VHT (a fryette)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: VHT (a fryette)

Příspěvek od Kinx »

p81 píše:kto niekedy hral na VHT, to povodne, vie, ze sa to s tymto neda porovnat. fakt maju spolocne len logo. povodne vht su top ampy.

tohle bych klidne podepsal :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kinx píše: jinak za prodejem znacky neni nic jinyho nez prachy. spis mi to ale prijde trochu ostuda protoze neznali si muzou jmeno VHT spojit s timto kramem namisto "pravych VHT" (nyni fryette).
Každopádně je to sviňárna a Mr. Fryette tím u mě hodně klesl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
lunchie

Příspěvek od lunchie »

Nero píše:
Kinx píše: jinak za prodejem znacky neni nic jinyho nez prachy. spis mi to ale prijde trochu ostuda protoze neznali si muzou jmeno VHT spojit s timto kramem namisto "pravych VHT" (nyni fryette).
problem je v tom, ze kazdy ma nejaky 'bills to pay' ... a to jde potom nejaky idealismus stranou

na jiny tema - chtel bych se zeptat, jestli nekdo z vas nezkousel/neslysel CAE 3+ SE/OD100 a nebo jiny veci od tyhle firmy? Zajimal by me prevazne jejich lead kanal
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

nehral jsem na original ale na modulizovany preamp, nicmene mel by to byt v podstate vytuneny marshall na spickove urovni :) hodne konkretni zvuk.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

lunchie píše:
Nero píše:
problem je v tom, ze kazdy ma nejaky 'bills to pay' ... a to jde potom nejaky idealismus stranou
Neříkej mi, že si ale provozem VHT nevydělal dost peněz, aby on "bills" mohl zaplatit... A jestli fakt ne, tak je mizernej obchodník a za chvíli bude muset prodat i značku Fryette - tu by pro změnu mohl koupit Stagg.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Basker
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/basker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Basker »

Mám VHT Pittbull CL Hundred (původní Stevenova práce) přes rok a na lepší zesák jsem nehrál!
p81

Příspěvek od p81 »

Basker píše:Mám VHT Pittbull CL Hundred (původní Stevenova práce) přes rok a na lepší zesák jsem nehrál!
a urcite ho uz nikdy nepredas.
mas k tomu aj VHT box?
LP+VHT
L.G.

Příspěvek od L.G. »

Zdravím pánové, jak znám Baskera tak ten box určitě brzy bude mít. A já mít peníze tak už ho taky mám a to jsem ho slyšel jen jednou
Ibanez RGD 2127
Fryette Sig:X
Hardbox Vintager 412 Custom Black
p81

Příspěvek od p81 »

L.G. píše:Zdravím pánové, jak znám Baskera tak ten box určitě brzy bude mít. A já mít peníze tak už ho taky mám a to jsem ho slyšel jen jednou
nepoznam lepsi box k VHTcku ako VHT.
LP+VHT
L.G.

Příspěvek od L.G. »

Já o tom vím, jen si ho zatím nemůžu dovolit. :( , nejdřív musím prodat svůj box, tak doufám, že se zadaří. Pak to bude žrádlo i když teď je to taky masakr :twisted:
Ibanez RGD 2127
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Vitajte znalci VHT. Může mi někdo říct něco podrobnějšího o kombu VHT pitbull fourty-five? mělo by mít EL84 v A nebo A/B třídě? Jestli používali P50 repro i v kombech? Je to ročník 96 a prodává ho někdo na bazaru.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

neni to na bazaru nahodou 2x10? uz jsem po nem taky koukal. myslim ze ta trida by mela jit nejakym zpusobem prepinat. jinak p50, p75 a p100 repra co ja vim pouzivali i v kombech.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Borec mě psal, že je to osazene Celestion Vintage, takže 12 palců. Rectifier na mě začíná být moc surový, VHT má jemnější tón a i lepší čistý kanál. Docela by mě zajímaly ty EL84 v A/B třídě. V Crate jsem měl EL84 ale jenom v A třídě a silné zkreslení z toho lezlo v pohodě.
p81

Příspěvek od p81 »

ano trieda sa da prepinat, prepinacom vzadu.

http://saltlakecity.olx.com/vht-pittbul ... d-77064102
LP+VHT
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Spíš mě to zajímalo po zvukové stránce, jestli z toho jde vytáhnout dostatečně zkreslený zvuk a jestli je dost variabilní
p81

Příspěvek od p81 »

bubucci píše:Spíš mě to zajímalo po zvukové stránce, jestli z toho jde vytáhnout dostatečně zkreslený zvuk a jestli je dost variabilní
tak o toto sa vobec nemusis bat. prave o tomto su VHT aparaty.
LP+VHT
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Z Pitbulla leze zkreslení až až - pokud člověk chce. A o všestrannost bych se u VHT nebál.

PetrPeter 1975 - 2008
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Právě mám možnost vyměnit Recto za kombo Fourty-five. Pokud by někdo našel nějaké odkazy na to kombo, dejte je sem pls. Zatím nemůžu nic najít.
p81

Příspěvek od p81 »

bubucci píše:Právě mám možnost vyměnit Recto za kombo Fourty-five. Pokud by někdo našel nějaké odkazy na to kombo, dejte je sem pls. Zatím nemůžu nic najít.
nevahaj.
ak mas moznost chod ho skusit.

ked som kupoval moje VHT, tak som sa rozhodoval medzi Pittbullom a dualom. kupil som pittbulla a urobil som veeelmi dobre. uz ho nepredam do smrti. :D

ak potrebujes univerzalny aparat s osobitym zvukom, chod do VHT. mesa je mesa. podla mna je to aparat, ktory je urceny na "hi" gain US sound, a z neho v podstate nic ine nedostanes.
S VHTckom som mozno dva tyzdne len experimentoval. tam mas zvuk aky chces. neviem sice ako hra fortyfive, ale bude to velmi podobne pittbullovi.

urcite vyskusaj, ak to nie je problem.
LP+VHT
L.G.

Příspěvek od L.G. »

Přikláním se k názoru vyzkoušet to VHT. Je fakt hodně variabilní. Osobně jsem z toho zvuku posraný. Měl jsem Mesu Calibra 50, F50, Marshall 800 a Peavey 5150 a jsem rád, že jsem zvolil zvuk Fryette (VHT) Kolega v kapele má Pittbula a spolu když hrábnem do strun mám pocit, že nám to urve koule dvacet centimetrů nad prdelí :D. Opravdomý námrd. Časem asi oba pořídíme i originál boxy takže to terve bude žrádlo.
Ibanez RGD 2127
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“