Má cenu kupovat přípravky na struny?
Pravidla fóra
-
woro90-1
Re: Má cenu kupovat přípravky na struny?
Ten sajrajt doporučuji hlavně na struny D'Addario 85/15. Nenakonzervované mi teď strašně rychle zoxidovaly, mrchy. Přitom co si pamatuji, nakonzervované celkem vydržely.
Zdravím, s názorem a tipem už jdu asi pozdě, ale já osobně používám takový ubrousky myslim z Lidlu, W2 nebo jak se ta značka menuje a jsou napuštěný lihem nebo nákou podobnou sračkou, používám Ernie Ballky RS 10-46 a tak 1x za 14 dní jich pár vytáhnu a ty struny s tim přejedu a jsou perfektně čistý, jako nový a nemusim kupovat nějaký drahý přípravky...
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Líh ti ale musí drasticky vysušovat hmatník, ne?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Přejíždím jen sruny, jakoby je omotám....a u Shitaggu je to fuk
. Dokud to hraje tak je to výhra...
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
- Nero
- Rádce
Fuk to není ani u staggu - jde hlavně o to, jak se ti na to hraje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No já v tom nevidim rozdíl a kdyby, tak tam dá se s tim szchym hmatníkem podomácku něco udělat 
Citrónový olej třeba Martin vysloveně nedoporučuje.
"We do not recommend using lemon oil on our fingerboards. The acids in lemon oil break down the finish of our guitars. It may also aid the corrosion of the frets and lessen the life of the strings."
Hmatníky mám palisandrové a ebenenový, a oba napouštím FastFretem - funguje to dobře a aplikátor Fast Fretu většinou stačí k vyčištění hmatníku i u pražců.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- Nero
- Rádce
Napustit ho nějakým sajrajtem - osobně doporučuju GHS FastFret nebo ty serepetičky od Dunlopa.ASmith píše:No já v tom nevidim rozdíl a kdyby, tak tam dá se s tim szchym hmatníkem podomácku něco udělat
PetrPeter 1975 - 2008