struny D´ADDARIO EXP110

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Ctibi

struny D´ADDARIO EXP110

Příspěvek od Ctibi »

Čau. přemýšlím o nových strunách a narazil jsem na tyto D´ADDARIO EXP110 http://kytary.cz/daddario-exp110/HN109169/ tak se chci zeptat jestli díky tomu ovinutí opravdu více vydrží nebo jestli je to jen marketingový tah a bude výhodnější si koupit tyto tyto: D´ADDARIO EXL110 http://kytary.cz/daddario-exl110/HN004945/ nebo tyto: D´ADDARIO EPS510 http://kytary.cz/daddario-eps510/HN097097/ :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: struny D´ADDARIO EXP110

Příspěvek od bubucci »

Ty poslední jsou pro steel kytaru. Ty s označením L jsou standartní struny, mě nepraskaly, ale po měsíci bylo po zvuku. P mají lepší povrchovou úpravu a slibují delší životnost, ale místo nich bych bral Elixiry, vydrží se zvukem o dost /5x baj očko/ než standartní Daddario.
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

bubucci píše:Ty poslední jsou pro steel kytaru. Ty s označením L jsou standartní struny, mě nepraskaly, ale po měsíci bylo po zvuku. P mají lepší povrchovou úpravu a slibují delší životnost, ale místo nich bych bral Elixiry, vydrží se zvukem o dost /5x baj očko/ než standartní Daddario.
Taky jsem na ně koukal ale ta cena uz je zase nekde jinde. nvm jestli to neni zbytečný na to moje hraní doma v pokoji. Kdyz by nějaka praskla a muselo by se kupovat nové balení tak by se to celkem prodrazilo :(
shmootik

Příspěvek od shmootik »

jedna sada EXP stojí to co dvě EXL, čiliž by EXP měli vydržet víc jak dvakrát dýl aby se to vyplatilo... nevim nevim. :roll:
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Vy jste mi knedlicci....kdyz ti nejaka praskne, dokoupis kusovku, zvlast kdyz vetsinou praskaj draty.
A Elixiry stoji o pajcku vic nez EXPcka pokud vim, a v techto cenovych hladinach to neni az takovy rozdil..
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

Jasný, tak ale v kolika hudebninách ti je prodaj po jednom. ja bych do nich klidne sel ale pochybuju ze v nasich hudebninach by je meli a po internetu se to snad ani nevyplati objednavat po kusu :D
loos

Příspěvek od loos »

Ctibi píše:Jasný, tak ale v kolika hudebninách ti je prodaj po jednom. ja bych do nich klidne sel ale pochybuju ze v nasich hudebninach by je meli a po internetu se to snad ani nevyplati objednavat po kusu :D
hele jsem v poslední době velmi zaujatej proti addariím :!: takže bych ti je rozhodně nedoporučil :mrgreen: ...a pak podle mě záleží na tom jestli hraješ denně nebo ne...já poněvadž hraju denně tak si koupim obyčejný (nepotažený, neelixiry, neEXP) protože ty struny sice časem ztratěj skvělej zvuk, ale tim jak na ně hraju si aspoň udržujou svojí klouzavost...ale když pak třeba den nebo dva nehraju tak zreznou jak nic a proti tomu jsou právě lepší tyhle různě upravený struny... Můj názor :!:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

Jsem koupil nakonec Elixíry nanoweb light 10/46, tak uvidim jak dlouho vydrzi a jestli se to vyplatilo :D :wink:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“