je to sviňárna a Mr. Fryette tím u mě hodně klesl.Kinx píše: jinak za prodejem znacky neni nic jinyho nez prachy. spis mi to ale prijde trochu ostuda protoze neznali si muzou jmeno VHT spojit s timto kramem namisto "pravych VHT" (nyni fryette).
a urcite ho uz nikdy nepredas.Basker píše:Mám VHT Pittbull CL Hundred (původní Stevenova práce) přes rok a na lepší zesák jsem nehrál!
nepoznam lepsi box k VHTcku ako VHT.L.G. píše:Zdravím pánové, jak znám Baskera tak ten box určitě brzy bude mít. A já mít peníze tak už ho taky mám a to jsem ho slyšel jen jednou
tak o toto sa vobec nemusis bat. prave o tomto su VHT aparaty.bubucci píše:Spíš mě to zajímalo po zvukové stránce, jestli z toho jde vytáhnout dostatečně zkreslený zvuk a jestli je dost variabilní
nevahaj.bubucci píše:Právě mám možnost vyměnit Recto za kombo Fourty-five. Pokud by někdo našel nějaké odkazy na to kombo, dejte je sem pls. Zatím nemůžu nic najít.