Ewa Farná
Re: Ewa Farná
Není to můj šálek čaje, ale tohle je dost ignorantský a trapnýJirka-N píše:Topicy:
Metallica
Jimi Hendrix
Paul Gilbert
Iron Maiden
...
Eva Farná
...
...
...
Taky vás to řeže do uší?? Co tu vůbec ta... slečna dělá??
°
Naposledy upravil(a) mtmccox dne 3.10.2010 9:56, celkem upraveno 1 x.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jděte s tímhle OT někam (optimálně na jiné fórum). Zde ho nehodlám trpět. Nekonstruktivní debaty, off-topic nebo flame bude mazán a jeho autoři v lepším případě varování, v horším banováni.
Laskavě si pročtěte skupiny-a-hudebnici/doporuceni-pro-pris ... 16105.html
Laskavě si pročtěte skupiny-a-hudebnici/doporuceni-pro-pris ... 16105.html
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
k ewě mam obdobnej vztah jako satrianimu třeba... jako k lidem k nim mam respekt, ale muzika kterou dělaj mě nebaví poslouchat... nejvýraznější rozdíl pro mě je že ewa je hezčí než satriani 
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
Hudba Ewy mě nebaví (krom něčeho
), ale umí hezky zpívat a je dost hezká
takže jí mám v oblibě 
u mna je to podobne akurat miesto Satcha by som dal Vaia...shmootik píše:k ewě mam obdobnej vztah jako satrianimu třeba... jako k lidem k nim mam respekt, ale muzika kterou dělaj mě nebaví poslouchat... nejvýraznější rozdíl pro mě je že ewa je hezčí než satriani

ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
mno pro mě jsou oba zmíneý pánové tak nastejno, rád se podivam na rozhovory nebo tak něco ale jejich muzika mě neba... když to trochu přeženu tak vlastně i jeden důvod je stejnej jako u ewy a to sice že to pro mě nemá žádnej hlubší feeling... asi by se spíše slušilo "říct něco co mě oslovuje" než "feeling"Elmoore píše:u mna je to podobne akurat miesto Satcha by som dal Vaia...shmootik píše:k ewě mam obdobnej vztah jako satrianimu třeba... jako k lidem k nim mam respekt, ale muzika kterou dělaj mě nebaví poslouchat... nejvýraznější rozdíl pro mě je že ewa je hezčí než satriani
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
Naposledy upravil(a) Dante dne 3.11.2010 22:27, celkem upraveno 1 x.
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
Asi takhle. Hudba Ewy mi prijde ukrutne bez napadu. Ale opravdu ten styl muziky (ted nemyslim styl jako punk atd. ale proste styl jeji hudby) mi prijde ez napadu. Toto hraje 3/4 skupin, ktere maji zakladnu nekde u 15 (ne-li mene) letych pubertacek.
Dante: To je trapne 
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
Tak nebudu tvrdit že je to intelektualní zábava ale po sedmičce vína mě to celkem pobavilo čímž nechci říct že musí káždýho.Tubular píše:Dante: To je trapne
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
nahodo v pohode, odlehcena sranda 
come on over - do a twist!
Cort M600LH, Crate V18-212
Cort M600LH, Crate V18-212
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
n5ver: Lepší melodie bez nápadu, než naopak. 3/4 českých kapel nemají ani jedno.
Budu určitě radši, když mé děti budou vyrůstat na téhle hudbě, než na Lady Gaga nebo nějakém grindu.
Dle mě je to kvalitní odpočinkový pop-rock. A taky je to přeci 17ka jako lusk! Myslím, že ta holka je tam, kde je, zcela právem - dobře zpívá a pěkně vypadá. Šeredám je prostě souzen underground, ať už zpívají jakkoliv. Takový je dnešní svět.
Budu určitě radši, když mé děti budou vyrůstat na téhle hudbě, než na Lady Gaga nebo nějakém grindu.
Dle mě je to kvalitní odpočinkový pop-rock. A taky je to přeci 17ka jako lusk! Myslím, že ta holka je tam, kde je, zcela právem - dobře zpívá a pěkně vypadá. Šeredám je prostě souzen underground, ať už zpívají jakkoliv. Takový je dnešní svět.
[/quote]
Změnil jsem názor na Ewu
Asi ji začnu poslouchat...nebo spíš...
Změnil jsem názor na Ewu
Asi ji začnu poslouchat...nebo spíš...
ja bych byl nejradsi kdyby mi deti vyrustali na kabatech a na ac/dc tak jako ja. pripadne pozdeji na slipknotech
ne to byla sranda no ale proste ewa je pekna hezky spiva, ale to je pro me vse. jeji muzika mi nic neda a napamatuju si z pisnicky nic hned jak skonci
StoneG: Ale no tak...
StoneG: Ale no tak...
K*urva, ale ona je vážně kost! 
Tjn
ale tak nemaj se tady diskutovat prednosti co ma v hrdle a ne 10 cm pod nim? 
To byla Iveta Bartošová-Pomejová taky.Jirka-N píše:K*urva, ale ona je vážně kost!
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ta se ale narozdíl od Ewy dodnes nenaučila zpívat.dalabo píše:To byla Iveta Bartošová-Pomejová taky.Jirka-N píše:K*urva, ale ona je vážně kost!