Thunderbirdy - ano/ne, proč?

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Durin

Thunderbirdy - ano/ne, proč?

Příspěvek od Durin »

Jaký máte názor na tyhle basky? Líbí se vám nebo ne? Feel free to comment :D
Obrázek
rene

Re: Thunderbirdy - ano/ne, proč?

Příspěvek od rene »

S Gibsonem jsem neměl tu čest hrál jsem na Epi a moc mě to nezaujalo. Těžkej nástroj zvuk docela nuda, hrálo se mi dost nepohodlně. Na druhou stranu spoustě lidem určitě sedne víc než mě.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Slysle jsem a vubec - zvuk co nemam rad - zahuhlanej prebasovanej, takovej ten co jednim tonem bude drzet spodnek, ale nic vic..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Hrál jsem na epi a tragédie. Celkově jsem jejih zvuk nikdy nemusel, ale od té doby, co jsem slyšel koncert Fermaty na youtubku, tak jsem pochopil, že je to asi prackama :-D
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mozna najdes jeste neco v tomto threadu:

baskytary/thunderbird-pro-4-t20638.html
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Durin

Příspěvek od Durin »

Mě se totiž dost zalíbila Epi Pro IV - čtyřstrunka (viz obrázek výše) a co jsem na ní v sobotu v kytarách hrál se 100 W Ampegem 1x15'' repro, tak se mi to docela zamlouvalo. Pořád se rozhoduju, jestli do toho mám jít nebo ne.
garde

Příspěvek od garde »

....celkovo každý Thunderbird má dostatok basov, ale že by bol zahuhlaný to nie....treba sa trocha zamyslieť nad nastavením EQ....

....čo sa týka zvuku rady PRO krajšiu znejúcu aktívku v tejto cenovej kategórii majú len Rockbassy a niektoré Corty ale tie sú o niečo drahšie....tiež som bol dosť nakopnutý keď vyšla, až do momentu vyskúšania, ten zvuk ma nechytil vôbec....starý dobrý nonreverse made in CZ :D parádna vecička....
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“