Na co hrajete?
Pravidla fóra
Re: Na co hrajete?
$$ bych si dovolil tipnout 
Fade Explorer, BOSS ME-50, Blackheart BH15-112 15W, D' Addario EXL120 0.09-0.42, Jim Dunlop 0.88
Epiphone Les Paul 60's Tribute black outfit (Gibson USA 57' classic pickups), Fade Explorer black, BOSS ME-50, Digitech Hot Head, Blackheart BH15-112, D' Addario EXL120 0.09-0.42, Jim Dunlop 0.88
No jo, už mi to koukám večer nemyslí..Sadam.S píše:$$ bych si dovolil tipnout
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Sorry,jsem zapoměl napsat,že z ebay.de,takže 11stovek ojro.Sadam.S píše:$$ bych si dovolil tipnout
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Sunn mustang stratocaster, Fender frontman 25r a akustika aston dm55s
koukam Stando uz ses tu taky tak at ti ten sunn odemne hrajekure221 píše:Sunn mustang stratocaster, Fender frontman 25r a akustika aston dm55s
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Greco les paul 1984 lepený krk, Mesa boogie dual rect. bedna ESH osazena 2/12 CEL.75 W a 2/12 Greenback, ach bože jak krásně se to píše až tomu člověk málem nevěří.
Gratuluju-japonský lespauly jsem měl taky v merku-nechtěl by si sem dát foto a napsat pár řádek jak si kytara stojí vedle konkurence-jestli teda můžeš srovnávat(Gibson,Epi)?razde píše:Greco les paul 1984 lepený krk, Mesa boogie dual rect. bedna ESH osazena 2/12 CEL.75 W a 2/12 Greenback, ach bože jak krásně se to píše až tomu člověk málem nevěří.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Srovnával jsem Gibson LP standart snímače burstb.Greco je pohodlnější je to i tím že má jiný profil krku nemá ho tak hluboký jako gibson nejde to tak srovnávat já mám di marzia, gibson jako by obsahoval hodně stylů-Greco od čistého krkový to je fantastico zvuk kobylkový na čistej taková klasika, zkreslenej celkově spíše hardrock ale tlustej, jde na něm udělat bez problému santana sound.Je těžšínež Gib. a ten zvuk je jakoby starej dřevitější, Epi jsem srovnalZakk wylde versus Greco Epi byl jakoby chemie.Fotky nemám poslal bych ti je na email jinak kytara je v původním stavu se snímači jen měněné kameny za grafitové jinak na ni hrával Civopulos ale ten je spíše stratocastrista.
Esp Horizon, a prodávám tu Ibanezku
Tak pište.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- breakmark
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/thecolorblinds
- Kontaktovat uživatele:
Gibson Les Paul Studio AW GH, Laney TT50H, box Crate fx, Bezdrát T-Bone, trsátka 0,88 sharp nebo tvrdsi, pás Planet waves( made in kanada ! :DD)
Marek z The Colorblinds
Gibson Les Paul, ESP custom, Laney TT50H, Orange PPC212, Laney TT50H, Orange PPC212, Dunlop Crybaby, Electro harmonix memory boy, Marshall Rg-1, Boss Tu-3, trsátka sharp 0,88mm, struny JOHN PIERCE
Gibson Les Paul, ESP custom, Laney TT50H, Orange PPC212, Laney TT50H, Orange PPC212, Dunlop Crybaby, Electro harmonix memory boy, Marshall Rg-1, Boss Tu-3, trsátka sharp 0,88mm, struny JOHN PIERCE
kytara vintage reissued series v6 a kombo Line6 spider IV 15
Jak dle podpisu vidět Epiphone SG EX Custom 24
a snad již brzy Macho PRS Custom 24 
Macho PRS Custom 24, Epiphone SG Custom Prophecy EX (EMG verze), Peavey Valveking 212 + Vox Satchurator, Vox TimeMachine, ProCo kabeláž a pár dalších efektů
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Teď zrovna:
Jolana Graziella přestavěna na dvanáctistrunnou
Jolana Graziella přestavěna na dvanáctistrunnou
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ono to je opravdu torzo, nevhodné na rekonstrukci, tak jsem si z ní udělal takovou "testovku", vůbec prosím neřešte snímače, poťáky a cokoli ostatní - je to TESTOVKA:

Zatím je to asi měsíc laďěno v "D" (pro normální ladění používám capo), čekám, jak se na to bude tvářit krk a když se ani po dalším měsíci nehne, nějak to zfinalizuju - hraje to mile.

Zatím je to asi měsíc laďěno v "D" (pro normální ladění používám capo), čekám, jak se na to bude tvářit krk a když se ani po dalším měsíci nehne, nějak to zfinalizuju - hraje to mile.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá stylově
Jen na tom bude asi dost práce.
vyzerá to výborne, na takom niecom by som si chcel zabrnkat House of the rising sun (tu verziu od Animals samozrejme)
inak momentalne mlátim do Ibanez RG370DX + TS808
inak momentalne mlátim do Ibanez RG370DX + TS808

ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
Kytary:
Ibanez EX370
Tenson Stratocaster (nově)
Romanza DP-125 C
Kombo:
Chrchlák Marshall MS2
V plánu nějaká menší lampička či pololampička
Kabely:
Planet Waves 6m
RockCabel 3m
Trsátka:
Dunlop Tortex 1mm a 0.71mm
Dunlop krokodýl 0.96mm
A taky přemýšlím nad nějakým efektem.
Ibanez EX370
Tenson Stratocaster (nově)
Romanza DP-125 C
Kombo:
Chrchlák Marshall MS2
V plánu nějaká menší lampička či pololampička
Kabely:
Planet Waves 6m
RockCabel 3m
Trsátka:
Dunlop Tortex 1mm a 0.71mm
Dunlop krokodýl 0.96mm
A taky přemýšlím nad nějakým efektem.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Heh taky mám doma Tensona
Co, že jsi si ho pořídil k té Ibaneze? Trochu krok zpět ne?