Red Bull píše:No je pod mou úroveň se povyšovat nad někým jen kvůli věku a zrovna u nás dvou si netroufnu říci, kdo je starší. Takže ten kdo teď ze sebe dělá omezeného uživatele tohoto fóra jsi ty - vem si z toho ponaučení
Edit: Já netrpím antipatií k lidem, co semnou nesouhlasí, na to mám moc sebereflexe.
1) krasny slovickareni..Nero píše:Tak aby bylo jasno:
1) Barevný podpis nemá žádný z našeho týmu. Ani admini, ani modi, ani rádci. Máme možná tak obarvené nicky.
2) 15 let tu žádnému z adminů, modů a ani rádců není. Nejmladším je 18.
3) Jsem alergik - a to i na to, když se někdo bude hloupě a bez jakéhokoli podložení navážet do mýho týmu. To platí na ty komický, chytrý a akademický řeči. Koukni se, kdo je všechno ty barevný nicky má a pak posuď, jak moc chytré jejich řeči jsou.
Seznam lidí z týmu najdeš zde - the-team.html
Barveňáky doplňují ještě Odborníci - odbornici-g3971.html
Ano, jsem teď ostřejší, ale mám pro to své důvody. Ono si asi už málokdo umí představit, jak by to tu bez těch lidí s "barevnými podpisy" vypadalo. Kritizovat je tak snadné...
2) nadsazka, neres
3) nadsazka, do tvych nohsledu se nenavazim, teda jen do jednoho a brzy uz se na to vykaslu, protoze mam nejakou pracu.
nekritizuju tady to ze tu mate nejake modurity.. to je dobre, a jsem rad za nazory tech odborniku a nazory tech, kteri jsou duveryhodni. ty nastesti poznam a takze me barevnej nick /spravne?