Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
-
woro90-1
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Tak dost. Nemám tu sice žádné pravomoce a Nerovy příspěvky mi taky občas úplně nesednou, ale rád bych vám připomenul, že pravidla hovoří naprosto jasně. A pokud vám ta pravidla, či to, že se berou vážně, vadí, nikdo vás nenutí sem chodit. Aneb co je lepší - hromada bordelu a spousta agresivních tlachalů nebo menší množství smysluplných příspěvků od menšího množství slušných lidí? Není důvod k agresivnímu vyjadřování, a pokud si tím někdo potřebuje zvedat sebevědomí, milerád mu mailem pošlu podrobný návod jak si zvýšit sebevědomí jiným způsobem.
Myslím že mtmccox má v tomhle pravdu, dfleischer ukazuje takový odpor k pravidlům chování na fóru, že zatím nemá ban jen proto, že si Nero netroufne dát mu ban jako následek jeho vyjadřování v hádce, do které je namočený.
Myslím že mtmccox má v tomhle pravdu, dfleischer ukazuje takový odpor k pravidlům chování na fóru, že zatím nemá ban jen proto, že si Nero netroufne dát mu ban jako následek jeho vyjadřování v hádce, do které je namočený.
Sice nevím, o co přesně jde, ale poprosil bych wora o navod na zvyseni sebevedomi do PM, to me zaujalo 
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Já chci taky, prosím.Jimmy2 píše:Sice nevím, o co přesně jde, ale poprosil bych wora o navod na zvyseni sebevedomi do PM, to me zaujalo
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, Woro, jen krátká omluva...
Uznávám, že mé hodnocení je založeno jen na omezeném vzorku jedinců - těch co chodí na toto fórum. Ve svém předchozím příspěvku jsem to měl zdůraznit.
Proto se všem slušným fanouškům Metallicy na celém světě omlouvám. Nechtěl jsem je hodit do jednoho pytle s těmi zdejšími.
Omlouvám se i části fanoušků Metallicy na tomto fóru. Bohužel tito fanoušci asi tento topic nenavštěvují, jelikož jsou slušní, umějí se chovat a nemají žádný problém s Nerem, moderátory a pravidly tohoto fóra, a proto si mou omluvu s největší pravděpodobností nepřečtou...
Ve svém předchozím příspěvku jsem chtěl s určitou nadsázkou podotknout na to, že největší problémy s pravidly fóra má zdejší skupina fanoušků Metallicy, nikdo jiný.
Uznávám, že mé hodnocení je založeno jen na omezeném vzorku jedinců - těch co chodí na toto fórum. Ve svém předchozím příspěvku jsem to měl zdůraznit.
Proto se všem slušným fanouškům Metallicy na celém světě omlouvám. Nechtěl jsem je hodit do jednoho pytle s těmi zdejšími.
Omlouvám se i části fanoušků Metallicy na tomto fóru. Bohužel tito fanoušci asi tento topic nenavštěvují, jelikož jsou slušní, umějí se chovat a nemají žádný problém s Nerem, moderátory a pravidly tohoto fóra, a proto si mou omluvu s největší pravděpodobností nepřečtou...
Ve svém předchozím příspěvku jsem chtěl s určitou nadsázkou podotknout na to, že největší problémy s pravidly fóra má zdejší skupina fanoušků Metallicy, nikdo jiný.
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na okraj - příspěvky o jednom smajlíku jsou považovány za nekonstruktivní a bez milosti se mažou, to aby se sběratelé příspěvků nedivili.
Jinak vulgarita se tu řešila už před Nerem a hlavním cenzorem jsem tu byl já, protože patří k základní slušnosti, se na veřejném fóru vyjadřovat slušně, je tu dost dětí a uvědomělých rodičů.
Jinak dfleischer pokud si myslíš, že jsi rebelská hvězda, tak tě musím zklamat, byli tu lepší a i oni dostali BAN a už si na ně nikdo nikdy nevzpomněl a nevzpomene - myslím, že tě to taky čeká, protože je tu spousta přínosnějších uživatelů, které akorát tvé chování a chování žebráka odpuzuje k tomu chodit radit na toto fórum, a to si myslím nemůžeme dovolit.
Skončí to následovně, rozdá se pár banů a téma o metallice bude uměle zeštíhleno.
Jinak vulgarita se tu řešila už před Nerem a hlavním cenzorem jsem tu byl já, protože patří k základní slušnosti, se na veřejném fóru vyjadřovat slušně, je tu dost dětí a uvědomělých rodičů.
Jinak dfleischer pokud si myslíš, že jsi rebelská hvězda, tak tě musím zklamat, byli tu lepší a i oni dostali BAN a už si na ně nikdo nikdy nevzpomněl a nevzpomene - myslím, že tě to taky čeká, protože je tu spousta přínosnějších uživatelů, které akorát tvé chování a chování žebráka odpuzuje k tomu chodit radit na toto fórum, a to si myslím nemůžeme dovolit.
Skončí to následovně, rozdá se pár banů a téma o metallice bude uměle zeštíhleno.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Protože barevný nicky maj s tim topicem největší problém. Začneme tam o něčem kecat a do toho tam příde pan císař a naruší tam tu krásnou harmoniiarmi píše:Ve svém předchozím příspěvku jsem chtěl s určitou nadsázkou podotknout na to, že největší problémy s pravidly fóra má zdejší skupina fanoušků Metallicy, nikdo jiný.
Víš že je to internetový fórum a né nějaká multimiliardová organizace ovlivňující svět?Red Bull píše:chytré řeči
A ještě rejp: prostě voe nezáviďte že vaše oblíbená kapela nikoho nezajímá a nikdo si vo ní nechce pokecat
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
žebráku - já se do vaší krásné harmonie nikterak nezapojuju, jen v okamžiku, kdy začnete vy porušovat celkovou harmonii tohoto fóra. A pak prostě budu dělat bububu a když to nebude fungovat, tak i banovat.
Myslím, že všem normálním jedincům je jasné, o co tu jde - máme tu několik problematických uživatelů, kteří prozatím nejsou zabanovány jen z toho důvodu, že nechceme být s mody přehnaně tvrdí. Nicméně vývoj v poslední době naznačuje, že to děláme asi špatně a že většinový názor by byl za to, aby se to zde zpřísnilo. Já s tím problém nemám - pár uživatelů, kteří většinu pouze otravují, srážejí úroveň fóra a odrazují zkušenější uživatele, nám tu nikomu chybět nebude.
Osobně si myslím, že by pro ně bylo lepší, kdyby odešli sami a dobrovolně, pokud jim zdejší systém nevyhovuje, nicméně pokud to bude muset jít násilnou cestou, tak so má být - když se kácí les, lítají třísky.
O co se týče threadu Metallica - nikdy jsem nebyl velký fanda této kapely, ale abych byl upřímný, je škoda, že jsou pryč doby, kdy tam přispíval ronnie a debata tam byla na nějaké úrovni. To co se tam předvádí poslední dobou je opravdu tristní.
Myslím, že všem normálním jedincům je jasné, o co tu jde - máme tu několik problematických uživatelů, kteří prozatím nejsou zabanovány jen z toho důvodu, že nechceme být s mody přehnaně tvrdí. Nicméně vývoj v poslední době naznačuje, že to děláme asi špatně a že většinový názor by byl za to, aby se to zde zpřísnilo. Já s tím problém nemám - pár uživatelů, kteří většinu pouze otravují, srážejí úroveň fóra a odrazují zkušenější uživatele, nám tu nikomu chybět nebude.
Osobně si myslím, že by pro ně bylo lepší, kdyby odešli sami a dobrovolně, pokud jim zdejší systém nevyhovuje, nicméně pokud to bude muset jít násilnou cestou, tak so má být - když se kácí les, lítají třísky.
O co se týče threadu Metallica - nikdy jsem nebyl velký fanda této kapely, ale abych byl upřímný, je škoda, že jsou pryč doby, kdy tam přispíval ronnie a debata tam byla na nějaké úrovni. To co se tam předvádí poslední dobou je opravdu tristní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Já se vám divím, že s těmi bany tak otálíte... 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
To víš, pro dobrotu na žebrotu... Občas bych nejen že banoval, ale celý thread Metallica poslal do Popelnice a případné slušné fanoušky nechal založit nový.
Nicméně evidentně se zde naše dobrá vůle nebýt za despoty obrací nejen proti nám, ale ve finále proti většině uživatelů.
Nicméně evidentně se zde naše dobrá vůle nebýt za despoty obrací nejen proti nám, ale ve finále proti většině uživatelů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
arcilucifer
Myslim ze thread o metallice jde uplne spatnym smerem, to ze se tam pisou nekteri psychopati, spis lidi odradi,
je to presne jak s bleskem a podobnym bulvarem, proste vrana k vrane seda, je to opravdu bida, mam pocit ze na vyse zminenem threadu skotaci par silenejch fanousku a ostatni, ktery by si radi precetli neco aspon trosku duchaplnyho,zajimavyho musej byt velice rozcarovani kdyz uz tam zavitaj.
spoustu threadu o kapelkach si proctu, jenom na ten jeden opravdu moral nemam a neni to vinou metallicy!
je to presne jak s bleskem a podobnym bulvarem, proste vrana k vrane seda, je to opravdu bida, mam pocit ze na vyse zminenem threadu skotaci par silenejch fanousku a ostatni, ktery by si radi precetli neco aspon trosku duchaplnyho,zajimavyho musej byt velice rozcarovani kdyz uz tam zavitaj.
spoustu threadu o kapelkach si proctu, jenom na ten jeden opravdu moral nemam a neni to vinou metallicy!
Myslím, že tohle věčný vyhrožování banama je jen pro smích... prostě bych ten ban dal, až vyprší, užvatel se může vztekat, případně se ohradí mailem... pokud bude mít rozumné námitky, tak se mi nezdá, že by ho zdejší admini neodbanovali a pokud bude pořád jen prudit, ban bude pokračovat....
Lidi už pochopte, že existují nějaká pravidla a ty by se neměly porušovat. A jestli si myslíte, že je to v životě lehké jak tady na fóru, tak mi věřte, že nikdo se s vámi nebude v reálném životě mazlit!
-
dfleischer
co to plácáš? jenom sem chtěl vyjádřit svuj názor na tebe...já vim máš barevnej nick a to je přece nepřípustný...představ si kdybych já někomu dal ban za to že se mnou v něčem nesouhlasíRed Bull píše:Jinak dfleischer pokud si myslíš, že jsi rebelská hvězda, tak tě musím zklamat, byli tu lepší a i oni dostali BAN a už si na ně nikdo nikdy nevzpomněl a nevzpomene - myslím, že tě to taky čeká, protože je tu spousta přínosnějších uživatelů, které akorát tvé chování a chování žebráka odpuzuje k tomu chodit radit na toto fórum, a to si myslím nemůžeme dovolit..
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Ovoce! Ovoce! Ovoce! 
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nesouhlasím, s velkým počtem fanatických fanoušků Metallicy a dále s lidmi co papouškují zdejší dogmata atp. a přesto je nebanuji. Banuje se tu demokratickým systémem, kdy hlasujeme. Ano, jeden z nás musí dát první impuls, aby se hlasovat začalo, ale, že bych se já osobně rozhodl banovat a po večerech vyhazoval uživatele - to se nestane, protože my máme také svá pravidla a nemění na tom nic, že jako globální mod možnost banování mám.dfleischer píše:co to plácáš? jenom sem chtěl vyjádřit svuj názor na tebe...já vim máš barevnej nick a to je přece nepřípustný...představ si kdybych já někomu dal ban za to že se mnou v něčem nesouhlasíRed Bull píše:Jinak dfleischer pokud si myslíš, že jsi rebelská hvězda, tak tě musím zklamat, byli tu lepší a i oni dostali BAN a už si na ně nikdo nikdy nevzpomněl a nevzpomene - myslím, že tě to taky čeká, protože je tu spousta přínosnějších uživatelů, které akorát tvé chování a chování žebráka odpuzuje k tomu chodit radit na toto fórum, a to si myslím nemůžeme dovolit..
Za nesouhlas se tu ban nikdy neudělil, pokud si to myslíš, tak tu za A nebudeš asi, tak dlouho jako já, za B trpíš bludy, že se tu něco takového děje.
Jinak osobně bych metallicu schutí smazal celou a nechal debatovat fanoušky od píky s mnohem méně benevolentním přístupem.
Sadam.S - my nevyhrožujeme, jen oznamujeme to, že se to stát může, protože banování prochází hlasovacím procesem.
žebrák - metallicu jsem založil já, takže teď tu mam podle tvé logiky, dělat ramena, jak populární a obroské vlákno jsem tu založil. - Nebudu to dělat, protože kdybych tenkrát věděl, co z toho uděláte, tak si radši půjdu hodit mašli a založím vlákno radši o kapele, která nemá fanatické fanoušky
"MOJO" kills modern music...
- Nero
- Rádce
PetrPeter 1975 - 2008
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych vyjádřil nadšení z toho, že moje připomínka - banovat na podstatně delší dobu a ne jen tak symbolicky byla vyslyšena. A jsem taky rád, že se někteří uživatelé to neocení 
- Nero
- Rádce
To jsem rád, že jsi rád - a snad nejsi sám... 
PetrPeter 1975 - 2008
- ...EDGE...
Urcite neni sam 
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
BAN BAN BAN
je to tam

je to tam
1. You never get something for nothing.