Ewa Farná

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Líbí se vám Ewa Farná?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Za me Ewicku ne, nemam rad tento styl hudby, ale proti gustu...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Shaman: Rikej si, co chces, ale tva argumentace je dost slaba, nerekl jsi v podstate nic, co by tvuj nazor podporilo. Mne je Farna ukradena, ale kdyz nekdo bezduse placa a pak jeste dela, jak je nad veci, tak to mi vadi :-)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Přesně jak říkal wohma, já bych to jenom doplnil.
Myslím si, že Ewa Farná něco dokázala, proto není na místě ji "pomlouvat a shazovat." A to, kdo ji k tomu dotlačil to už je problém její a jejího manažera. Další argument, čím bych mohl "napadnout" posměšky je to, že hudba je také o vzájemné toleranci, úctě a tak dále, a když ne, potom to je jenom o tom, kdo má "lepší bábovičku." A fakt sorry, ale v takovémto případě si dovolím tvrdit, že člověk není muzikant, ale člověk co se zbytečně snaží produkovat zvuky...

P.S: I mi to někdy ujede a plácnu blbost
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Hele, nehrajte si tady vsichni na underground :lol:
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Shaman

Příspěvek od Shaman »

Ale tak děcka, trošku klidu. 8) Tohle je celý jenom o tom, že se můj názor nezamlouvá (i když trochu nechápu s čim máte problém, vyjádřil jsem jen to, že si myslim že se s takovouhle muzikou nemá cenu zabývat) a hned mi tady x správňáckejch chytrolínů dělá přednášku z mravů. :D A dýdžeji maňásku, že bych jí tu nějak pomlouval.. no to nevím, kde prosím tě? Fakt je mi ukradená a do další podobně jalový diskuze se nemínim zapojovat, začíná to spíš vypadat kapku jako hon na čarodějnici Shamana. :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ne, ty jsi totiz presne ten typ cloveka, kterej se ostatnim snazi vnutit, jak moc to ma na haku a jak se tak nicotnou veci nebude zabyvat, ale stale budes odpovidat :lol: :lol: :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

ewicka zpivat umi, live lip jak na cedecku. mam ji moc rad. a fandim ji az zacne zpivat taky vlastni veci. je dobra
woro90

Příspěvek od woro90 »

pigdestroyer píše:ewicka zpivat umi, live lip jak na cedecku. mam ji moc rad. a fandim ji az zacne zpivat taky vlastni veci. je dobra
Až začne zpívat taky vlastní věci. Já ji nemám rád proto, že sice zpívat umí, ale zpívá to, na čem nejvíc vydělá. Umělecká hodnota nulová. Dokonce si i osvojila typické MTV manýry - jedna z věcí, která mi na takovýchto hvězdičkách vadí, je jejich úžasná schopnost jakýkoliv používaný jazyk přetransformovat na americkou free, cool a in angličtinu. Slova zůstanou, ale výslovnost je skrznaskrz anglická. Tuhle jsem se v hospodě v půlce cool songu hrozně divil, že je to česky - všiml jsem si toho až po dvou minutách, přičemž jsem v sobě měl jenom dvě piva! Jenže těžko hledat v mainstreamu umění...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Darkover
Bandzone: http://www.bandzone.cz/desmodusrockmetal/
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Darkover »

DJmanasek píše:...potom to je jenom o tom, kdo má "lepší bábovičku."
Já myslim, že Ewa bude mít dost dobrou "bábovičku" :lol:

Sorry, ale nemoh jsem si pomoct :D

Jinak, ač jí neposlouchám, tak musim uznat, že zpívá fakt dobře a má dobrej hlas. Kdoví, třeba jednou "dostane rozum" a začne zpívat třeba jazz. :) To bych jí asi založil fanklub 8)
*ESP-LTD EC-401VF*
*Rockwell Biohazard 60W*
*Home-made reprobox 2xV30*
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od mtmccox »

Darkover píše: Já myslim, že Ewa bude mít dost dobrou "bábovičku" :lol:
Pravda, jak jinak by se dostala do showbussinesu, že Obrázek
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re:

woro90 píše:
pigdestroyer píše:ewicka zpivat umi, live lip jak na cedecku. mam ji moc rad. a fandim ji az zacne zpivat taky vlastni veci. je dobra
Až začne zpívat taky vlastní věci. Já ji nemám rád proto, že sice zpívat umí, ale zpívá to, na čem nejvíc vydělá. Umělecká hodnota nulová. Dokonce si i osvojila typické MTV manýry - jedna z věcí, která mi na takovýchto hvězdičkách vadí, je jejich úžasná schopnost jakýkoliv používaný jazyk přetransformovat na americkou free, cool a in angličtinu. Slova zůstanou, ale výslovnost je skrznaskrz anglická. Tuhle jsem se v hospodě v půlce cool songu hrozně divil, že je to česky - všiml jsem si toho až po dvou minutách, přičemž jsem v sobě měl jenom dvě piva! Jenže těžko hledat v mainstreamu umění...
s tou vyslovnosti to moc nechapu, ale ewicka je prostenaprosto skvela zpevacka. skoda jen, ze ted dostala zpivat takovej industrial rock, ten styl fakt nudnej..
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od SUK »

DJmanasek píše:Myslím si, že Ewa Farná něco dokázala
Naucila se zpivat. Zbytek pro ni dokazali ostatni. Jsou spousty zpevaku a kapel urcite lepsich jak ona, akorat... jim tu cesticku nikdo neproslape :)

kazdopadne mi je vcelku u rite, ovsem kdyz ji nekdo obdivuje a povazuje to za vrchol muziky, tak mam docela jasnou predstavu o vkusu one osoby a casto i o inteligenci....
Hodně budem někde...
dalabo

Re: Ewa Farná

Příspěvek od dalabo »

To je s poloviny zpěvačka a s poloviny produkt manažera. Dobrý manažer + díra na trhu = skoro jistý úspěch.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

SUK píše:Naucila se zpivat. Zbytek pro ni dokazali ostatni. Jsou spousty zpevaku a kapel urcite lepsich jak ona, akorat... jim tu cesticku nikdo neproslape :)
Tak ale když se nedokážou prosadit tak je to jejich debilita ne?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

žebrák píše:
SUK píše:Naucila se zpivat. Zbytek pro ni dokazali ostatni. Jsou spousty zpevaku a kapel urcite lepsich jak ona, akorat... jim tu cesticku nikdo neproslape :)
Tak ale když se nedokážou prosadit tak je to jejich debilita ne?
Jejich věc to sice nepochybně je, ale slovem debilita bych to určitě nenazýval ;)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Jasne ze je to debilita, kdyz si nekdo tvori vlastni hudbu, hraje pro svoji zabavu a nenarodi se vlivnemu bohatemu tatinkovi pripadne nenatrefi na podnikatele co si kupuje hudebni delniky pro svoje vyrobky do radia 8-)
Hodně budem někde...
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Debilita bylo jediný slovo co mě napadlo...mělo to bejt jakože "jejich věc" nebo tak.
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

asis myslel "jejich problem". no asi jo. zalezi jak moc to chcou lidi delat no. treba chcou byt slavni, tak se zacnou cpat se do vsech k**** soutezi, opruzovat na bandzone neustalym spamovanim a neustale fotit novy a novy a novy idiotsky "promo" fotky :-D zmenit styl na to, co momentalne frci /deathcore x britpop? :-D/, lizat fanouskum prdele a vozit si je na akce autobusem a je zpoloviny vyhrano. ne? :-D
nevim proc nadavate na ewicku a producenty. slipknot je podle me to samy, akorat horsi jak ewicka. ta ma oproti nic aspon dobry valy a hlavne kvalitativne vzestupnou tendenci. proste to neni holka co vymetala s punkovou kapelou smradlavy kluby a po deseti letech si poctive udelali jmeno, ale holka co odmala zpiva a zpiva opravdu skvele a odmala je taky smerovana tim svym manazerem jako nastupkyne zanovnich helen vondrackovych a spol.. dobre se na ni diva, je prirozena, nadana jak hrom. nema smysl vykladat ze je spousta lepsich. asi je, ale kdyz si to teda mysli tak at nejsou ukrivdeni a taky se ozvou.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

"slipknot je podle me to samy, akorat horsi jak ewicka" pecka jak hovado :D :D

Nechci se votom dohadovat, voboje je mi ukradený, ale ta věta zní prostě božsky.
Jirka-N

Příspěvek od Jirka-N »

Topicy:

Metallica
Jimi Hendrix
Paul Gilbert
Iron Maiden
...
Eva Farná
...
...
...

Taky vás to řeže do uší?? Co tu vůbec ta... slečna dělá??
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“