Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od pigdestroyer »

Red Bull píše:No je pod mou úroveň se povyšovat nad někým jen kvůli věku a zrovna u nás dvou si netroufnu říci, kdo je starší. Takže ten kdo teď ze sebe dělá omezeného uživatele tohoto fóra jsi ty - vem si z toho ponaučení :wink:

Edit: Já netrpím antipatií k lidem, co semnou nesouhlasí, na to mám moc sebereflexe.
:-D tajne jsem doufal ze tohle nenapises :-D no to je asi ten problem, mas nejspis tolik "sebereflexe", ze uz ani nepoznas co je ze srandy a tim jsi jeste vic k smichu. ponauceni si vezmu z vlastnich chyb, neboj :) asi bychom meli koncit, sice me to bavi, ale nechcu ti dal nadavat. o vek nejde, nebo mozna prave jo, je totiz strasne poznat jak moc se snazis, ale i kdyz mas treba pres dvacet, pusobi to smesne. uvolni se.. tady ty kecy o urovni atd spadaji nekam do obdobi kolem maturity.. i kdyz myslim ze ty jsi starsi, mozna snad 22 :)
Nero píše:Tak aby bylo jasno:
1) Barevný podpis nemá žádný z našeho týmu. Ani admini, ani modi, ani rádci. Máme možná tak obarvené nicky.
2) 15 let tu žádnému z adminů, modů a ani rádců není. Nejmladším je 18.
3) Jsem alergik - a to i na to, když se někdo bude hloupě a bez jakéhokoli podložení navážet do mýho týmu. To platí na ty komický, chytrý a akademický řeči. Koukni se, kdo je všechno ty barevný nicky má a pak posuď, jak moc chytré jejich řeči jsou.

Seznam lidí z týmu najdeš zde - the-team.html
Barveňáky doplňují ještě Odborníci - odbornici-g3971.html

Ano, jsem teď ostřejší, ale mám pro to své důvody. Ono si asi už málokdo umí představit, jak by to tu bez těch lidí s "barevnými podpisy" vypadalo. Kritizovat je tak snadné...
1) krasny slovickareni.. :) /slusna varianta/
2) nadsazka, neres
3) nadsazka, do tvych nohsledu se nenavazim, teda jen do jednoho a brzy uz se na to vykaslu, protoze mam nejakou pracu.

nekritizuju tady to ze tu mate nejake modurity.. to je dobre, a jsem rad za nazory tech odborniku a nazory tech, kteri jsou duveryhodni. ty nastesti poznam a takze me barevnej nick /spravne? :)/ nerozhodi.
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 5.09.2010 15:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Dark Axel: sloučený dva příspěvky
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To není o slovíčkaření, jen evidentně musím vysvětlovat pojmy, protože nemá smysl diskutovat, když stejnými slovy myslíme každý něco jiného.

A stačí mi, že se navážíš do jednoho. Já jsem prostě člověk, co si za svými lidmi stojí. Navíc v prapůvodním problémů jsem byl stejného názoru jako Bull, takže za ním stojím dvakrát tolik.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Jak to tak čtu, tak koukám, že pigdestroyer je další hrooozně chytrej uživatel. Poznal jsi někdy Bulla osobně? Mluvil jsi sním někdy osobně? Viděl jsi ho někdy? Když odpovím za tebe NE určitě to bude správná odpověď. Takže ti jen na to můžu říct aby jsi (slušně řečeno) držel jazyk za zuby. Protože jediný kdo se tu momentálně chová "dětinsky" jsi ty. Soudit člověka aniž bych ho kdy poznal je opravdu scestné. :roll:

Když někdo píše jako vidlák a má názory jako vidlák je to vidlák. Ale pokud někdo píše slušnou formou, věci které mají "váhu", ale vyznějí ironicky či není pochopen správný smysl, pak je opravdu nesmyslné dělat ukvapené závěry a napadat daného člověka.

Toť můj názor.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

pigdestroyer píše:
Red Bull píše:No je pod mou úroveň se povyšovat nad někým jen kvůli věku a zrovna u nás dvou si netroufnu říci, kdo je starší. Takže ten kdo teď ze sebe dělá omezeného uživatele tohoto fóra jsi ty - vem si z toho ponaučení :wink:

Edit: Já netrpím antipatií k lidem, co semnou nesouhlasí, na to mám moc sebereflexe.
:-D tajne jsem doufal ze tohle nenapises :-D no to je asi ten problem, mas nejspis tolik "sebereflexe", ze uz ani nepoznas co je ze srandy a tim jsi jeste vic k smichu. ponauceni si vezmu z vlastnich chyb, neboj :) asi bychom meli koncit, sice me to bavi, ale nechcu ti dal nadavat. o vek nejde, nebo mozna prave jo, je totiz strasne poznat jak moc se snazis, ale i kdyz mas treba pres dvacet, pusobi to smesne. uvolni se.. tady ty kecy o urovni atd spadaji nekam do obdobi kolem maturity.. i kdyz myslim ze ty jsi starsi, mozna snad 22 :)
Rozhodovat kdo a proč je k smíchu je subjektivní hodnocení, pochybuji, že jsi srdcem tohoto fóra a tudíž je troufalé mluvit za všechny ostatní uživatele :idea:

Dalším příkladem tvého samozvaného feudálního chování je poznámka, jak by se měl kdo chovat - bohužel jednou ti dojde, že to si každý volí sám ze svého vlastního rozhodnutí. Já si zvolil svou tvář na tomto fóru a dělám ji rád, protože tak udržuji ostatní moderátory neposkvrněné od rozsáhlé antipatie ostatních uživatelů. V součtu je lepší jedna pořádně černá ovce, než osm šedých.

Ještě u toho věku bych ti chtěl malinko otevřít oči - věk je na tomto fóru naprosto nesměrodatný, protože jsou tu lidé chovající se přiměřeně svému věku, ale pak tu jsou lidé mladí, kteří pracovitost a zodpovědnost mohou rozdávat po kilech (občas mají i barevné nicky - nebudu ukazovat) a pak jsou tu lidé, kteří jsou třeba o 15 let starší a nejsou schopni ani dodržovat několik základních pravidel tohoto fóra. Pokud sis myslel, že mě tvé narážky na věk rozhodí z rytmu - tak nerozhodí, vsadil si na špatnou kartu.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Wocass píše:Jak to tak čtu, tak koukám, že pigdestroyer je další hrooozně chytrej uživatel. Poznal jsi někdy Bulla osobně? Mluvil jsi sním někdy osobně? Viděl jsi ho někdy? Když odpovím za tebe NE určitě to bude správná odpověď. Takže ti jen na to můžu říct aby jsi (slušně řečeno) držel jazyk za zuby. Protože jediný kdo se tu momentálně chová "dětinsky" jsi ty. Soudit člověka aniž bych ho kdy poznal je opravdu scestné. :roll:

Když někdo píše jako vidlák a má názory jako vidlák je to vidlák. Ale pokud někdo píše slušnou formou, věci které mají "váhu", ale vyznějí ironicky či není pochopen správný smysl, pak je opravdu nesmyslné dělat ukvapené závěry a napadat daného člověka.

Toť můj názor.
nerikam ze je detinsky, ale ze je zbytecne namachrovanej, casto neprijemnej na lidi, co si to vubec nezaslouzi a ze jeho karani a rady vyzni casto spis smesne, nez ze by mely vahu. a ne, neznam ho osobne..
tohle je muj osobni nazor na jeho moderovani (jesi to teda rikam spravne). kdyby byl beznej uzivatel tak to neresim, kdyz ma barevnej nick (dobre? :-D ) tak si toho clovek vsimne.
mas pravdu, je zbytecny se tady napadat. mame si tady poradit, pokecat, odreagovat se od prace, skoly atd.
omlouvam se tedy za rozruch, svuj nazor si necham pro sebe, treba se casem zmeni. nasralo me jak se tam vsichni pustili do toho punubise nebo jak se jmenoval, vetsina lidi ho ani nepochopila a ani nerespektovala a tady dotycny sypal zas ty svoje tragikomicky vyznivajici moudra, az sem se neudrzel.. at vam to hraje a trochu nadhledu!

to snad neni pravda. nezlob se na me. ja uz nemuzu :D
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 5.09.2010 16:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Spojeny dva příspěvky pod sebou - používej Edit
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tahle debata už nemá smysl. Ještě jednou si dovolím zacitovat, tentokráta Aristotela: "Každý se může rozhněvat, to je snadné. Ale rozhněvat se vůči správné osobě, ve správný čas, pro správný účel a do správné míry - to není v moci každého a to snadné není."

(Mno, mimo jiné taky prosnesl něco ve stylu "Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými." - toho bych se fakt držel...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Nero píše:Tahle debata už nemá smysl. Ještě jednou si dovolím zacitovat, tentokráta Aristotela: "Každý se může rozhněvat, to je snadné. Ale rozhněvat se vůči správné osobě, ve správný čas, pro správný účel a do správné míry - to není v moci každého a to snadné není."

(Mno, mimo jiné taky prosnesl něco ve stylu "Největší hloupost je diskutovat o hlouposti s hloupými." - toho bych se fakt držel...)
mas recht. nema to smysl, mozna se jeste parkrat zasmeju, ale jinak jen ztracim cas. protoze s tim stejne nic neudelam. pujdu radej do zkusebny udelat novej val.. uz jsem to chtel skutecne uzavrit, ale opet jsem byl uzemnen a nemohl jsem nereagovat. :) hezky zbytek nedele, at vam to hrne!
mam tam ted pujceny basovy edward/rozdall hlavu, ktera je myslim Vaclavka a teda musim rict ze to s lacinou krabickou /DS-2/ hraje jak prase, lip jak rockwell :-D asi povedeny kus.. takze si pujdu zase uzit.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nero píše:Máte-li nějaký problém, reagujte sem - hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... t9256.html

V tomto threadu na podobné otázky, připomínky či rýpavé poznámky nebudu reagovat. Pokud se budou objevovat, thread bude zamčen.
Nero tebe taky hodně baví mít červenej nick co? Bububu všecko zamknu protože sem velkej pán... :roll:

Lidi se tam normálně ptali.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Lidi se ptali na něco, na co se mají ptát zde. A nebylo to poprvé. A bordel si tu dělat nenechám. Kdyby sis byl alespoň jednou přečetl uživatelský kodex, bylo by ti to jasné.

Jestli ti to vadí, nemusíš sem chodit - nikdo tě k tomu nenutí.

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nero píše:Lidi se ptali na něco, na co se mají ptát zde. A nebylo to poprvé. A bordel si tu dělat nenechám. Kdyby sis byl alespoň jednou přečetl uživatelský kodex, bylo by ti to jasné.

Jestli ti to vadí, nemusíš sem chodit - nikdo tě k tomu nenutí.
Omyl, nutí mě máma.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Tak jí vyřiď můj ctěný pozdrav.

Každopádně pokud by sis přál, abych tě osvobodil od tohoto utrpení a měl ses jak vymluvit mamince, tak není problém ti dát ban na nick a IP adresu. Pak už tě sem ani maminka nedostane.

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

No a sme u toho "bububu" zas.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Pres drzku ti dam nemuzem takze bububu a BANy jsou jedine reseni ;)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

žebrák píše:No a sme u toho "bububu" zas.
Slovy klasika: "Neplačte, sami jste si to zavinili." Je mi tě opravdu líto, jestli sem musíš kvůli mamince chodit, ale já ti jiné řešení nabídnout nemůžu.

PetrPeter 1975 - 2008
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Oukej tak sme to vyřešili...hlavně že se chápem :)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Fajn, tak kdyby ses náhodou rozhodl, že toho máš dost a už tě to tu nebaví, tak stačí napsat - já to vyřeším raz dva.

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já myslím, že se tu někteří uživatelé (mluvím o žebrákovi, aby bylo jasno) se chovají, jako členové mateřské školky. Pokud nejste schopni dodržovat pár základních pravidel, tak byste sami měli zvážit svou účast na tomto fóru. Pokud se chcete chovat, jako typický člen společnosti a brát pravidla, jen jako startér k tomu hledat, jak je obejít, tak tu opět nemáte co dělat.

Výrazové prostředky, některých zdejších uživatelů jsou na úrovni diskuzí pod články na serverech idnes.cz, blesk.cz. Pravidla jsou tu pro to, aby se tu z toho nestal neorganizovaný chaos, který by porušoval autorská práva, byl vulgární a nekonstruktivní.

Jsme ovšem, tak benevolentní, že uživatele typu žebrák tu pouze korigujeme a nezbavujeme se jich prvoplánovitě, ale můžeme to změnit :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

no ty si **** :D
Naposledy upravil(a) Nero dne 3.10.2010 12:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzura
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Co si nám tím prosím tě chtěl sdělit? Krom toho, že mi přiděláváš práci s cenzurováním...

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“