Ewa Farná
- ...EDGE...
Shaman: Rikej si, co chces, ale tva argumentace je dost slaba, nerekl jsi v podstate nic, co by tvuj nazor podporilo. Mne je Farna ukradena, ale kdyz nekdo bezduse placa a pak jeste dela, jak je nad veci, tak to mi vadi 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak říkal wohma, já bych to jenom doplnil.
Myslím si, že Ewa Farná něco dokázala, proto není na místě ji "pomlouvat a shazovat." A to, kdo ji k tomu dotlačil to už je problém její a jejího manažera. Další argument, čím bych mohl "napadnout" posměšky je to, že hudba je také o vzájemné toleranci, úctě a tak dále, a když ne, potom to je jenom o tom, kdo má "lepší bábovičku." A fakt sorry, ale v takovémto případě si dovolím tvrdit, že člověk není muzikant, ale člověk co se zbytečně snaží produkovat zvuky...
P.S: I mi to někdy ujede a plácnu blbost
Myslím si, že Ewa Farná něco dokázala, proto není na místě ji "pomlouvat a shazovat." A to, kdo ji k tomu dotlačil to už je problém její a jejího manažera. Další argument, čím bych mohl "napadnout" posměšky je to, že hudba je také o vzájemné toleranci, úctě a tak dále, a když ne, potom to je jenom o tom, kdo má "lepší bábovičku." A fakt sorry, ale v takovémto případě si dovolím tvrdit, že člověk není muzikant, ale člověk co se zbytečně snaží produkovat zvuky...
P.S: I mi to někdy ujede a plácnu blbost
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Ale tak děcka, trošku klidu.
Tohle je celý jenom o tom, že se můj názor nezamlouvá (i když trochu nechápu s čim máte problém, vyjádřil jsem jen to, že si myslim že se s takovouhle muzikou nemá cenu zabývat) a hned mi tady x správňáckejch chytrolínů dělá přednášku z mravů.
A dýdžeji maňásku, že bych jí tu nějak pomlouval.. no to nevím, kde prosím tě? Fakt je mi ukradená a do další podobně jalový diskuze se nemínim zapojovat, začíná to spíš vypadat kapku jako hon na čarodějnici Shamana. 
Ne, ty jsi totiz presne ten typ cloveka, kterej se ostatnim snazi vnutit, jak moc to ma na haku a jak se tak nicotnou veci nebude zabyvat, ale stale budes odpovidat

PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Až začne zpívat taky vlastní věci. Já ji nemám rád proto, že sice zpívat umí, ale zpívá to, na čem nejvíc vydělá. Umělecká hodnota nulová. Dokonce si i osvojila typické MTV manýry - jedna z věcí, která mi na takovýchto hvězdičkách vadí, je jejich úžasná schopnost jakýkoliv používaný jazyk přetransformovat na americkou free, cool a in angličtinu. Slova zůstanou, ale výslovnost je skrznaskrz anglická. Tuhle jsem se v hospodě v půlce cool songu hrozně divil, že je to česky - všiml jsem si toho až po dvou minutách, přičemž jsem v sobě měl jenom dvě piva! Jenže těžko hledat v mainstreamu umění...pigdestroyer píše:ewicka zpivat umi, live lip jak na cedecku. mam ji moc rad. a fandim ji az zacne zpivat taky vlastni veci. je dobra
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Darkover
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/desmodusrockmetal/
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Já myslim, že Ewa bude mít dost dobrou "bábovičku"DJmanasek píše:...potom to je jenom o tom, kdo má "lepší bábovičku."
Sorry, ale nemoh jsem si pomoct
Jinak, ač jí neposlouchám, tak musim uznat, že zpívá fakt dobře a má dobrej hlas. Kdoví, třeba jednou "dostane rozum" a začne zpívat třeba jazz.
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
Re: Re:
Pravda, jak jinak by se dostala do showbussinesu, žeDarkover píše: Já myslim, že Ewa bude mít dost dobrou "bábovičku"![]()

:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re:
s tou vyslovnosti to moc nechapu, ale ewicka je prostenaprosto skvela zpevacka. skoda jen, ze ted dostala zpivat takovej industrial rock, ten styl fakt nudnej..woro90 píše:Až začne zpívat taky vlastní věci. Já ji nemám rád proto, že sice zpívat umí, ale zpívá to, na čem nejvíc vydělá. Umělecká hodnota nulová. Dokonce si i osvojila typické MTV manýry - jedna z věcí, která mi na takovýchto hvězdičkách vadí, je jejich úžasná schopnost jakýkoliv používaný jazyk přetransformovat na americkou free, cool a in angličtinu. Slova zůstanou, ale výslovnost je skrznaskrz anglická. Tuhle jsem se v hospodě v půlce cool songu hrozně divil, že je to česky - všiml jsem si toho až po dvou minutách, přičemž jsem v sobě měl jenom dvě piva! Jenže těžko hledat v mainstreamu umění...pigdestroyer píše:ewicka zpivat umi, live lip jak na cedecku. mam ji moc rad. a fandim ji az zacne zpivat taky vlastni veci. je dobra
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Naucila se zpivat. Zbytek pro ni dokazali ostatni. Jsou spousty zpevaku a kapel urcite lepsich jak ona, akorat... jim tu cesticku nikdo neproslapeDJmanasek píše:Myslím si, že Ewa Farná něco dokázala
kazdopadne mi je vcelku u rite, ovsem kdyz ji nekdo obdivuje a povazuje to za vrchol muziky, tak mam docela jasnou predstavu o vkusu one osoby a casto i o inteligenci....
Hodně budem někde...
Re: Ewa Farná
To je s poloviny zpěvačka a s poloviny produkt manažera. Dobrý manažer + díra na trhu = skoro jistý úspěch.
Tak ale když se nedokážou prosadit tak je to jejich debilita ne?SUK píše:Naucila se zpivat. Zbytek pro ni dokazali ostatni. Jsou spousty zpevaku a kapel urcite lepsich jak ona, akorat... jim tu cesticku nikdo neproslape
Jejich věc to sice nepochybně je, ale slovem debilita bych to určitě nenazývalžebrák píše:Tak ale když se nedokážou prosadit tak je to jejich debilita ne?SUK píše:Naucila se zpivat. Zbytek pro ni dokazali ostatni. Jsou spousty zpevaku a kapel urcite lepsich jak ona, akorat... jim tu cesticku nikdo neproslape
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze je to debilita, kdyz si nekdo tvori vlastni hudbu, hraje pro svoji zabavu a nenarodi se vlivnemu bohatemu tatinkovi pripadne nenatrefi na podnikatele co si kupuje hudebni delniky pro svoje vyrobky do radia 
Hodně budem někde...
Debilita bylo jediný slovo co mě napadlo...mělo to bejt jakože "jejich věc" nebo tak.
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
asis myslel "jejich problem". no asi jo. zalezi jak moc to chcou lidi delat no. treba chcou byt slavni, tak se zacnou cpat se do vsech k**** soutezi, opruzovat na bandzone neustalym spamovanim a neustale fotit novy a novy a novy idiotsky "promo" fotky
zmenit styl na to, co momentalne frci /deathcore x britpop?
/, lizat fanouskum prdele a vozit si je na akce autobusem a je zpoloviny vyhrano. ne?
nevim proc nadavate na ewicku a producenty. slipknot je podle me to samy, akorat horsi jak ewicka. ta ma oproti nic aspon dobry valy a hlavne kvalitativne vzestupnou tendenci. proste to neni holka co vymetala s punkovou kapelou smradlavy kluby a po deseti letech si poctive udelali jmeno, ale holka co odmala zpiva a zpiva opravdu skvele a odmala je taky smerovana tim svym manazerem jako nastupkyne zanovnich helen vondrackovych a spol.. dobre se na ni diva, je prirozena, nadana jak hrom. nema smysl vykladat ze je spousta lepsich. asi je, ale kdyz si to teda mysli tak at nejsou ukrivdeni a taky se ozvou.
nevim proc nadavate na ewicku a producenty. slipknot je podle me to samy, akorat horsi jak ewicka. ta ma oproti nic aspon dobry valy a hlavne kvalitativne vzestupnou tendenci. proste to neni holka co vymetala s punkovou kapelou smradlavy kluby a po deseti letech si poctive udelali jmeno, ale holka co odmala zpiva a zpiva opravdu skvele a odmala je taky smerovana tim svym manazerem jako nastupkyne zanovnich helen vondrackovych a spol.. dobre se na ni diva, je prirozena, nadana jak hrom. nema smysl vykladat ze je spousta lepsich. asi je, ale kdyz si to teda mysli tak at nejsou ukrivdeni a taky se ozvou.
"slipknot je podle me to samy, akorat horsi jak ewicka" pecka jak hovado

Nechci se votom dohadovat, voboje je mi ukradený, ale ta věta zní prostě božsky.
Nechci se votom dohadovat, voboje je mi ukradený, ale ta věta zní prostě božsky.
Topicy:
Metallica
Jimi Hendrix
Paul Gilbert
Iron Maiden
...
Eva Farná
...
...
...
Taky vás to řeže do uší?? Co tu vůbec ta... slečna dělá??
Metallica
Jimi Hendrix
Paul Gilbert
Iron Maiden
...
Eva Farná
...
...
...
Taky vás to řeže do uší?? Co tu vůbec ta... slečna dělá??