Serj Tankian

Vše o kapelách a hudebnících ...
Lamps

Re: Serj Tankian

Příspěvek od Lamps »

Nevim jestli úplně skvělý, ale ženský/holky to rozhodně chytne víc než chlapa no.. což je pro nás možná trošku škoda.
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
DarkMatter

Příspěvek od DarkMatter »

Tak co, už ste slyšeli nový album Imperfect Harmonies? Myslim, že bylo k poslechnu na jeho myspace zdarma...

Jinak soutěž o 3 CD :)
http://systemofadown.cz/
Liopleurodon

Příspěvek od Liopleurodon »

Tak sem si to album poslechl... mno... Musím říct že mně nadchlo ještě míň než Elect the Dead. Musel sem se doslova nutit abych si poslech všechny písničky a stejně sem je musel po polovině přepínat... Snad jediná písnička která se dá poslouchat je Left of Center. Tohle album bude uklizený mezi spoustou dalších co mám na počítači a už nikdy nespatří světlo světa.

Nechci říct že je to album špatný! To vůbec ne! Jenom pro mě není moc zajímavý... Já sem skalní fanoušek SOADu a tohle je něco natolik odlišnýho že ani nevím co říct. Serj se rozhodl zahodit svoje staré fanoušky a najít si nové :lol:

Změna o proti minulé tvorbě je hodně v tom že tam skoro nezaznějí nějaké výrazné kytarové riffy (což si myslim že SOADu rozhodně ty riffy výrazné byly), nadruhou stranu bicí jsou hodně výrazné a zvláštní. A taky (aspoň co sem se svojí angličtinou chápal) texty sou na tomhle albu většinou o lásce kdežto Elect the dead, celkově SOADi ale i SoB jsou politicky zaměřené.
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Obrázek
DarkMatter

Příspěvek od DarkMatter »

Jo, tohle album je takový zvláštní, ale mně se líbí. ETD bylo sice rockový, ale po chvíli se mi asi ohrálo a nebylo tam nic vyloženě výrazně zajímavýho. Tady na IH jsou songy jako Beasut, Electron, Deserving, který jsou hodně odlišný od jeho předchozí tvorby a mají spoustu skvělých momentů. Nehledě na Wings of Summer, což je zatim jeho asi nejvíc nejlepší song podle mě... :D Prostě album se mi líbí, a kdyby se odprostil od rocku ještě víc, nevadilo by... Left of Center mě nebere...
Texty sou jako vždycky fajn, možná míň sociálně politický, ale to je v podstatě jedno...
Možná to chce víc poslechů, pže ty písně sou složitější... myšmaš... Ale když to někomu nesedne, těžko poslouchat víckrát...
SheSEll

Příspěvek od SheSEll »

Serje sem měla nejradši v SOAD, jeho sólová tvorba mě skoro vůbec neoslnila..a tim novým albem si to u mě posral uplně. :D
No alarms and no surprises..
Silent silence
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

SheSEll píše:Serje sem měla nejradši v SOAD, jeho sólová tvorba mě skoro vůbec neoslnila..a tim novým albem si to u mě posral uplně. :D
Jak se to nové jmenuje? Minulý měsíc jsem o tom četl ve sparku, ale už si název nepamatuji :oops:
A docela bych si to poslechl. Elect the dead se mi líbilo
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
SheSEll

Příspěvek od SheSEll »

Imperfect Harmonies. :-)
No alarms and no surprises..
Silent silence
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jop, Imperfect Harmonies, doporučuju klipy na youtube... (Borders Are & Left of Center)... mě už se hřeje v MP4ce, zítra se těším na první komplexní poslech :twisted:
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Za mě - Imperfect Harmonies > Elect The Dead
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

Ježiš, nesmíte bejt všichni tak fixovaný na SOAD :P Já mam stejně Serje rád kvůli jeho jedinečnýmu hlasu a při tý sólový tvorbě ho konečně pořádně využil.
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak tedy Left of Center mě oslovila na první poslech. Dokonalost, genialita, nemám slov. Musím si to pořádně naposlouchat celé, ale je na světě další důkaz, že Serj je prostě Talent s velkým T :!:
Jinak samotný přebal alba mě příjde úžasný. :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Takže do něj... :D
Dneska jsem absolvoval ve vlaku první poslech; samozřejmě mi tudíž neuvízlo v hlavě příliš mnoho jednotlivých písniček, ale přesto:
Hned první věc, zovoucí se Disowned mě obrovsky zaujala... ten "monumentální náběh" s praskáním protrhlýho repráku v pozadí se nedá minout :) Ve zbytku písničky výrazně dominuje právě Serjův hlas, následuje klavír... podobně koncipovaných bylo i pár písniček na ETD - pěkná a zábavná věc :)
Song číslo 2: Borders are - super námět, chytlavá písnička, ale, proboha, proč tolikrát "Never let you go" ? :| vždyť z toho jemu samotnýmu muselo hrabat
Potom už co vím jenom Left of Center, což je pro mě dokonalost, super text, obrovsky energická a éterická hudba - rockovka šlehnutá world music a trochu líznutá elektronikou?

Celkově je tam ale na můj vkus až trochu moc velký vliv elektroniky (bicí mi většinou přijdou zvukově jak ze simulace :| :x ) - ostatní směry, se kterými experimentuje mi ani v nejmenším nevadí a opravdu mě baví!

Zítra snad budu pokračovat v naposlouchávání :D

Nesnažím se tady o nějaký hudební rozbor, jen prostě píšu svoje pocity! Jestli někdo bude mít blbý kecy, naštvu se :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak, po poslechu více skaldeb dávám další hodnocení. Možná se někoho dotknu, ale příjde mi to jako odpočinková hudba. Vhodná když chce člověk vypnout, něco "akčního" tam prostě postrádám. Až na Left of Center, která je bezkonkurenční mě to album příjde moc "jemné". Pořád marně hledám nějakou další píseň, pasáž co mě nakopne a probudí ve mě spící energii.
A dle mého vkusu by tam mohlo být o hodně méně elektroniky.
Ještě více naposlouchám.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Uf, pro mě je to naopak hudba, kterou si pustím, když se chci soustředit a hledat v tom další nástroje a další vychytávky - protože jich je tam dost :idea:

Na vypnutí pro mě je úúúplně něco jinýho... třeba Calathea, SOB, Crucified Barbara... a tak :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak každý to máme jinak :)

Jinka při dalším poslechu mám nového favorita, jím je Deserving :twisted: Úžasný námět, chytlavý refrén you and me, you and me.... Prostě požitek z poslechu :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jo a ještě jsem dospěl k závěru, že tahle nahrávka (stejně jako ETD) trpí neduhem, který se tu nedávno řešil, a to přílišným bojem o hlasitost... právě třeba v tom Deserving (což je jinak šíleně chytlavá písnička :D) se v těch tanečně-epických :D pasážích strašně řeže zpěv a nástroje... a ten zpěv je podivně ořezaný :| :roll:
A není to jediná písnička, ve které se to projevuje

EDIT: Jo, třeba tady mi ten zvuk přijde mnohem přirozenější (až na ty "otřepy" nekvalitního formátu jůtjůb)
Džej Ár

Příspěvek od Džej Ár »

Ahoj. Mozna sem to prehlid, ale nikdo se tu nezminil o Serjove prazskym koncertu, co byl loni v cervnu. Tak jenom chci rict, ze byl fakt hodne dobrej! Serj rulezzz!!! Bylo to teda vo hodne klidnejsi nez deska, bo to mel se symfonakem, ale fakt husty!!! Je to fakt borec.
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Sám jsem zatím poslechl jenom tenhle první song, ale docela mě to navnadilo na zbytek. Nevim jak s tím budou spokojení posluchači klasické hudby, ale fanoušci filmové hudby zklamáni nebudou.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“