Eizor píše:lunchie píše:egnater tweaker
Wou

tak o tom jsem ani nevěděl a je za dobrou cenu na takovej zesilovač, přepínač vintage a modern.. zní to zajímavě.. nemáte s ním zkušenosti?
Asi si ho nechám nachystat na prodejnu, i s voxem a marshallem (orange boužel nemají) a srovnám si to. Ale ta cena je chytlavá... ten design takovej vintage... no.. tak uvidím... pište vaše zkušenosti. Díky
Mám ho doma už nějaký den (tu combo 112 verzi za 14k - pokud koupíš v Neděli v na prodejně (ne na kytary.cz - tam Egnater nemají - musíš ke konkurenci), tak myslím dostaneš 10% slevu...).
Měl jsem na výběr i VHT Lead 20; Marshall class 5, haze 15 a ještě pár zesilovačů lampových, tranzistorových a hybridních. Tenhle jsem si vybral, protože nejlépe sedl mému uchu a myslím, že i kytaře (LP - 2xpasivní HB AlNiCo Pro II). Hledal jsem hlavně něco na doma, což díky master volume zvládá, aby to mělo širokou paletu zvuků - což díky přepínačům US/AC/UK zvuku má a pak aby zvládal i Vintage zvuk, který hledám nejvíc. Změny zvuku jsou dost parné. Dokonce Vintage tomu sedne i díky repru Celesion G12H-30 (to 70. výročí! - né "originál"). Také myslím nebude problém s BIASem, protože je "použit" cathode bias. Možná jen s hlasitostí úplně vpravo by mohl být problém - ale nezkoušel jsem ještě
Nicméně nechci nijak extra vychvalovat - třeba hledáš něco jiného. Takže finální poznatek je ohrané "Zkoušet, zkoušet a zkoušet". Se mnou to bylo peklo než jsem došel k tomu pravému (Nero by mohl povídat

) Ale rozhodně Tweaker doporučuji.
EDIT: s tou hlasitostí jsem to myslel tak, že teď nevím, jakou mají citlivost ty G12H-30, ale nezdají se mi extra hlasité. Nicméně jsem master volume netočil zatím snad ani za 2 hodiny. A Ty píšeš, že by jsi stejně chtěl jít do hlavy + reprobox, tak je to fuk

já možná časem zkusím udělat bednu a dát tam "originální" G12H-30 - jestli to bude oproti tomu 70. výročí výraznější změna k lepšímu. Ale zatím nemám důvod