My kytaristi máme zvláštní sekci pro kytaráře, bicmani to nemají a tak mi Nero poradil, ať svou referenci dám sem, že se s tím nějak poperete.
Zvukař nám řekl, že máme špatně naladěné bicí (dětské Pearl FX-770) a protože o bicích vím - spíš tuším - jen to, co jsem se dočetl tady na fóru, tak jsem se poptal a byl mi doporučen právě Libor Antoš, který shodou okolností bydlí kousek od nás. Jako ne-bubeník asi těžko zhodnotím nuance kvality práce takového technika, ale jeho přístup, čas, který nám věnoval, konečná cena (měnil všechny úderové blány, zkontroloval a promazal celý hardware, poradil mi asi tak 1000 věcí, co jsem o bicích neznal ...) a to, jak nám bicí znějí teď - to vše hodnotím 100%. K tomu všemu měl synek ještě výukovou hodinu zdarma, protože chlapík na to zahrát umí. Kontakt zde. Většina z vás si škopky asi umí nastavit sama, ale třeba se to bude někomu hodit a možná by sem mohl přidat svůj názor na Libora i někdo, kdo bicím opravdu rozumí.
"Seřizovač" bicích Libor Antoš
Pravidla fóra
"Seřizovač" bicích Libor Antoš
6 strun: Ibanez RG 470, B.C. Rich Beast Special Edition - 7 strun: Ibanez RG 1527 . Line6 POD X3 Live. Jsem nekritickým fanouškem kytar Ibanez a drze to přiznávám.
Zakladatelé Baby Metalu: Metal Kidz
Zakladatelé Baby Metalu: Metal Kidz
Re: "Seřizovač" bicích Libor Antoš
Libora osobně znám z Pražské konzervatoře, kam chodil také dělat "servis" nástrojů ... reference dávám kladné
Hrát jsem ho ale nikdy neslyšela.
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon